Primele imagini de la finala Burlacul. Andi Constantin alege dintre 3 fete

Publicat pe

Primele imagini de la finala Burlacul 2021. Competiția Burlacul a ajuns la sfârșit, iar Andi Constantin trebuie să aleagă una dintre cele trei finaliste care au rămas în lupta pentru inima lui. Pretendentele la inima Burlacului sunt: Ana Bene, Melissa Azak și Simona Bălăceanu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Primele imagini de la finala Burlacul. Fanii emisiunii de la Antena 1 așteaptă cu sufletul la gură Finala Burlacul 2021 și mai ales să afle cine va fi câștigătoarea aleasă de Andi Constantin. De-a lungul competiției, multe fete s-au luptat pentru a-i câștiga inima Burlacului, însă acum au mai rămas doar trei: Ana Bene, Melissa Azak și Simona Bălăceanu.

Primele imagini de la finala Burlacul. Andi Constantin alege dintre 3 fetePrimele imagini de la finala Burlacul. Andi Constantin alege dintre 3 fete

Finala emisiunii Burlacul 2021 va fi difuzată joi, 1 iulie. Decizia pe care va trebui s-o ia Andi Constantin va fi una foarte dificilă, având în vedere că au rămas în competiție favoritele lui, acesta având cuvinte de laudă despre toate cele trei fete.

Citește și: Burlacul Andi Constantin, despre dezamăgirea în dragoste care i-a „stricat” relațiile:”Atunci aveam tot, dar…”/ EXCLUSIV

Citește și: Cu ce s-a ocupat Burlacul Andi Constantin, înainte de a deveni cunoscut:”Munceam 12 ore pe zi, am spălat și podele”/ EXCLUSIV

Citește și: Cu ce post TV a semnat Alexandru Costantin, după plecarea de la Prima TV

Citește și: A fost Fulgy la reabilitare sau nu?„Am avut depresii, am meditat'

Primele imagini de la finala Burlacul 2021

Au apărut primele imagini de la finala Burlacul 2021, iar decizia pe care o are de luat Andi Constantin nu este deloc una ușoară. Ana Bene, Melissa Azak și Simona Bălăceanu sunt preferatele lui, iar fosta ispită de la Insula Iubirii va trebui să aleagă doar o singură fată dintre cele trei. Mai exact, Burlacul trebuie s-o aleagă pe tânăra alături de care își dorește să își întemeie o familie, așa că Andi Constantin trebuie să se gândească foarte bine înainte de a oferi ultimul trandafir roșu.

„Drumul către dragoste nu este deloc ușor', este anunțul făcut de Răzvan Fodor, prezentatorul emisiunii,  apărând și câteva imagini din finala show-ului Burlacul 2021. Ana Bene, Melissa Azak și Simona Bălăceanu apar într-un decor de poveste, asemenea unei cununii de nuntă organizate în aer liber.

Cine sunt cele trei finaliste de la Burlacul 2021

Ana Bene este de profesie cosmetician și make-up artist, dar printre pasiunile ei se numără și sporturile de iarnă. „Sunt din Cluj, împlinesc 35 de ani, acum în august. Am propria mea afacere, lucrez la un salon de înfrumusețare. Mă împlinește această meserie! E locul unde am învâțat să am răbdare, unde am învâțat să lucrez cu oamenii, unde pur și simplu trăiesc în armonie cu mine. Cumva, viața m-a schimbat. Am avut o problemă de sănătate, de atunci a început totul. Am avut un cancer la sân, la 29 de ani', i-a spus Ana Bene lui Andi Constantin.

Melissa Azak are 28 de ani, s-a născut în Franța şi este pe jumătate turcoaică. Aceasta a făcut cursuri de design vestimentar. „Am 28 de ani și stau singură aici. Familia mea e în Franța. Mă descurc foarte bine, stau singură de la 18 ani. Îmi place să fac sport, să mă întâlnesc cu prietenii și cu rudele, să petrec timp cu prietenii, să muncesc', a declarat finalista de la Antena 1.

Ultima, dar nu cea din urmă, este Simona Bălăceanu. Aceasta are 25 de ani, este kinetoterapeut de profesie, dar se ocupă și cu pictura, iar la prima întâlnire, l-a surprins pe Andi Constantin cu un tablou superb.

Este o pasiune, modul în care mă deconectez de la realitate. Îmi expun trăirile, stările alea schimbătoare, sentimentele și viziunea pe pânză, aici, acum', a spus Simona Bălăceanu.

Sursa Foto: captură de ecran, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter