Ce mesaj a primit Anamaria Prodan de la fosta soție a lui Reghe, când a fost părăsită: „Să simtă și ea...”

Publicat pe

Anamaria Prodan neagă cu vehemență zvonurile referitoare la un eventual divorț dintre ea și Laurențiu Reghecampf, dar și că acesta ar avea o amantă. Totuși, Reghe, în momentul în care a început relația cu Anamaria, era căsătorit de 13 ani cu Mariana Pfeiffer. Rănitp în orgoliu, femeia i-a dorit Anamariei să se întoarcă roata.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE .IUNIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt împreună de 13 ani de zile. În momentul în care Reghe a început relația cu Anamaria Prodan, acesta era căsătorit tot de 13 ani cu Mariana Pfeiffer. În plus, și impresara a mai fost căsătorită înainte cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, cu care are două fete, Rebecca și Sarah.

Ce mesaj a primit Anamaria Prodan de la fosta soție a lui Reghe, când a fost părăsită: „Să simtă și ea...'Ce mesaj a primit Anamaria Prodan de la fosta soție a lui Reghe, când a fost părăsită: „Să simtă și ea...'

De asemenea, Laurențiu Reghecampf și Mariana Pfeiffer au doi copii, o fetiță care s-a stins din viață de mică și pe Luca. La momentul despărțirii, Mariana nu a putut să treacă așa de ușor peste faptul că a fost lăsată pentru o altă femeie. În plus, Anamaria Prodan a recunoscut, în cadrul emisiunii 40 de Întrebări cu Denise Rifai, de la Kanal D, că Reghe era căsătorit, dar a susținut că relația dintre soțul ei și Mariana nu mai funcționa, la vremea respectivă. De altfel, știm cu toții că atunci când Ana își pune ceve în minte îi iese garantat, iar căsnicia ei cu Reghe a fost una perfectă, cel puțin până în momentul apariției zvonurilor că cei doi ar urma să divorțeze.

Citește și: Fosta soție a lui Reghe, detalii uimitoare despre divorțul lor și despre Anamaria Prodan:„Venea deja la mine acasă'

Citește și: Anamaria Prodan, avertisment către presupusa amantă a lui Reghe:”O voi găsi!”

Citește și: Cine este soțul Alexandrei Stan și cum s-au cunoscut:„A fost dragoste la prima vedere'/ EXCLUSIV

Citește și: Vica Blochina a izbucnit în plâns în direct, din cauza lui Victor Pițurcă:„Tatăl copilului a vrut să mă umilească'

Mariana, mesaj pentru Anamaria Prodan, după divorțul de Reghe

În orice caz, Mariana Pfeiffer, care locuiește în Germania împreună cu cel de-al doilea soț, nu a primit foarte ușor vestea că Laurențiu Reghecampf își dorește să divorțeze pentru a se căsătorit cu Anamaria Prodan. În plus, aceasta a povestit, acum ceva vreme, că Reghe a anunțat-o că vrea să se despartă de ea printr-un apel telefonic. Simțindu-se înșelată, Mariana a declarat, acum câțiva ani, la un post de televiziune că: „Aș vrea ca Anamaria să simtă ce am simțit și eu.'

Întâmplarea face ca, după 13 ani de relație, Anamaria Prodan să se confrunte cu zvonuri legate de un eventual divorț dintre ea și Laurențiu Reghecampf. Impresara este o lupătoare și face față tutoror greutăților, mai ales că susține că dragostea dintre ea și soțul ei este indestructibilă. În plus, Anamaria a vrut să fie sinceră în legătură cu modul în care a început relația dintre ea și Reghe.

Anamaria Prodan l-a cerut în căsătorie pe Reghe

Anul trecut, invitată la „40 de întrebări cu Denise Rifai', Anamaria Prodan a vorbit despre cum a început relația dintre ea și Laurențiu Reghecampf. Când prezentatoarea emisiunii a întrebat-o dacă i-a spart casa lui Reghe, impresara a povestit cum vede ea situația. În plus, aceasta a dezvăluit că ea l-a cerut în căsătorie pe Laurențiu, la 3 zile de la marea revedere. Cei doi nu se mai văzuseră de 13 ani.

Da, dar mi-a explicat că de foarte mulți ani ei nu mai aveau nicio treabă. Eu eram divorțată. Cumva, dacă este să o iei așa ad litteram da, dar la ce mod… Vineri, noi ne-am reîntâlnit după 13 ani și luni l-am cerut de bărbat. Asta a fost marea perioadă în care au trăit tensionați cei doi, l-am întrebat exact în ce perioadă a vieții este', a povestit Anamaria Prodan.

Pentru că nu voiau să se piardă și a doua oară, după cum spune Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf i-a răspuns că este de acord cu o căsătorie între ei și de atunci au luptat pentru relația lor.

Eu eram divorțată, mi-a explicat că de foarte mulți ani nu mai au niciun fel de legătură și am zis, ok, ce facem, ne-am pierdut o dată, cu mulți ani în urmă, 13 la număr, ne pierdem și a doua oară? Nu! Bun, luni a fost ‘Da’ răspunsul, ne vor căsători. De atunci am luptat ca noi doi să ne căsătorim și nimeni să nu ne stea în cale’, a mai spus Anamaria.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au împreună un băiat, care are 13 ani.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter