Cum a reacționat fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică când a aflat că părinții ei divorțează: „Mami, va fi un șir de bărbați...”

Publicat pe

Violeta avea doar cinci ani în momentul în care părinții ei, Ștefan Bănică și Andreea Marin, au decis să divorțeze, în anul 2013. Andreea Marin s-a temut cel mai tare de cum va primi fiica ei vestea separării, însă Violeta a uimit-o cu maturitatea ieșită din comun pentru vârsta ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Andreea Marin și Ștefan Bănică au format unul dintre cele mai frumoase cupluri timp de șapte ani de zile. Cei doi au anunțat în anul 2013 că povestea lor de dragoste a ajuns la sfârșit și că, prin urmare, vor divorța. La vremea respectivă, fiica lor Violeta avea doar cinci ani, iar Andreea Marin s-a temut de cum va reacționa copila la aflarea veștii separării părinților ei.

Cum a reacționat fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică când a aflat că părinții ei divorțează: „Mami, va fi un șir de bărbați...'Cum a reacționat fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică când a aflat că părinții ei divorțează: „Mami, va fi un șir de bărbați...'

Andreea Marin a dezvăluit într-un interviu cum a reacționat Violeta atunci când i-a spus că ea și Ștefan Bănică divorțează. Vedeta a rămas surprinsă de maturitatea de care a dat dovadă fiica ei, având în vedere vârsta fragedă pe care o avea.

Citește și: Ce tatuaj și-a făcut Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la Cuțite.Este dedicat lui Speak și lui Chef Scărlătescu

Citește și: Carmen Negoiță se iubește cu politicianul Cătălin Boboc!Prima poză împreună

Citește și: Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu, primele imagini de la petrecerea de nuntă.Mireasa a avut o rochie superbă

Citește și: La o lună de la înmormântare, Simona Florescu simte că Ion Dichiseanu este lângă familia lui:„Vine un pescăruș și….'

Reacția fiicei Andreei Marin când a aflat de divorțul părinților

Andreea Marin a mărturisit că fiica ei, Violeta, i-a adresat o întrebare sensibilă la ceva timp de la despărțirea dintre ea și Ștefan Bănică. Aceasta a mai dezvăluit că este important ca un copil să îi aibă alături pe ambii părinți, indiferent dacă aceștia au divorțat sau nu.

Dacă, de acum înainte, ea niciodată nu va mai putea fi împreună cu mami și cu tati?! Mi-a adresat această întrebare, la ceva timp de la despărțirea noastră – a mea și a lui Ștefan – când ea s-a mai maturizat. Iar noi i-am dovedit că ideea aceasta… e un fals. Chiar anul acesta, de ziua ei, i-am făcut surpriza de a petrece împreună, în familie, așa cum ne-am gândit că i-ar plăcea. Deci, prin maturitatea noastră, acel „niciodată' nu trebuie să rămână așa. Trebuie să existe momente în care copilul să știe că îi are și fizic alături pe ambii părinți', a dezvăluit Andreea Marin, în cadrul unui interviu acum ceva vreme.

Ce i-a spus Violeta Andreei Marin după divorțul de Ștefan Bănică

Violeta a uimit-o pe Andreea Marin în momentul în care i-a spus că în viața ei vor apărea alți bărbați după divorțul de tatăl ei. Fata i-a spus să nu își facă griji pentru ea că tot ce își dorește este s-o vadă fericită.

Mi-a spus «Mami, tu să nu-ți faci griji pentru mine, pentru că eu nu am nicio problemă! Eu vreau să te văd pe tine fericită! Și va fi un șir de bărbați la ușa ta, care te vor aprecia pentru ceea ce ești!». Aici m-a sensibilizat foarte tare, recunosc! «Te vor aprecia pentru ceea ce ești tu, Mami!». Prin asta mi-a arătat că ea mă vede așa cum sunt, în esența mea. Și eu i-am replicat: «Mami, te rog frumos, acum nu-mi e gândul la asta! Nu mai vreau să mă gândesc, sunt toată numai a ta!». Moment la care ea mi-a răspuns… «Mami, te rog frumos! Dacă e drăguț, și mie o să-mi placă!». Deci a fost foarte simpatică! A întors așa… într-o normalitate, totul! Pentru că e firesc – tu, ca părinte, îți faci probleme pentru felul în care gândește sau simte copilul tău. E normal să fie așa!', a mai adăugat Andreea Marin.

În prezent, Andreea Marin are o relație cu Adrian Brâncoveanu. Cei doi locuieșc în casa vedetei împreună cu Violeta, care are 13 ani acum.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter