Horoscop 30 iunie 2021. Tensiuni în cuplu pentru Raci

Publicat pe

Horoscop 30 iunie 2021. Ultima zi a lunii iunie vine cu vești bune pentru mulți dintre nativi, dar și cu provocări și tensiuni în cuplu pentru o parte dintre zodii. În timp ce Taurii vor avea parte de o zi relaxantă, Scorpionii sunt sfătuiți să nu se avânte la cheltuieli nejustificate.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Horoscop 30 iunie 2021. Berbec

Astăzi vei avea parte de o zi bună pe toate planurile și ar fi bine să profiți pe deplin de susținerea astrală. La job vor apărea niște schimbări de bun augur și nu e exclus să primești o avansare. O persoană din anturaj te va susține din umbră și te va ajuta să îndeplinești ce ți-ai propus.

Horoscop 30 iunie 2021. Taur

Te vei bucura de o stare de spirit excelentă azi și vei socializa mai mult ca niciodată. Atenție însă, fiindcă asta te va predispune la… neatenție! Graba de a expedia totul s-ar putea să te facă să scapi din vedere chestiuni importante. Dacă ai de semnat acte, citește-le de două ori înainte!

Horoscop 30 iunie 2021. Gemeni

Se anunță o sătămână bună pentru tine, iar latura profesională în special este bine aspectată. Șefii îți vor face o surpriză de proporții, însă, pentru asta, mai ai de trecut un hop. Concentrează-te și vei depăși cu bine toate obstacolele. Latura amoroasă e și ea bine aspectată.

Horoscop 30 iunie 2021. Rac

În timp ce la job vei avea parte de satisfacții, nu același lucru se poate spune și despre viața de cuplu, unde apar tensiuni. Încearcă să uzezi de diplomație, fiindcă azi nu vei avea câștig de cauză, iar lucrurile riscă să escaladeze. Jumătatea ta nu va fi încântată de ieșirea ta necontrolată.

Citește și: Care sunt cele mai optimiste zodii

Citește și: Cele mai manipulatoare zodii

Citește și: Cele mai mincinoase zodii

Citește și: Ce pietre prețioase ți se potrivesc în funcție de zodie

Citește și: Cele mai reușite cupluri de zodii. Compatibilitate garantată

Horoscop 30 iunie 2021. Leu

Nu ai cea mai potrivită atitudine astăzi, iar asta deoarece orgoliul exacerbat te-ar putea face să spui lucruri pe care mai târziu le vei regreta. Puțină empatie și mai multă diplomație n-ar strica! S-ar putea să dai peste o persoană la fel de încăpățânată ca tine și să strici o relație de mare folos pe viitor…

Horoscop 30 iunie 2021. Fecioară

Astăzi creativitatea va fi cuvântul de ordine, așadar te vei dedica 100% jobului, dar și pasiunilor extraprofesionale. Chiar dacă ai foarte mult de lucru, vei reuși să rezolvi totul în timp util și să te bucuri de o seară romantică alături de partenerul de viață.

Horoscop 30 iunie 2021. Balanță

„Furtuna din paharul cu apă” pare să se mai fi liniștit puțin, însă lucrurile nu s-au reglat pe deplin în viața ta, nici pe plan personal, nici profesional. Ar fi bine ca, măcar în ultimul ceas, să iei aminte la sfaturile celor din familie… Nu te mai baza permanent pe străini, aceștia nu sunt mânați întotdeauna de sentimente sincere!

Horoscop 30 iunie. Scorpion

La serviciu și, posibil, chiar în familie vei avea parte de niște momente tensionate, pe care în cele din urmă vei reuși să le depășești… Însă vei rămâne cu un gust amar. Din fericire, latura financiară este bine aspectată, iar asta te vezi lucrurile cu mai multă indulgență.

Horoscop 30 iunie 2021. Săgetător

Ai multă energie azi, însă impetuozitatea pe care o manifești s-ar putea să devină deranjantă. La fel și modul în care îi tratezi pe cei din jurul tău, care, în cele din urmă, vor lua atitudine. Fără doar și poate, totul se datorează stresului de la job, așadar n-ar strica să îți faci planuri de vacanță.

Horoscop 30 iunie 2021. Capricorn

Te complaci de prea mult timp într-o relație toxică și a venit momentul să tai răul de la rădăcină! Arată-le celor din jur, dar și ție, că poți fi independentă, iar acesta va fi primul pas spre vindecare. Spre seară te vei bucura însă de momente de relaxare și vei putea să-ți faci planuri de viitor.

Horoscop 30 iunie 2021. Vărsător

Autovictimizarea nu este o strategie care să dureze la nesfârșit. În cele din urmă, colegii de job, șefii și chiar și partenerul de viață vor sesiza că „dracul nu e chiar atât de negru” și că ești doar în căutare de atenție. Cu toții vor fi bucuroși să te ajute, iar tot ce trebuie să faci este să le ceri sfatul.

Horoscop 30 iunie. Pești

Azi încerci cumva să împaci și capra, și varza, cum se zice, însă sarcinile profesionale îți vor acapara tot timpul și te vor stresa. Puțină organizare n-ar strica, dacă vrei ca partenerul de viață să nu-ți mai reproșeze că îl neglijezi. Ai mari șanse ca în această seară să ai parte în sfârșit de momente relaxante și chiar de puțin romantism…

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter