Burlacul Andi Constantin, despre dezamăgirea în dragoste care i-a "stricat" relațiile: "Atunci aveam tot, dar..."/ EXCLUSIV

Publicat pe

Burlacul Andi Constantin nu voia să audă de căsătorie pe când era la Insula Iubirii, dar acum are decis să se însoare. Ce l-a făcut să se răzgândească, ne-a spus chiar el. De asemenenea, el ne-a spus și care sunt considerentele pe care le ia în considerare atunci când oferă trandafirul la Burlacul și ne-a povestit și despre dezamăgirea din dragoste care i-a „stricat' relațiile ulterioare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

După „Insula Iubirii nici nu voiai să auzi de căsătorie. Acum, că ești protagonistul emisiunii „Burlacul, ești decis să te însori! Ce te-a făcut să te răzgândești?

Faptul că am împlinit 30 de ani pe data de 1 mai. Glumesc, bineînțeles! Am zis că nu o să fac vreodată acest pas până nu consider că sunt destul de matur să știu că am o responsabilitate enormă față de viitoarea mea familie și că pot să le ofer totul. Și cred că, în jurul vârstei de 30 de ani, un bărbat se maturizează și poate fi un provider pentru familia lui.

Burlacul Andi Constantin, despre dezamăgirea în dragoste care i-a "stricat" relațiile: "Atunci aveam tot, dar..."/ EXCLUSIVBurlacul Andi Constantin, despre dezamăgirea în dragoste care i-a "stricat" relațiile: "Atunci aveam tot, dar..."/ EXCLUSIV

Andi Constantin: „Ajungem să regretăm peste ani ceea ce nu am făcut'

Te-ai apropiat destul de mult de unele dintre concurente. Este clar că te lași ghidat de ceea ce simți în momentul respectiv. Crezi că acesta este un atu sau mai degrabă un dezavantaj? Preferi să cucerești sau să te lași cucerit?

Este normal să mă las ghidat de ceea ce simt, pentru că despre asta cred eu că este viața: să te lași condus de sentimente. Nu ai cum să greșești atunci când alegi să îți urmezi instinctul sau inima. Ajungem să regretăm peste ani ceea ce nu am făcut, nu ceea ce am făcut cu toată inima, chiar dacă uneori greșim în alegerile noastre.

Cât despre cine pe cine cucerește, ce pot spune este că eu cred că e un lucru care vine din ambele părți. Nu cred că unul trebuie să cucerească și celălalt să aștepte să fie cucerit. Nu văd acest proces ca pe o luptă și nu văd femeia ca pe o cetate pe care trebuie să o cuceresc. Și nici invers.

Citește și: Ce relație au acum Burlacul Andi Constantin și Hannelore de la Insula Iubirii:”Faptul că a existat o conexiune între noi…”/ EXCLUSIV

Citește și: Cu ce s-a ocupat Burlacul Andi Constantin, înainte de a deveni cunoscut:”Munceam 12 ore pe zi, am spălat și podele”/ EXCLUSIV

Citește și: Carmen Brumă dezvăluie secretele relației de durată, de 21 de ani, cu Mircea Badea.Cine cedează, după o discuție „aprinsă'/ EXCLUSIV

Citește și: Prin ce trece Nicole Cherry de când este însărcinată:„E ciudat…'

Cum alege Andi Constantin cui să-i ofere trandafirul la Burlacul

Care sunt criteriile după care te ghidezi atunci când oferi trandafirul? Îți asculți inima sau faci strategii?

Dacă este vorba despre ceremonia trandafirului, atunci alegerile sunt făcute pe baza informațiilor și trăirilor pe care le-am avut alături de fete până la momentul respectiv. De fiecare dată când interacționez cu o fată, încerc să aflu ceva nou despre felul ei de a fi. În momentul în care găsesc un element care să arate incompatibilitatea dintre noi, alegerea devine ușoară. Atunci când nu găsesc, aleg cu inima.

Mă las ghidat de instinct pentru că, așa cum spuneam, cred că șansele să regret o decizie luată cu inima sunt mult mai mici. Dacă este vorba despre întâlnirile private la care ofer trandafirul salvator, atunci decizia este una 100% emoțională, bazată pe ceea ce m-a făcut acea femeie să simt la întâlnire: dorința de a o revedea.

Andi Constantin: „Cred că nu am fost îndeajuns de matur'

Știm că ai avut parte de o dezamăgire în dragoste care ți-a „stricat și relațiile următoare…

Când vorbim despre o „dezamăgire în dragoste nu înseamnă că persoana în cauză m-a dezamăgit. Au fost mai mulți factori la care eu am contribuit de s-a ajuns la acest deznodământ. Cred că nu am fost îndeajuns de matur să gestionez situația, iar din cauza aceasta lucrurile au început să se degradeze. Atunci aveam tot, dar nu vedeam asta, poate eram prea tânăr să realizez unele lucruri și poate de aceea m-a marcat atât de tare.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter