Alexandra Stan a împlinit 32 de ani! Ce cadou special a primit de ziua ei

Publicat pe

Alexandra Stan a împlinit 32 de ani pe 10 iunie, iar unul dintre cele mai frumoase cadouri primite astăzi este menit a-i alunga supărarea pe care o simte după ce i-a murit pisica în urmă cu o lună. Mai exact, Alexandra Stan a primit de ziua ei o altă pisicuță care să umble golul din sufletul ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Alexandra Stan a suferit enorm când a murit pisicuța ei, la finalul lunii aprilie. La vremea aceea, cântăreața a postat mai multe fotografii cu ea și a pus un mesaj pentru Herky, pe care îl descrie ca fiind „copilul' ei, prietenul cel mai bun și îngerul ei păzitor. Artista i-a mulțumit că a făcut-o să se simtă „ca o mamă'.

Alexandra Stan a împlinit 32 de ani! Ce cadou special a primit de ziua eiAlexandra Stan a împlinit 32 de ani! Ce cadou special a primit de ziua ei

Astăzi, de ziua ei, prietenii au vrut să-i aline suferința și i-au dăruit o altă pisicuță.

„S-a întâmplat asta. Am primit-o pe Mia Uni în viața mea, un cadou de ziua mea! Recunosc că la început m-am simțit puțin nepregătită pentru a adopta un nou animal de companie.

Dar, după cum puteți vedea, ea este a mea și eu sunt deja a ei! Te iubesc, iubito Mia! Bun venit în viața mea! Sper să nu te dezamăgesc!', a scris vedeta pe Instagram.

Alexandra Stan se preocupă deja de starea pisicii sale, a dus-o chiar și la veterinar.

Citește și: Reacția Claudiei Pătrășcanu, după ce a aflat de nunta dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu: „Să-mi dea divorțul mai întâi

Citește și: Alex Bodi suferă după Bianca Drăgușanu. Ce surpriză i-a făcut în timpul relației cu Daria Radionova

Citește și: Alex Bodi și Gabi Bădălău, război pentru Bianca Drăgușanu. Ce schimb de replici au avut

Alexandra Stan i-a organizat înmormânatare pisicuței care a murit

Alexandra a organizat și o ceremonie de înmormântare pentru pisicuța pe care a pierdut-o în aprilie, publicând o scurtă înregistrare video cu momentul emoționant.

„Dumnezeu să te odihnească în pace, Herky! Tu ești mereu în inima mea! Tu ai fost copilul meu, prietenul meu cel mai bun, îngerul meu păzitor și de fiecare dată când o să vin să te văd, o să mă simt mai aproape de Dumnezeu.

Tu m-ai ridicat de jos! Tu m-ai făcut să mă simt ca o mamă! Mulțumesc, mama te iubește', este mesajul trist postat de Alexandra Stan, pe pagina ei de Instagram.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter