Vica Blochina a izbucnit în plâns în direct, din cauza lui Victor Pițurcă: „Tatăl copilului a vrut să mă umilească”

Publicat pe

Vica Blochina și Victor Pițurcă au avut o relație timp de 16 ani, iar din dragostea celor doi s-a născut un băiat, Edan. Inițial, andrenorul nu și-a recunoscut copilul, iar Vica l-a dat în judecată pentru stabilirea paternităţii şi a câştigat. Aceasta a izbucnit în lacrimi, în direct, aducându-și aminte de acea perioadă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Vica Blochina și Victor Pițurcă s-au iubit timp de 16 ani, deși el era căsătorit. Din dragostea lor s-a născut Edan, copil pe care, inițial, antrenorul nu a vrut să-l accepte. În 2011, Vica l-a dat în judecată pentru stabilirea paternităţii şi a câştigat. Vica Blochina a izbucnit în plâns, în direct, la televizor, la Teo Show, în momentul în care și-a adus aminte de perioada respectivă.

Vica Blochina a izbucnit în plâns în direct, din cauza lui Victor Pițurcă: „Tatăl copilului a vrut să mă umilească'Vica Blochina a izbucnit în plâns în direct, din cauza lui Victor Pițurcă: „Tatăl copilului a vrut să mă umilească'

Vica Blochina a fost provocată să spună trei lucruri pe care i le-a făcut Victor Pițurcă și care nu i-au plăcut absolut deloc. Ei bine, vedeta a spus că, perioada în care acesta a refuzat să își accepte copilul, a fost cea mai dureroasă din viața ei. Vica mai spune că tatăl copilului ei a vrut s-o umilească prin gestul de a nu-și recunoaște copilul.

Citește și: Vica Blochina și Oana Roman s-au certat.„Cred că e cea mai falsă'

Citește și: Cum arată fiul fostului cuplu Vica Blochina – Victor Pițurcă.La 14 ani, Edan are o pasiune neașteptată

Citește și: Cum se comportă Pepe în rol de tată și ce decizie a luat după divorț:„Lucrurile s-au schimbat foarte mult'/ EXCLUSIV

Citește și: Adevărul despre relația dintre Fely și Smiley:„Este unul dintre puținii oameni cu care…'/ EXCLUSIV

Vica Blochina a izbucnit în plâns la televizor

Vica Blochina și-a amintit de momentul în care a mers cu copilul la IML pentru testul de paternitate. Aceasta a spus că atunci Edan i-a sărit în brațe lui Victor Pițurcă, însă antrenorul a refuzat să îl bage în seamă.

„În primul rând, că nu a recunoscut copilul la momentul potrivit, când a fost și a trebuit să se întâmple pentru că eu consider că acolo a vrut să mă umilească. Al doilea lucru a fost foarte urât. După ce am născut pe Edan și Edan a venit… Uite, acum chiar mă faci să plâng și nu îmi place să vorbesc despre asta. Când a venit copilul să facă testul de paternitate și noi nu ne mai văzusem de foarte mult timp și a fost foarte multă lume atunci la IML și copilul a fugit la el. El nu a știut ce se întâmplă între noi doi, că era mic. Copilul a alergat spre tatăl lui și tatăl lui nu a vrut să îl bage în seamă. Copilul a sărit la el în brațe și a zis „tati, sunt eu Edan, nu îți mai aduci aminte de mine?'. Atunci a fost cea mai urâtă perioadă prin care am putut să trec', a povestit Vica Blochina la Teo Show.  

„A fost foarte urât. Edan vorbea deja'

Bursucu a întrebat-o pe Vica Blochina dacă își mai amintește ce vârstă avea Edan atunci când au avut loc toate acele momente dificile. Totuși, în ciuda dificultăților, vedeta spune că nu i-a vorbit urât niciodată fiului ei despre tatăl lui.

A fost atunci când am avut noi procese de paternitate, că nu și-a recunoscut copilul. A fost foarte urât. Edan vorbea deja, cred că avea 4 ani sau ceva de genul ăsta. Știi că el a dispărut din viața lui la un moment dat, că noi am început să ne războim aiurea total și copilul știa că tatăl lui e plecat. Nu a știut ce se întâmplă și de asta și pentru el a fost un șoc. Întotdeauna i-am vorbit copilului frumos despre tatăl său și acum vorbesc în continuare foarte frumos', a mai spus Vica Blochina.

Sursa Foto: Captură de ecran, Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter