Alexandru Constantin și-a dat demisia de la Prima TV, după 13 ani. Primele declarații

Publicat pe

Alexandru Constantin, una dintre vedetele postului Prima TV, și-a dat demisia după 13 ani. Prezentatorul spune că își dorește să facă următorul pas în carieră și le-a dezvăluit urmăritorilor săi de pe Facebook că îl vor revedea, în curând, la un alt proiect.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Alexandru Constantin a decis să meargă mai departe și să părăsească locul în care s-a format ca jurnalist. Vedeta Prima TV va pleca la un alt post de televiziune, însă nu a dezvăluit încă despre ce destinație este vorba.

Alexandru Constantin și-a dat demisia de la Prima TV, după 13 ani. Primele declarațiiAlexandru Constantin și-a dat demisia de la Prima TV, după 13 ani. Primele declarații

„Dragii mei, de fiecare dată am împărtășit cu voi fiecare pas pe care l-am făcut. Împreună, am construit emisiuni, interviuri, momente de televiziune pe care le prețuiesc. Astăzi am de facut un anunț.
După 13 ani pe care i-am petrecut în Prima TV, a venit momentul să spun DA următorului pas în cariera mea și să părăsesc televiziunea în care m-am format ca jurnalist.',
a spus Alexandru Costantin pe Facebook.

Orădeanul a anunțat că, în curând, va da detalii cu privire la un nou proiect pe care îl pregătește.

„Ne vom revedea, în curând, la pupitrul știrilor Day Time și Prime Time, la o altă televiziune. Închei un capitol în care am întâlnit mulți oameni deosebiți, cărora le sunt recunoscător. Deschid următorul capitol cu multă determinare de a construi mai departe momente semnificative împreună. De abia aștept! Revin cu detalii cât de repede!', a mai transmis acesta.

Citește și: Trupul neînsuflețit al lui Florin Condurățeanu a fost depus la Casa Presei. Cine a venit să-și ia adio de la regretatul jurnalist

Citește și: Trecutul neștiut al lui Florin Condurățeanu. A avut o viață tumultuoasă, ca jurnalist

Citește și: Marius Tucă a izbucnit în plâns când a aflat de moartea lui Florin Condurățeanu: „Îmi pare rău că nu am apucat să…

Cine este Alexandru Constantin

Alexandru Costantin s-a născut la Oradea, dar s-a mutat imediat după terminarea liceului la București pentru a se face cunoscut în televiziune. Prezentatorul show-ului Flash Monden a realizat, între 2015 și 2016, emisiunea 60 de minute cu Alexandru Constantin, tot la Prima TV.

Puțini știu faptul că Alexandru Constantin a intrat în afaceri alături de sora lui geamănă Și-au luat o mașină de cusut din supermarket și au creat primul produs de decor. Așa a început povestea a doi gemeni antreprenori din Oradea care au pus bazele unui brand de accesorii pentru casă. , Alexandra, potrivit bihon.ro.

Când a rămas însărcinată, Alexandra Lipai a început să creeze și perne pentru gravide, iar acum, alături de fratele ei geamăn, un cunoscutul prezentator TV, Alexandru Cpnstantin. Ei comercializează acum produse pentru mămici și copii din toată România.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter