Gigi Becali, gest impresionant pentru Mihai Neșu: "I-a luat o mașină nouă"

Publicat pe

Gigi Becali, impresionat de situația fostului fotbalist Mihai Neșu, care este paralizat de aproape 10 ani, a făcut un gest de omenie, achiziționându-i acestuia o mașină, pentru a se putea deplasa mai repede.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Gigi Becali a făcut recent un gest minunat pentru Mihai Neșu. Deși, la rândul său se află într-o situație extrem de dificilă, fiind paralizat de 10 ani, fostul fundaș stânga al Stelei face la rândul său acte de caritate. Iar acum a venit rândul său să aibă parte de o bucurie nesperată din partea patronului FCSB. Milionarul din Pipera s-a gândit să îi sară în ajutor lui Mihai Neșu, pentru a-i ușura astfel viața, și i-a făcut un dar de preț.

Gigi Becali, gest impresionant pentru Mihai Neșu: "I-a luat o mașină nouă"Gigi Becali, gest impresionant pentru Mihai Neșu: "I-a luat o mașină nouă"

Gigi Becali i-a dăruit o mașină lui Mihai Neșu

În 2011, viața lui Mihai Neșu s-a schimbat într-o fracțiune de secundă. Pe când evolua pentru Utrecht, acesta a suferit o fractură a unei vertebre în timpul unui duel aerian petrecut la ultimul antrenament dinaintea vacanței. De atunci, fostul fundaș a rămas în scaunul cu rotile. Cu un deceniu în urmă, fotbalistul și-a pierdut mai întâi cariera și apoi soția, care nu a rezistat acestei schimbări dramatice… În pofida faptului că se confruntă cu multe greutăți, Mihai Neșu nu i-a uitat pe cei aflați la nevoie, iar acum construiește, la Oradea, un centru pentru ajutorarea copiilor și tinerilor cu dizabilități neuromotorii.

Printre oamenii de afaceri care sprijină acest proiect se numără și Gigi Becali, iar patronul FCSB i-a cumpărat lui Mihai Neșu, o mașină nouă pentru a-l ajuta să se deplaseze. Cel care a făcut dezvăluirea este Florin Lovin.

„În maximum doi ani trebuie să ridice centrul și să-l finalizeze. A obținut toate autorizațiile, acum începe construcția complexului. Primul pas este biserica și aleile principale. Este foarte mulțumit, cât timp am fost eu acolo a primit niște telefoane, sunt firme mari care vin alături de el. De la zi la zi vin oameni în jurul lui.

Și domnul Gigi Becali trebuie menționat. Tocmai a contribuit la achiziționarea unei noi mașini pentru Mihai, pentru a se deplasa cu ea. Avea probleme cu vechea mașină și domnul Gigi Becali i-a luat o nouă mașină acum', a declarat Florin Lovin, la Digi Sport.

Citește și: Cum se simte Mihai Neșu la aproape 10 ani de când este paralizat: „Scriu cu gura și sper să mă ajute Dumnezeu să beau cu cana plină!”

Citește și: Ce face fosta soţie a lui Mihai Neşu, la șapte ani de la divorț. Maria s-a căsătorit și și-a deschis o afacere

Citește și: Marius Elisei vrea să se împace cu Oana Roman: „Am iubit-o și o iubesc în continuare!”

Citește și: Vlad Gherman a căzut în patima viciilor după despărțirea de Cristina Ciobănașu. „Am început să beau și să fumez”

Citește și: Cum se descurcă Andreea și Cabral ca părinți: „Somn mai puțin, apă caldă cu timp limitat…'/ EXCLUSIV

Cum se simte fotbalistul după 10 ani de la accident

Mihai Neșu se află de aproape 10 ani în scaun cu rotile și chiar dacă nimeni nu i-a dat vreodată șanse de recuperare, fostul fotbalist uimește prin progresele sale, de la un an la altul.

Mihai Neșu demonstrează că este un învingător și în fiecare zi face tot posibilul pentru a ajunge cât mai aproape de o viață normală. Cum sportul a fost mereu marea sa pasiune, Mihai Neșu a povestit, în exclusivitate la Digi Sport Special, că se antrenează în fiecare zi. Cu timpul, el a reușit să își folosească parțial mâna dreaptă și își mai poate mișca anumite părți așe corpului. De necesitate, fostul fotbalist a învățat să scrie cu gura.

„De 4 ani am cam același program, așa că sunt într-un cantonament continuu. În ultima lună am început și cu două antrenamente pe zi. De dimineața până la masa de prânz trebuie să fac cu o bicicletă care mișcă mâinile și picioarele.

Trebuie să fac cam jumătate de oră mâini și jumătate de oră picioare. După aia, încă vreun sfert de oră, pe un touch screen, trebuie să fac, ca la școală, cerculețe, bețigașe, cu mâna pe care o pot mișca mai bine”, a mărturisit Mihai Neșu.

Mai mult, fostul fotbalist a reușit chiar să scrie cu gura.

„Sunt mulțumit de cum evoluează. Cu bățul ăsta scriu pe Whatsapp. Mă mișc repede, de aia am atâtea contracturi la mușchii de la ceafă, de la spate, la mușchii de sus. De la cât folosesc bățul. Dar am terapeuți buni, care au grijă de mine', a spus fostul fotbalist în exclusivitate la Digi Sport Special.

Iar vestea cea mai bună a venit la începutul acestui an, când Mihai Neșu și-a anunțat fanii că în sfârșit a reușit să mănânce singur, după aproape 10 ani de zile.

„Bucurie mare! Mihai Neșu mănâncă singur cina la aproape 10 ani după accident! După cum observați, Mihai este ajutat de niște ustensile speciale, dar independența primită astfel e foarte importantă! Slavă lui Dumnezeu!', scria pe pagina oficială a fundației „Mihai Neșu'.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter