Albert Oprea, criticat după ce s-a întors împotriva Mariei Chițu, la Survivor: "Denotă foarte multe despre caracterul..."

Publicat pe

Tensiunile dintre băieți în echipa Războinicilor au crescut foarte mult în ultima periodă, declanșându-se un război între băieți și fete. Albert Oprea a fost criticat că s-a întors împotriva Mariei Chițu, după ce mult timp a fost susținut de către Războinică.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Tensiuni în creștere la Survivor, după scandalul izbucnit între fete și băieți. Surpriza a fost că Albert Oprea s-a întors împotriva Mariei Chițu, cea care l-a susținut încă de la început în fața lui Starlin și a lui Sorin Pușcașu. Războinica a fost mereu de părere că i se făcea o nedreptate lui Albert, astfel că și-a susținut vehement punctul de vedere.

Albert Oprea, criticat după ce s-a întors împotriva Mariei Chițu, la Survivor: "Denotă foarte multe despre  caracterul..."Albert Oprea, criticat după ce s-a întors împotriva Mariei Chițu, la Survivor: "Denotă foarte multe despre  caracterul..."

Bogdan Urucu îl critică pe Albert Oprea

Acum, Războinicul a avut numai acuzații la adresa colegei sale, și nu a exclus chiar să fi făcut parte dintr-o strategie, dat fiind că era favoritul publicului.

Bogdan Urucu, fost concurent la Survivor în echipa albastră, a intervenit pe marginea acestui subiect, menționând că nu îi place deloc ce se întâmplă în fosta lui echipă.

Citește și: Ce i-a apropiat pe Maria Chițu și Albert Oprea la Survivor:”Sunt doi oameni care…”

Citește și: Adevărul despre scandalul dintre Sebastian Chitoșcă și Albert Oprea de la Survivor.Ce fac după fiecare joc

Citește și: Cum și-a cunoscut Feli logodnicul și cum a evoluat relația lor:„Eu l-am cerut în căsătorie'/ EXCLUSIV

Citește și: Florin Dumitrescu a avut nevoie de îngrijiri medicale la Chefi la Cuțite:„O durere foarte nasoală în capul pieptului „

Bogdan Urucu: „Nu îmi plac discuiile din echipa Războinicilor'

Bogdan a amintit de cât de mult a fost susținut Albert de Maria, încă de la intrarea ei în competiție și a blamat comportamentul fostului său coleg. Mai mult i-a dat dreptate lui Sorin Pușcașu, în războiul pe care l-a purtat cu Albert Oprea.

„Nu îmi plac discuțiile care sunt acum în echipa Războinicilor și mă refer la faptul că Maria l-a susținut foarte mult pe Albert când era într-o stare nasoală și acum s-a întors împotriva ei ceea ce denotă foarte multe despre caracterul oamenilor că să nu dau nume. Și cu ocazia asta, poate va faceți așa filmul înapoi când Sorin spunea niște chestii acolo și nimeni nu-l credea.

Ideea nu este cine a greșit și de ce a greșit, cine pe cine a jignit. Este normal să se întâmple și lucrurile astea, sunt perfect normale, ideea este că până la urmă sunt o echipa și trebuie să se susțină. Iar faptul că băieții au ales să joace cu fetele să iasă ele și să rămână ei mai mult in competiției, urmează să vedem”, a spus Bogdan Urucu.

Sorin Pușcașu, după scandalul dintre Maria Chițu și Albert Oprea

Cu toate că a fost întrebat despre scandalul izbucnit acum între Războinici, Sorin Pușcașu a preferat să stea departe de comentarii. A subliniat, însă, încă o dată că el a făcut tot posibilul pentru a le arăta tuturor cine este, cu adevărat, Albert Oprea.

Tot primesc mesaje si mi se cere părerea de ceea ce s-a întâmplat aseară. Eu nu stiu, că eu nu mă uit la emisiune, am înțeles că este un război între fete și băieți sau ceva de genul și că băieții acum sunt falși sau nu știu exact… Eu am plecat din competiție, de acum înainte trebuie să vă dați voi seama dacă am avut sau n-am avut dreptate cu ce-am vrut să arăt.  Nu mai am nicio treabă, nu știu, nu mă interesează. Nu mă lupt cu oamenii care nu se pot apăra', a transmis Sorin Pușcașu la rândul lui.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter