Cu ce s-a ocupat Burlacul Andi Constantin, înainte de a deveni cunoscut: "Munceam 12 ore pe zi, am spălat și podele"/ EXCLUSIV

Publicat pe

Andi Constantin este cunoscut acum, dar au existat perioade foarte grele în viața Burlacului de la Antena 1. Mulți nici nu știu prin ce a trecut înainte să apară la TV. Burlacul ne-a povestit cu ce s-a ocupat înainte de a deveni faimos: avea două joburi și lucra câte 12 ore pe zi pentru a se putea întreține.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Știm că provii dintr-o familie simplă și viața ta nu fost atât de ușoară, precum mulți își imaginează. Ai fost nevoit să renunți la anumite lucruri, visuri poate, pentru că nu aveai bani?

Au existat și perioade mai dificile din punct de vedere financiar, însă lucrurile acestea m-au întărit, m-au făcut să îmi doresc și mai tare să reușesc pe cont propriu, să mă dezvolt ca om și să încep să am responsabilitatea viitorului meu.

Cu ce s-a ocupat Burlacul Andi Constantin, înainte de a deveni cunoscut: "Munceam 12 ore pe zi, am spălat și podele"/ EXCLUSIVCu ce s-a ocupat Burlacul Andi Constantin, înainte de a deveni cunoscut: "Munceam 12 ore pe zi, am spălat și podele"/ EXCLUSIV

Am avut câteva frustrări din cauza lipsei banilor, dar de fiecare dată aceste lipsuri mă faceau să fiu și mai discipinat, și mai determinat să reușesc. Am avut și câte două joburi în același timp, munceam 12 ore pe zi, eram tot timpul plecat de acasă, munceam și sâmbăta. Am spălat și podele, am spălat și geamuri, am dat și cu mătura prin curțile oamenilor, totul pentru a avea o stabilitate financiară. Poate mi-am „amânat niște vise pe ici, pe colo, însă acum pot fi recunoscător că am ajuns în locul în care am vrut.

Cum se înțelege Andi Constantin cu părinții

Ai spus că nu îți judeci părinții și apreciezi că au încercat să te ajute, în
limita posibilităților. Cum este relația cu ei?

Relația cu părinții mei a fost întotdeauna bună, s-au bucurat de același respect enorm pe care îl am pentru ei. Pot spune că acum, adult fiind, sunt și mai recunoscător pentru părinții pe care îi am.

Citește și: Cum se înțelege Răzvan Fodor cu Burlacul Andi Constantin:”Știu fiecare mișcare pe care o face”

Citește și: Cum a reacțioat Andi Constantin, după ce Cristina Jașcu a părăsit Burlacul:”A simțit frica”

Citește și: Antonia a răbufnit la adresa lui Cătălin Măruță:„Obsesia de a ne menționa numele se transformă în campanie de denigrare'

Citește și: Care este legătura dintre Jador și nepoata Elenei Merișoreanu:„M-a susținut la Survivor și…' EXCLUSIV

Andi Constantin: „Perioada în care am făcut videochat a fost o etapă grea din viața mea'

Nici când ai venit în București nu ți-a fost ușor deloc. Aveai o sută de lei în buzunar și trebuia să-ți acoperi toate cheltuielile. De voie, de nevoie, ai căutat soluții pentru a te întreține, chiar dacă asta a însemnat să faci videochat. Povestește-ne despre acest episod din viața ta!

Perioada în care am făcut videochat a fost o etapă grea din viața mea. Atunci am realizat că în viață lucrurile nu merg întotdeauna așa cum ai sperat, iar atunci când ești vulnerabil riscul de a lua decizii greșite, care te vor afecta mai devreme sau mai târziu, e mai mare.

Am încetat să îmi mai plâng de milă de mult, așa că nu am să încep cu asta acum. Pot spune că, indiferent de natura experiențelor din trecutul nostru, ele ne formează și ne fac oamenii de astăzi. Iar dacă eu sunt fericit cu cine devine Andi, atunci sunt recunoscător pentru toate momentele bune, dar, mai ales, pentru cele grele.

Andi Contstantin: „Întotdeauna am fost atlet la bază'

Ești un sportiv desăvârșit: ai jucat fotbal timp de 11 ani, ești multiplu
campion la fitness și antreprenor, ai făcut karate, kickboxing și kempo…

Toate cele enumerate compun stilul meu de viață! Întotdeauna am fost atlet la bază, iar toate sporturile acestea le-am făcut întotdeauna cu pasiune. Nu le-am numit niciodată meserii, chiar dacă necesită foarte mult timp și dedicare pentru a le face la modul profesionist. Atenția mea se canalizează în funcție de perioadă ori pe proiectele pe care le am, ori pe afacerile personale.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE MAI AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursa foto: Faceook, PR, Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter