Cornel Dinu are un copil înfiat. Cine este și cu ce se ocupă Corneluș Dinu

Publicat pe

Cornel Dinu are un copil înfiat și mulți se întreabă cine este, de fapt, Corneluș Dinu și cu ce se ocupă. Este un familist convins și nu i-a călcat pe urme tatălui. El are afaceri care nu au nicio legătură cu fotbalul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Corneluș Dinu este copilul înfiat al lui Cornel Dinu, fostul jucător și antrenor de fotbal. Puțini știu detalii despre fiul lui, cum arată, cine este și cu ce se ocupă. Cert este că, el nu i-a călcat pe urme tatălui său, având două afaceri împreună cu soția lui.

Cornel Dinu are un copil înfiat. Cine este și cu ce se ocupă Corneluș DinuCornel Dinu are un copil înfiat. Cine este și cu ce se ocupă Corneluș Dinu

Cine este Corneluș Dinu, copilul înfiat de Cornel Dinu

Cornel Ștefan Dinu, pe numele complet, are 33 de ani. El a studiat la liceul Teoretic „Jean Monnet' din Capitală. A absolivit Facultatea de Drept din cadrul Universității București, optând astfel pentru cariera de jurist.

Corneluș Dinu are două afaceri, împreună cu soția lui. Cei doi au pus, pe timp de pandemie, bazele unui bistro pentru medici care funcționează în cadrul unui spital. De asemenea, ei au o firmă de catering.

„Nu mă consider un om de afaceri. Sper să fiu, la un moment dat. Petrec destul de mult timp la muncă, adică venim de dimineață și plecăm seara, dar dacă nu suntem aici nu funcționează nimic cum trebuie. Tata mă susține întotdeauna. Nu m-a susținut cu fotbalul, dar e altă discuție', a declarat Corneluș Dinu.

Citește și: Cornel Dinu îl critică pe Gino Iorgulescu:„Unui băiat cu probleme nu poți să-i cumperi o mașină de 300.000 de euro. Să meargă cu metroul!'

Citește și: Alexandra Stan s-a căsătorit în secret!Primele imagini în rochie de mireasă / EXCLUSIV

Citește și: Mama Luizei Melencu s-a căsătorit la 6 luni de la decesul fostului soț.Cine este bărbatul

Citește și: Vica Blochina și Oana Roman s-au certat.„Cred că e cea mai falsă'

Corneluș Dinu este căsătorit de 10 ani

Corneluș Dinu s-a căsătorit în toamna anului 2011 cu Alexandra Gudu, fostă prezentatoare la Dolce Sport. Cei doi se cunoșteau încă din liceu, Cornel Dinu susținând despre nora lui că îi este ca o fiică,.

„Alexandra şi Corneluş sunt împreună din liceu, amândoi sunt ca şi copiii mei. Nu-i mai dau nici un sfat lui Corneluş, i-am dat destule până acum!”, spune Cornel Dinu în urmă cu ceva vreme.

Corneluș Dinu este un familist convins. În anul 2012, el și soția sa au devenit fericiții părinți ai unei fetițe. Micuța a primit numele Natalia Mihaela și a fost nășită de Nicu Gheară.

De ce a stat fiul înfiat al lui Cornel Dinu departe de fotbal

Cornel Dinu nu și-a dorit ca fiul său să se implice în lumea fotbalului. Astfel, Corneluș Dinu a fost sfătuit de tatăl său să-și aleagă alt drum în viață. I-a sugerat mai degrabă contabilitatea, decât domeniul în care activează el.

 „Tata a vrut să fie antrenorul meu și să mă testeze și mi-a spus că mai bine mă fac contabil decât să joc fotbal', a povestit Corneluș Dinu.

Drama lui Cornel Dinu: soția sa a murit, după 35 de ani căsnicie

Silvia Dinu, soția lui Cornel Dinu și mama lui Corneluș, s-a luptat cu probleme de sănătate timp de nu mai puțin de 12 ani. A avut ciroză, diabet și probleme cardiace și s-a stins din viață la 63 de ani, în luna decembrie a anulyi 2011.

În ultima perioadă, problemele sale de sănătate se agravaseră. Astfel, că a fost supusă unor intervenții, în urma cărora ambele picioare i-au fost amputate.

Cornel Dinu și soția sa, Silvia, au fost căsătoriți timp de 35 de ani.

Sursa foto: Libertatea, Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter