Ce tarif are Jador la cântări. După Survivor, prețul a crescut enorm

Publicat pe

Cei care s-au întrebat ce tarif practică Jador la cântări vor avea o surpriză de proporții… Iar asta deoarece capitalul de popularitate câștigat de artist în urma Survivor l-a făcut să ridice prețul pentru concertele pe care le susține sau pentru nunți. Iată cât câștigă Jador la o singură cântare!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Dacă doriți să-l antamați pe celebrul manelist pentru un eveniment, trebuie să știți că, atunci când vine vorba despre tarif, Jador se numără acum printre artiștii care sunt foarte bine plătiți. Fie că este vorba despre concerte la malul mării, fie despre evenimente private, Jador și-a schimbat tariful de când a fost la Survivor. De fapt, ascensiunea sa a început încă de când a participat la show-ul Puterea Dragostei, însă competiția din Republica Dominicană a ridicat mult ștacheta în privința tarifelor.

Ce tarif are Jador la cântări. După Survivor, prețul a crescut enormCe tarif are Jador la cântări. După Survivor, prețul a crescut enorm

Ce tarif are Jador pentru un concert

Dacă emisiunea Puterea Dragostei l-a adus în atenția publicului larg, după participarea la Survivor, tariful practicat de Jador a crescut enorm, după cum mărturisesc chiar apropiații artistului. Iar asta în primul rând datorită capitalului uriaș de simpatie și expunerii de care a avut parte manelistul în perioada din urmă.

„După participarea la emisiunea Puterea Dragostei, el și-a dublat tariful, ajunsese la 2.000 de euro, iar după Survivor ia și peste 4.500 de euro, pentru un recital, adesea, și mai mult, în funcție de cum își negociază contractul', au mărturisit apropiați de-ai artistului pentru Playtech.

Citește și: Jador de la Survivor a fost foarte sărac și a muncit cu ziua, de mic. De ce și-a dorit să devină preot

Citește și: Vei rămâne surprins! Ce studii are Jador. A fost exmatriculat din liceu: ‘Mama cu tata nu m-au încurajat niciodată’

Citește și: Cum a cunoscut-o Jador pe Georgiana: „Era ziua mea, aveam 50 de lei”

Citește și: Cum se comportă Pepe în rol de tată și ce decizie a luat după divorț: „Lucrurile s-au schimbat foarte mult”/ EXCLUSIV

Citește și: Naba Salem, dezvăluiri dureroase, după ce a pierdut sarcina: „Nu i-am auzit inimioara”

Drept urmare, dacă pentru un recital de 45 de minute, artistul are un tarif de 4.500 de euro, pentru două recitaluri de 45 de minute Jador cere 5.500 de euro, iar pentru 3 recitaluri, la același eveniment, tot de câte 45 de minute, are tarif de 7.500 de euro. La spectacolele în aer liber, în cluburi sau în mall-uri, are tarif de 4.000 de euro, iar pentru baluri cere 3.000 de euro. Pentru evenimentele ce au loc în afara Bucureștiului, organizatorii trebuie să îi plătească și transportul, cea la un hotel de minimum 3 stele și masa. Evident, artistul este însoțit și de instrumentiști, mai notează sursa citată.

Și cum, anul acesta, de pe afișele de pe litoral nu lipsește numele lui, Jador va strânge până la finele verii o mică avere.

A fost foarte sărac în copilărie

Dacă acum artistul cere un tarif corespunzător popularității de care se bucură, Jador nu a avut parte întotdeauna de o situație financiară de invidiat… Iar asta deoarece provine dintr-o familie modestă.

Jador a devenit cunoscut după ce a intrat în casa Puterea Dragostei de la Kanal D, unde s-a prezentat drept lăutar. Are 26 de ani și s-a născut în Bacău. Pe numele său real Remus Ionuț Dumitrache, artistul a absolvit în anul 2017 Facultatea de Relații Internaționale. Cântărețul a pornit de jos, fiind beneficiar de ajutor social pentru a putea merge la școală. A trecut prin multe greutăți și a luptat să ajungă unde a ajuns prin foarte multă muncă.

Nu am avut nimic, dar am avut totul. Copiii aveau haine, iar eu aveam un trening albastru, rupt. Eram premiant la școală, luam numai premiul 1. Aveam o pereche de pantofi imitație de piele, iar la un moment dat s-a dus pielea de pe ei și a rămas doar cârpa aceea…

Mergeam la muncă, cu ziua, pe la oameni. Eram conștiincios. Niciodată nu făceam eu ceva cu banii câștigați, îi dădeam mamei. Mi-am dorit să am bani, e adevărat că ei nu te fac neapărat fericit. Nu pot să zic că am bani acum, dar sunt ok”, povestea Jador, conform click.ro.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter