Fulgy le-a cerut scuze Antoniei și lui Alex Velea: "Fiind sub influența alcoolului..."

Publicat pe

Fulgy a revenit „pe micile ecrane', precum anunțase mama sa anterior. Printre primele lucruri pe care a ținut să le facă a fost să-și ceară scuze public Antoniei și lui Alex Velea, după acuzațiile aduse și scandalul care s-a iscat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Fulgy a avut ieri prima apariție, după o absență de aproximativ două săptămâni. A trecut o lună de la scandalul cu droguri, iar fiul Clejanilor pare că și-a schimbat total atitudinea. De asemenea, el a negat la Xtra Night Show că ar fi fost internat într-un centru de reabilitare, susținând că a fost acasă în tot acest timp.

Fulgy le-a cerut scuze  Antoniei și lui Alex Velea: "Fiind sub influența alcoolului..."Fulgy le-a cerut scuze  Antoniei și lui Alex Velea: "Fiind sub influența alcoolului..."

Fulgy, despre Antonia și Alex Velea: „Am vorbit prost'

De asemenea, Fulgy a ținut să-și ceară scuze pentru scandalul care a luat naștere, în care au fost implicați Antonia și Alex Velea. Fiul Clejanilor a dat vina pe alcool, menționând că a aruncat cu vorbe „în stânga și în dreapta', însă a recunoscut că este cale lungă de la vorbe la fapte.

'Am avut afirmații către Alex Velea și mi le susțin în continuare pentru că în seara în care mi s-a luat permisul am venit de la studioul lui unde s-au confirmat substanțe interzise. Restul scandalul a pornit din cauza presei pentru că el a scos o piesă și presa a zis că pentru mine a fost. Alex Velea a recunoscut că nu pentru mine era. Eu fiind sub influența alcoolului și separat de certurile pe care le mai aveam am vorbit prost și am aruncat în stânga și dreapta cu vorbe, dar de la vorbe la fapte e cale lungă. Am deci să las trecutul în spate și să merg mai departe…', a spus Fulgy, la Antena Stars.

Citește și: Primele imagini cu Fulgy, după ce s-a externat:”Am început și în mașină să am alarmă!”

Citește și: Alex Velea, o nouă reacție în scandalul cu Fulgy:”Părinți aflați în situația de a spune că aberațiile fiului sunt o strategie de marketing”

Citește și: Cine este soțul Alexandrei Stan și cum s-au cunoscut:„A fost dragoste la prima vedere'/ EXCLUSIV

Fulgy i-a cerut iertare lui Alex Velea și familiei sale

În egală măsură, Fulgy i-a cerut iertare lui Alex Velea și pentru vorbele spuse la adresa familiei lui. A profitat de ocazie și pentru a-și cere scuze fanilor, dar și părinților săi, Viorica și Ioniță de la Clejani.

'Alex Velea, îmi cer scuze față de tine, față de familia ta, față de familia Antoniei, față de ea și de copiii lui frumoși care nu au nicio vină, dar așa s-a întâmplat, în viață mai ai scăpări, suișuri și coborâșuri. Vreau să-mi cer scuze public tuturor fanilor mei, fanilor părinților mei pentru că ne iubește o țară întreagă', a mai subliniat Fulgy.

Întrebat dacă nu îi este teamă de anumite consecințe în urma afirmațiilor sale din trecut, Fulgy și-a cerut din nou iertare.

Nu pot decât să-mi cer iertare (n.r. pentru ce a spus înainte). Eram sub influența alcoolului, sub influența mai multor chestii, gânduri negative, stres și necazuri pot să spun. Și îmi pare rău. De dat timpul înapoi, nu am cum. Sunt foare liniștit, acum, foarte echilibrat', a mai transmis Fulgy.

Cum a reacționat Alex Velea în scandalul cu Fulgy

Alex Velea nu și-a dorit să înceapă un scandal cu fiul Clejanilor. Ba chiar a pus punctul pe i, subliniind că Fulgy are nevoie de ajutor specializat pentru a depăși această problemă.

„O să te iert pentru toate prostiile pe care le-ai debitat, fiindcă nu ai descernământ şi pentru că îţi respect părinţii. Trebuie să te internezi repede de tot. Ori te arestează şi tu nu eşti de puşcărie, ori o să te bată lumea rău că nu eşti nici de bătaie. Salvaţi-l pe Fulgy!’, a postat Alex Velea pe InstaStory.

Fulgy a recunoscut că a consumat droguri

După ce a fost oprit de Poliție, Fulgy a recunoscut că s-a drogat. Băiatul lui Ioniță și al Vioricăi de la Clejani a postat un video pe una dintre rețelele sociale, unde vorbește despre problemele cu care s-a confruntat.

‘Vreau să spun că sunt cel mai prost exemplu de pe pământul ăsta. Nu sunt primul și ultimul care greșește. (…)

Mulțumesc lui Dumnezeu că încă sunt în viață, mulțumesc lui Dumnezeu că am două mâini și două picioare, mulțumesc lui Dumnezeu că nu sunt nebun cu capul, că nu am schizofrenie, că părinții mei încă sunt în viață la cât de rău și ce s-a întâmplat fără voia mea, fără voia noastră, la cât de rău e pe pământul ăsta. Nu sunteți în măsură să vorbiți de un om care consumă substanțe interzise. Am vrut să nu mor. Mi-am dorit să nu mor. Ajunsesem într-un punct când ori ajungeam la pușcărie, ori la spitalul de nebuni, ori omoram pe cineva, pentru că asta judeca creierul meu la cât l-am nenorocit cu droguri. (…) Eu, vă jur pe familia mea, că sunt plictisit de droguri. Nu știa nimeni când băgam cocaină, când trăgeam, când făceam greșeli. Mi-am dat seama singur și m-am dus și m-am internat în Spania‘, a spus Fulgy pe canalul său de YouTube.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter