Bianca Drăgușanu a recunoscut câte operații estetice a făcut: "Nu vreau să devin Angelina Jolie"

Publicat pe

Bianca Drăgușanu a trecut de mai multe ori prin cabinetul medicului estetician și a menționat nu o dată că o să se opereze până moare. Recent, vedeta și-a enumerat toate operațiile estetice, în direct, la TV, spulberând speculațiile care s-au tot făcut pe seama ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Fără doar și poate, Bianca Drăgușanu este considerată de mulți campioana operațiilor estetice. Vedeta nu s-a ferit niciodată să vorbească despre asta și de multe ori le-a închis gura cârcotașilor cu repolici acide. Nu este prima oară când vorbește despre operațiile ei estetice, însă, între timp, Bianca a mai adăugat câteva… Drept urmare, la Teo în emisiune, unde a venit însoțită de medicul ei estetician, Bianca a enumerat toate operațiile și intervențiile estetice la care a apelat din dorința de a arăta perfect.

Bianca Drăgușanu a recunoscut câte operații estetice a făcut: "Nu vreau să devin Angelina Jolie"Bianca Drăgușanu a recunoscut câte operații estetice a făcut: "Nu vreau să devin Angelina Jolie"

Câte operații estetice are Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu ar face orice ca să atingă idealul de perfecțiune, așadar pentru ea nu pare un efort prea mare drumul până la Cluj, unde se află medicul ei estetician. Blondina a spus că, acum, este cea mai bună variantă a ei și a avut și o replică destul de acidă cu privire la domnișoarele care o critică în social media.

„Sunt în cea mai bună variantă a mea, pentru că mereu îmi place să fac un update. Atât timp cât mă simt bine în pielea mea este că nu vreau să devin Angelina Jolie. Eu sunt Bianca Drăgușanu. Sunt două categorii de femei: care acceptă că vor să fie ca mine și alea care critică buzele mele, dar ele pozează și postează ca și mine, îmi copiază și pozițiile de pe Instagram unde și la astea stau să mă gândesc să nu fie ca altcineva”, a spus Bianca.

Citește și: Bianca Drăgușanu, declarație șocantă despre operațiile estetice: 'Eu o să mă operez până mor'

Citește și: Bianca Drăgușanu, două noi operații estetice! Ce schimbări majore vrea să facă

Citește și: Cum arăta Bianca Drăguşanu înainte de operaţiile estetice. A investit zeci de mii de euro

Citește și: Cum a cerut-o Cătălin Moroșanu în căsătorie pe soția lui, după 8 ani de relație: „O aveam deja pe Natalis”/ EXCLUSIV

Citește și: Liviu Vârciu și Anda Călin aproape și-au spus „Adio!': „Am stat separați'

Apoi, medicul ei estetician, Alexandra Filip, a analizat-o pe Bianca în direct și a enumerat intervențiile pe care aceasta le-a făcut până acum.

„Are injectări făcute, un botox care creează un aspect natural. Ar,e că și eu i-am făcut. Are injectări cu acid hialuronic la nivelul feței, de reconturare de linie mandibulară. La nas are rinoplastie. Două, una acum câțiva ani și acum o reconstrucție. La nivelul buzelor are intervenții cu acid hialuronic. La sâni are două intervenții chirurgicale.

Talia e așa că am slăbit și am făcut sport. Știu că există chestia asta cu scosul coastelor, dar e dăunătoare. S-a lucrat și la fund, dar fac si sală”, a spus medicul Alexandra Filip, la Teo Show.

Bianca nu se oprește aici

Când vine vorba despre Bianca Drăgușanu, subiectul preferat al tuturor este cel al intervențiilor estetice pe care și le-a făcut de-a lungul timpului. În ciuda criticilor, blonda nu a încetat nicio clipă să își facă diverse modificări de ordin estetic, fiind extrem de deschisă în a vorbi despre acest subiect. Cu trei luni în urmă, Bianca Drăgușanu a suferit și o operație de rinoplastie, însă, așa cum îi place ei să spună, se updatează permanent, pentru a fi cea mai bună variantă a ei. Acum, vedeta ia în considerare și ultima noutate în materie de lifting.

„Ultimul trend care face furori pe Tik Tok și pe Instagram acele fire, fără chirurgie. Acel lifting facial fără chirurgie. Acele fire care se pun printr-o incizie și au efectul de cat eyes. Schimbarea nu e atât de majoră, e ceva natural”, a spus Bianca Drăgușanu la Teo Show.

Deși până acum a investit zeci de mii de euro în operațiile estetice, Bianca Drăgușanu nu se va opri cu siguranță, în primul rând deoarece trăiește din imagine. Cu toate că a vorbit mereu deschis despre operațiile ei estetice, ea a mai răbufnit din când în când, atunci când a fost deranjată de atacurile din social media.

Unii au impresia că eu mănânc botox la micul dejun. E adevărat că sunt operată. Eu nu am ascuns asta niciodată. Nu am venit ca unele să zic ca mi s-au umflat buzele, pentru că am mâncat ardei iute sau ca mi-am pus nu ştiu ce măşti şi de aia nu mai am riduri. Eu am recunoscut toate interventiile. Dacă nu le convine unor invidioşi, e problema lor. Eu o să mă operez până mor‘, declara ea, cu ceva vreme în urmă, pentru Click!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter