Cine este soțul Alexandrei Stan și cum s-au cunoscut: "A fost dragoste la prima vedere"/ EXCLUSIV

Publicat pe

Cine este soțul Alexandrei Stan? Aceasta este întrebarea care stă pe buzele tuturor din momentul în care s-a aflat că frumoasa artistă s-a căsătorit în mare secret! Artista ne-a vorbit, în exclusivitate, despre bărbatul căruia i-a spus „da', când nimeni nu știa că este implicată într-o relație.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Aș vrea să o luăm cu începutul. Te-ai căsătorit când noi nici nu știam că ai un iubit. Cine este soțul Alexandrei Stan, când și cum v-ați cunoscut?

Soțul meu este cel mai minunat om pe care l-am cunoscut. Este un om muncitor, credincios, serios și… foarte, foarte sexy. Ne-am cunoscut prin intermediul unor prieteni, în urmă cu câteva luni, într-un context social.

Cine este soțul Alexandrei Stan și cum s-au cunoscut: "A fost dragoste la prima vedere"/ EXCLUSIVCine este soțul Alexandrei Stan și cum s-au cunoscut: "A fost dragoste la prima vedere"/ EXCLUSIV

Cine este soțul Alexandrei Stan și cum s-au cunoscut

Știu că povestea este puțin delicată, având în vedere că tu ai fost pacienta lui, dar… am putea vorbi despre dragoste la prima vedere, din partea cuiva? Sau o simpatie mai aparte, să spunem?

Nu am fost pacienta lui, am fost clienta lui, el m-a consiliat pe partea de dezvoltare personală. În plus, pisicul meu a fost pacientul lui, el s-a ocupat de Hercules, doar că a fost într-un stadiu prea avansat de boală și nu mai este printre noi… Cât despre noi, a fost dragoste la prima vedere, din partea amândurora, ne-am îndrăgostit instant unul de celălalt și, după cum vedeți, n-am stat prea mult pe gânduri. (râde)

Citește și: Pamela Anderson s-a măritat a cincea oară, în secret.Cine este soțul ei și unde a avut loc nunta

Citește și: Alexandra Stan a împlinit 32 de ani!Ce cadou special a primit de ziua ei

Citește și: Adevărul despre relația dintre Fely și Smiley:„Este unul dintre puținii oameni cu care…'/ EXCLUSIV

Cine a făcut primul pas și după cât timp?

El a făcut primul pas și a fost cel care mi-a mărturisit că are sentimente pentru mine. Doar că și eu simțeam același lucru, numai că nu știam dacă să-i spun sau nu, având în vedere că ne-am cunoscut într-o perioadă în care nu a fost despre noi doi, ca indivizi.

Alexandra Stan: „El a spus primul te iubesc'

Cum a decurs, practic, apropierea dintre voi? Bănuiesc că a fost chestiune de maximum câteva săptămâni de când v-ați cunoscut…

Noi ne-am plăcut amândoi, dar el s-a comportat ca un adevărat profesionist, timp de două-trei săptămâni m-a consiliat vizavi de dezvoltarea mea personală, de lucrurile pe care aș putea să le îmbunătățesc la mine și atât. Ulterior, ne-am împrietenit, am început să ținem unul la celălalt, doar că niciunul dintre noi nu avea curajul să dezvăluie lucrul ăsta.

Cine a spus primul „te iubesc! și… cum a fost acel moment?

Emanuel a spus primul „te iubesc! și a fost un moment care m-a detensionat. Un moment pe care îl așteptam și în urma căruia am răsuflat ușurată, în sfârșit, pentru că și eu voiam să zic asta. A fost magic!

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE IULIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursa foto: Oltin Dogaru, Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter