Cu ce post TV a semnat Alexandru Costantin, după plecarea de la Prima TV

Publicat pe

Alexandru Constantin a plecat de la Prima TV după 13 ani de activitate, iar mulți s-au întrebat de ce și-a dat demisia. Prezentatorul a decis să înceteze contractul cu postul de televiziune și să semneze cu un alt trust. Primele declarații ale lui Alexandru Constantin.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Vestea că Alexandru Constantin a plecat de la Prima TV a stârnit multe semne de întrebare, iar telespectatorii s-au întrebat de ce a ales să facă acest pas. După 13 ani de activitate la Prima TV, prezentatorul TV a decis că este momentul să plece într-un alt trust. Alexandru Constantin a prezentat 'Flash Monden' alături de Diana Bart.

Cu ce post TV a semnat Alexandru Costantin, după plecarea de la Prima TVCu ce post TV a semnat Alexandru Costantin, după plecarea de la Prima TV

Prezentatorul a decis să-și dea demisia și să semneze un nou contract cu România TV. 'Am ales ca loc de plecare România TV. Din ofertele pe care le aveam, România TV a fost cea mai bună, din toate punctele de vedere. Am întâlnit acolo, încă de la primele discuții, mulți profesioniști, care își cunosc foarte bine meseria și care m-au făcut să mă simt bine primit în familia lor. Am toată încrederea că vom realiza, împreună, un spectacol al știrilor, cu informații în exclusivitate și că vom acoperi știrile de ultimă oră, în cel mai obiectiv și complet mod posibil', a declarat Alexandru Constantin pentru Impact.

Mai mult, prezentatorul a specificat că nu a fost convins de cei de la Prima TV ca să mai rămână în trustul lor.'Cred că, în 13 ani, am făcut la Prima TV tot ce era de făcut. Au fost discuții pe această temă, să lucrez la știri, nu am de gând să neg acest lucru. Poate mai au de lucrat foștii mei colegi la acest aspect, acela de a-și îmbunătăți puterea de convingere. Nu m-au convins', a conchis Alexandru Constantin.

Diana Bart va prezenta singură Flash Monden

Deocamdată, Diana Bart va rămâne singură la cârma emisiunii 'Flash Monden' de la Prima TV. 'De Diana mă leagă, pe lângă colegialitate, și o prietenie de mai bine de 7 ani. Am fost alături în momentele bune, dar și în cele mai puțin bune. Ea va rămâne la 'Flash Monden', în continuare. Nu știu dacă singură sau dacă postul va decide să aducă pe altcineva, în locul meu. Decizia de a pleca a fost, probabil, o surpriză pentru toată lumea, inclusiv pentru colegii din Prima TV, așa că nu știu cum se vor organiza pe mai departe. Eu mă gândesc acum la noul început cu mult entuziam și cu dorința de a fi alături de telespectatori, în continuare. La știri de această dată, la România TV, în curând', a mai spus Alexandru Constantin pentru sursa mai sus menționată.

Citește și: Alexandru Constantin și-a dat demisia de la Prima TV, după 13 ani. Primele declarații

Citește și: Alexandra Stan s-a căsătorit în secret! Primele imagini în rochie de mireasă / EXCLUSIV

Citește și: Vica Blochina a izbucnit în plâns în direct, din cauza lui Victor Pițurcă: „Tatăl copilului a vrut să mă umilească'

Citește și: Fulgy le-a cerut scuze Antoniei și lui Alex Velea: „Fiind sub influența alcoolului…'

Alexandru Constantin și-a dat demisia de la Prima TV

Alexandru Constantin a decis să meargă mai departe și să părăsească locul în care s-a format ca jurnalist. Vedeta Prima TV va pleca la un alt post de televiziune.

„Dragii mei, de fiecare dată am împărtășit cu voi fiecare pas pe care l-am făcut. Împreună, am construit emisiuni, interviuri, momente de televiziune pe care le prețuiesc. Astăzi am de facut un anunț.
După 13 ani pe care i-am petrecut în Prima TV, a venit momentul să spun DA următorului pas în cariera mea și să părăsesc televiziunea în care m-am format ca jurnalist',
 a spus Alexandru Costantin pe Facebook.

Fostul prezentator de la Prima TV a anunțat că își va continua activitatea, însă într-un alt trust. „Ne vom revedea, în curând, la pupitrul știrilor Day Time și Prime Time, la o altă televiziune. Închei un capitol în care am întâlnit mulți oameni deosebiți, cărora le sunt recunoscător. Deschid următorul capitol cu multă determinare de a construi mai departe momente semnificative împreună. De abia aștept! Revin cu detalii cât de repede!', a mai transmis acesta.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter