Survivor 1 iulie. Elena, criticată din nou: "Se vede că dramatizează, falsează"

Publicat pe

Începând de joi, 1 iulie, încep jocurile individuale la Survivor România. Nu vor mai fi echipe, Războinici și Faimoși, ci fiecare va lupta pe cont propriu pentru a câștiga trofeul și premiul cel mare. Iată detalii despre ce se va întâmpla în ediția din 1 iulie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Noi reguli la Survivor România! Începând cu data 1 iulie încep individualele și fiecare concurent va fi pe cont propriu: „Astăzi dăm startul jocurilor individuale!', spune prezentatorul Daniel Pavel.

Survivor 1 iulie. Elena, criticată din nou: "Se vede că dramatizează, falsează"Survivor 1 iulie. Elena, criticată din nou: "Se vede că dramatizează, falsează"

Survivor 1 iulie. Elena Marin, din nou ținta criticilor

Tensiunile sunt în creștere la Survivor, iar Elena Marin este din nou în centrul controverselor. Faimoasa nu este criticată doar de Zanni, ci și de ceilalți concurenți, de la Războinici. Este susținută doar de Maria, fiind în rest criticată pentru atitudinea sa și pentru că ar juca rolul de victimă.

„Nu îmi place mie personalitatea Elenei, se vede că dramatizează, falsează…', va spune Marius Crăciun în ediția Survivor de pe 1 iulie.

„Mie îmi pare rău', susține și Elena Marin, care este acuzată de Zanni că la fiecare consiliu plânge pentru a obține mai multe voturi din partea publicului.

„Mai devreme, în consiliu, bocifereai și plângeai în avans. De ce plângi în Consiliu?! Să ceri milă, să ceri voturi. Fix d-asta și plângi dinainte!', va spune Zanni.

Survivor 1 iulie. Andrei: „Fata asta nu mai merită respect din partea mea'

Și Andrei Dascălu va interveni și va avea un comentariu dur pe marginea acestui subiect.

„Am văzut multe schimbări la ea, i-a zăpăcit creierii Elena, nu știu ce i-a făcut. Fata asta nu mai merită respect din partea mea', va spune și Andrei.

Citește și: Ce tarif are Jador la cântări.După Survivor, prețul a crescut enorm

Citește și: Încep individualele la Survivor 2021. Maria:„Mă bucur că o pot susține pe Elena'

Citește și: Vica Blochina a izbucnit în plâns în direct, din cauza lui Victor Pițurcă:„Tatăl copilului a vrut să mă umilească'

Survivor 1 iulie. Zanni: „Știe că nu are nicio șansă'

Din nou cu ochii în lacrimi, Elena Marin va căuta consolare în persoana Mariei, de care s-a apropiat cel mai mult în ultima perioadă. Tot acum, îi va face o mărturisire: „Mă simt…'. Rămâne de văzut în ediția de pe data de 1 iulie ce anume îi va spune Faimoasa Războinicei.

De asemenea, Zanni va spune lucrurilor pe nume în Consiliu, în stilul caracteristic: „Știe că nu are nicio șansă, că știe cum a ajuns aici' .

Elena Marin de la Survivor, criticată pentru că „joacă rolul de victimă

Nu doar actualii colegi, ci și foștii concurenți susțin că Elena nu face altceva decât să „joace un rol de victimă'. Raluca Dumitru a susținut că Faimoasa, în ciuda faptului că se arată extrem de sensibilă și plânge din orice, în realitate a observat cu câtă răutate se uită sau vorbește cu o parte dintre colegi.

„Cred ca Elena isi joaca bine cartea si rolul de victima. Plange din orice, poate ca este o persoana foarte sensibila, dar am vazut si cu cata rautate se uita si vorbeste cu anumiti oameni', a povestit Raluca la revenirea din Republica Dominicană.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter