Albert, pus la zid în conflictul cu Maria de la Survivor: „Câtă răutate...”

Publicat pe

Maria Chițu și Albert Oprea erau foarte apropiați într-un timp, la Survivor. Ba chiar, toată lumea credea că cei doi vor forma un cuplu în viitor, însă lanțul prieteniei s-a destrămat în momentul în care Albert s-a întors împotriva Mariei. Din acest motiv, Războinicul a primit foarte multe critici.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Bogdan Urucu, fost concurent de la Survivor, a ținut să își spună și el părerea referitoare la conflictul care a luat naștere în tabăra Războinicilor. Acesta spune că nu este de acord cu su strategia băieților de a le elimina pe fete din echipă. În plus, este dezamăgit de atitudinea pe care Albert o are față de Maria, la Survivor.  

Albert, pus la zid în conflictul cu Maria de la Survivor: „Câtă răutate...'Albert, pus la zid în conflictul cu Maria de la Survivor: „Câtă răutate...'

„Câtă răutate. În primul rând, vreau să precizez faptul că nu am nimic cu Albert, nu am nimic cu Marius, cu Andrei, cu fetele nici atât.

Vorbeam doar în contextul faptului că, având în vedere că Maria este o fată de doar 20 de ani și că jocul, nejocul, ce cred unii dintre voi că a fost acolo, că au jucat fetele murdar… până la urmă, Maria este o fată, iar Albert este un bărbat, ar trebui să fie', a spus Bogdan, despre conflictul dintre Alebrt și Maria de la Survivor.

Citește și: Maria Chițu a plâns la Survivor, după ce a fost trădată de Albert:„Nu s-ar fi ajuns aici dacă…'

Citește și: Albert Oprea, criticat după ce s-a întors împotriva Mariei Chițu, la Survivor:”Denotă foarte multe despre caracterul…”

Citește și: Adelina Damian, despre scandalurile din echipa Războinicilor, la Survivor:„Marius vrea să îi dea o lecție Mariei'

Citește și: Scandalul dintre Laura Lavric și sora ei continuă:„M-am îmbolnăvit din cauza șocului'

Citește și: Cine este Albert Oprea de la Survivor. Are afaceri de succes

Albert, crticat în conflictul cu Maria de la Survivor

Bogdan este de partea Mariei și spune că i se pare urât ca după ce Războinica i-a fost alături lui Albert, acesta să o facă să plângă.

Cumva mi s-a părut urât faptul că după ce, perioada asta scurtă de o lună în care eu am stat acolo, Maria i-a fost alături, iar acum el a făcut-o să plângă… Prieteni sunt cu toți, chiar m-am întalnit și acum o săptămână și cu cei pe care nu i-am prins in competiție. Îmi doresc să câștige unul dintre războinici și atât, indiferent care o fi el.

Frumos ar fi ca până la finalul competiției să se susțină unul pe altul, că doar pe ei s-au avut de la început', a mai spus Bogdan Urucu.

Sorin Pușcașu, după scandalul dintre Maria și Albert

Cu toate că a fost întrebat despre scandalul izbucnit acum între Războinici, Sorin Pușcașu a preferat să stea departe de comentarii. A subliniat, însă, încă o dată că el a făcut tot posibilul pentru a le arăta tuturor cine este, cu adevărat, Albert Oprea.

Tot primesc mesaje si mi se cere părerea de ceea ce s-a întâmplat aseară. Eu nu stiu, că eu nu mă uit la emisiune, am înțeles că este un război între fete și băieți sau ceva de genul și că băieții acum sunt falși sau nu știu exact… Eu am plecat din competiție, de acum înainte trebuie să vă dați voi seama dacă am avut sau n-am avut dreptate cu ce-am vrut să arăt. Nu mai am nicio treabă, nu știu, nu mă interesează. Nu mă lupt cu oamenii care nu se pot apăra‘, a transmis Sorin Pușcașu.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter