Primele imagini cu Fulgy, după ce s-a externat: "Am început și în mașină să am alarmă!"

Publicat pe

Fulgy a avut prima apariție, după o absență de mai bine de două săptămâni! El a fost externat, cel mai probabil, dintr-un centru medical. Viorica de la Clejani deja anunțase săptămâna trecută că fiul ei urmează să apară „pe micile ecrane', lucru care s-a și întâmplat. Fiul Clejanilor a transmis și un mesaj scurt, la aproximativ o lună de la scandalul cu droguri.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Fulgy a revenit! După o pauză de aproximativ două săptămâni, fiul Clejanilor și-a făcut apariția pe rețelele de socializare. El a publicat câteva imagini cu el pe story și le-a transmis un mesaj urmăritorilor săi.

Primele imagini cu Fulgy, după ce s-a externat: "Am început și în mașină să am alarmă!"Primele imagini cu Fulgy, după ce s-a externat: "Am început și în mașină să am alarmă!"

Fulgy, prima apariție după ce s-a externat

„Fraților, am început și în mașină să am alarmă!', a fost mesajul scurt transmis de Fulgy.

Fulgy s-a filmat în mașina părinților, ceea ce indică faptul că ar fi plecat de acasă.

Citește și: Alina, fosta iubită a lui Fulgy, a vorbit despre consumul de droguri:„În trecutul lui Fulgy erau niște fete…'

Citește și: Ce făcea Fulgy când ieșea în club. Bodyguardul lui face dezvăluiri:'Au mai încercat unii băieți să-l atragă cu ceva'

Citește și: Adevărul despre relația dintre Fely și Smiley:„Este unul dintre puținii oameni cu care…'/ EXCLUSIV

Viorica de la Clejani a anunțat revenirea lui Fulgy

După o perioadă în care nu s-a mai știut nimic despre ce face fiul Clejanilor, mama lui a făcut anunțul că urma să ajungă curând acasă.

Viorica de la Clejani a făcut un filmuleț pe care l-a urcat pe rețelele de socializare. A filmat locuința lui Fulgy și a precizat că a venit să se asigure de faptul că totul va fi în ordine în momentul în care el se va reîntoarce acasă. Mai mult, ea a precizat că acest lucru urmează să se întâmple cât de curând, semn că acum Fulgy se simte foarte bine.

Ei, și acum să începem! Bucătăria… Apartamentul lui Fulgy, pentru că urmează să reapară pe micile ecrane. Mami s-a ocupat să facă curățenie, da, da, da… Uite așa, am făcut curat în baie… Ia să vedem… Să aprindem becul frumos în dormitor. Foarte frumos! Super!

Deci, în curând, pe micile ecrane apare. Unde e?! Că mie mi-e dor de TikTok-urile lui și de toate filmările lui. Că n-a făcut rău nimănui, doar a satisfăcut poftele proștilor, să zic așa…’. , a transmis Viorica de la Clejani în video-ul urcat pe TikTok.

Fulgy a recunoscut că a consumat droguri

După ce a fost oprit de Poliție, Fulgy a recunoscut că s-a drogat. Băiatul lui Ioniță și al Vioricăi de la Clejani a postat un video pe una dintre rețelele sociale, unde vorbește despre problemele cu care s-a confruntat.

‘Vreau să spun că sunt cel mai prost exemplu de pe pământul ăsta. Nu sunt primul și ultimul care greșește. (…)

Mulțumesc lui Dumnezeu că încă sunt în viață, mulțumesc lui Dumnezeu că am două mâini și două picioare, mulțumesc lui Dumnezeu că nu sunt nebun cu capul, că nu am schizofrenie, că părinții mei încă sunt în viață la cât de rău și ce s-a întâmplat fără voia mea, fără voia noastră, la cât de rău e pe pământul ăsta. Nu sunteți în măsură să vorbiți de un om care consumă substanțe interzise. Am vrut să nu mor. Mi-am dorit să nu mor. Ajunsesem într-un punct când ori ajungeam la pușcărie, ori la spitalul de nebuni, ori omoram pe cineva, pentru că asta judeca creierul meu la cât l-am nenorocit cu droguri. (…) Eu, vă jur pe familia mea, că sunt plictisit de droguri. Nu știa nimeni când băgam cocaină, când trăgeam, când făceam greșeli. Mi-am dat seama singur și m-am dus și m-am internat în Spania, a spus Fulgy pe canalul său de YouTube.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter