Fosta soție a lui Reghe, detalii uimitoare despre divorțul lor și despre Anamaria Prodan: „Venea deja la mine acasă”

Publicat pe

Înainte de a fi căsătorit cu Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf a mai avut o soție – Mariana Pfeiffer. Aceasta a făcut noi dezvăluiri despre cum s-a produs despărțirea lor. Femeia a spus că Anamaria Prodan a fost cauza divorțului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Înainte de a trăi o poveste de dragoste cu Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf a fost căsătorit cu Mariana Pfeiffer. Cei doi au avut o căsnicie de 13 ani și doi copii, o fetiță care s-a stins din viață de mică și pe Luca.

Fosta soție a lui Reghe, detalii uimitoare despre divorțul lor și despre Anamaria Prodan: „Venea deja la mine acasă'Fosta soție a lui Reghe, detalii uimitoare despre divorțul lor și despre Anamaria Prodan: „Venea deja la mine acasă'

Mariana Pfeiffer a vorbit despre cauza divorțului dintre ea și Reghecampf și se pare că aceasta ar fi chiar Anamaria Prodan.

Reghecampf s-a despărțit la telefon

Mariana Pfeiffer a făcut, în urmă cu câțiva ani, dezvăluiri nemaiștiute despre divorțul dintre ea și Laurențiu Reghecampf. Antrenorul a anunțat-o că vrea să se despartă printr-un apel telefonic.

Laurențiu ar fi lăudat-o pe aceasta și i-ar fi spus că este minunată în tot, doar că relația dintre ei nu mai funcționează.

Citește și: Anamaria Prodan a făcut publice mesajele pe care Laurențiu Reghecampf i le trimitea la începutul relației:

Citește și: Ce avere au de împărțit Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf la divorț.

Citește și: Țiriac Jr. a confirmat relația cu Sorana Cârstea:

Citește și: Cum s-a hotărât Emilia Popescu să devină actriță:

Laurențiu m-a anunțat la telefon că vrea să divorțeze. Mi-a spus: «Ești o mamă bună, ești o soție ideală, ești gospodină, dar nu se poate să trăim împreună». A zis că nu mai merge, nu ne mai potrivim', spunea Mariana la acel moment.

Tot Mariana a explicat că motivul separării ar fi fost chiar Anamaria Prodan. Aceasta a povestit cum a fost sunată de Reghecampf ca să o anunțe că Anamaria este însărcinată și că trebuie să divorțeze.

Eu nu apucasem să mă mut şi ea venea deja la mine acasă. Într-un sfârşit de săptămână ea a venit şi a vrut să mă ajute să car mobila. Are un tupeu incredibil'.

Măcar putea să aibă bunul simţ şi să nu vină acolo cât eram eu acolo. Laurenţiu m-a sunat într-o seară şi mi-a spus că Anamaria este însărcinată şi că trebuie să divorţăm pentru că Anamaria este însărcinată', a mai adăugat Mariana.

Anamaria Prodan, motiv de divorț

Anul trecut, invitată la „40 de întrebări cu Denise Rifai', Anamaria Prodan a vorbit despre acest moment din viața ei. Iar când prezentatoarea emisiunii a întrebat-o dacă i-a spart casa lui Reghecampf, impresara a povestit cum vede ea situația.

Mai mult, se pare că Anamaria a fost cea care l-a cerut în căsătorie pe Laurențiu, la 3 zile de la marea revedere. Cei doi nu se mai văzuseră de 13 ani.

Da, dar mi-a explicat că de foarte mulți ani ei nu mai aveau nicio treabă. Eu eram divorțată. Cumva, dacă este să o iei așa ad litteram da, dar la ce mod… Vineri, noi ne-am reîntâlnit după 13 ani și luni l-am cerut de bărbat. Asta a fost marea perioadă în care au trăit tensionați cei doi, l-am întrebat exact în ce perioadă a vieții este'.

Pentru că nu voiau să se piardă și a doua oară, după cum spune Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf i-a răspuns că este de acord cu o căsătorie între ei și de atunci au luptat pentru relația lor.

Eu eram divorțată, mi-a explicat că de foarte mulți ani nu mai au niciun fel de legătură și am zis, ok, ce facem, ne-am pierdut o dată, cu mulți ani în urmă, 13 la număr, ne pierdem și a doua oară? Nu! Bun, luni a fost 'Da' răspunsul, ne vor căsători. De atunci am luptat ca noi doi să ne căsătorim și nimeni să nu ne stea în cale', i-a spus Anamaria prezentatoarei.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter