Sebastian, surprins că a fost nominalizat de "fratele" Zanni, la Survivor: „Mi-a spus că n-o să mă voteze”

Publicat pe

Sebastian Chitoșcă a fost eliminat de la Survivor România. Sebastian a declarat că nu este supărat pe Zanni pentru că l-a votat, chiar dacă, inițial, i-a spus că nu o să-l nominalizeze. În plus, fostul Faimos de la Survivor a vorbit și despre relația cu Elena Marin.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Sebastian Chitoșcă a fost eliminat de la Survivor România. Acesta a vorbit în cadrul emisiunii Teo Show, de la Kanal D, despre experiența din Republica Dominicană. În plus, Sebastian a afirmat că este foarte posibil ca relația dintre el și Elena Marin să fi fost alta dacă s-ar fi cunoscut într-un alt context.

Sebastian, surprins că a fost nominalizat de "fratele" Zanni, la Survivor: „Mi-a spus că n-o să mă voteze'Sebastian, surprins că a fost nominalizat de "fratele" Zanni, la Survivor: „Mi-a spus că n-o să mă voteze'

„Tot ce s-a întâmplat în emisiunea eu am luat ca atare, la fel ca și Ștefan, care se certa cu cineva iar apoi peste 5 minute putea să râdă cu acea persoană. Elena a rămas în junglă, cum i-am spus și la final. Probabil dacă aș fi cunoscut-o înainte de emisiune, în alte circumstanțe, aș fi perceput-o altfel. Nici in competitie nu o uram, erau cuvinte spuse la nervi.

Nu știu dacă cei de acasă realizează cât de greu este să te afli în niște circumstanțe pentru care nu te-ai antrenat”, a spus Sebastian Chitoșcă, la Teo Show, după ce a fost eliminat de la Survivor.

Citește și: Sebastian Chitoșcă, primele declarații după eliminarea de la Survivor:„Îmi vine să plâng de nervi'

Citește și: Încep individualele la Survivor 2021. Maria:„Mă bucur că o pot susține pe Elena'

Citește și: Cum arată Miruna, fiica lui Sorin Bontea, la 19 ani.A dat BAC-ul

Citește și: Nicole Cherry, primele declarații despre nuntă:„Este oficial deja'

Sebastian nu e supărat pe Zanni că l-a votat la Survivor

Toată lumea știe cât de bine s-au înțeles Zanni și Sebastian Chitoșcă la Survivor. Totuși, Zanni l-a votat pe Sebi spre eliminare. Fostul Faimos spune că nu este supărat pe colegul lui, chiar dacă, inițial, acesta îi spusese că nu o să-l nominalizeze. Ulterior, Sebastian spune că Zanni i-a explicat de ce l-a votat tocmai pe el la Survivor.

Eu am lăsat totul acolo. (…) Mă așteptam ca după Ștefan să plec eu. Eram unul dintre cei trei Faimoși rămași, dar nu am ieșit niciodată favorit, nu eram printre preferații publicului. (…) Dacă era să fiu ipocrit sau să am ceva cu Zanni, să nu gândesc pozitiv despre el, mă gândeam că a avut ceva cu mine. Dacă o vota pe Elena atunci, urmam eu. Ceea ce m-a surprins în momentul ăla era că înainte de Consiliu i-am zis „dacă vrei să mă votezi, poti să mă votezi', iar el mi-a spus că nu o să mă voteze niciodată', a povestit Sebastian.

De ce l-a votat Zanni pe Sebi la Survivor

Totuși, Sebastian Chitoșcă a mai continuat prin a spune că Zanni, în momentul în care s-a întors de la vot, i-a explicat de l-a votat tocmai pe el. Fostul Faimos spune că explicația pe care a primit-o avea o logică, afirmând că Zanni nu a vrut să îi mai dea motive Elenei Marin să se supere pe el.

Când a venit de la vot, mi-a spus că m-a votat, apoi mi-a explicat de ce m-a votat, explicatia a fost logică. Nu a vrut să îi dea Elenei motiv să se mai supere pe el. Nu m-am supărat pe nimeni, eu am luat competiția matur și așteptam ca oamenii să decidă”, a mai declarat Sebastian Chitoșcă, după eliminarea de la Survivor.

Sursa Foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter