Cum arăta Bianca Drăguşanu înainte de operaţiile estetice. A investit zeci de mii de euro

Publicat pe

Bianca Drăguşanu (37 de ani) este una dintre cele mai controversate vedete din showbiz-ul românesc. De-a lungul timpului, ea a ajuns de multe ori pe mâna medicului estetician. Chipul său este transformat, şi-a făcut zeci de intervenţii pentru care a plătit zeci de mii de euro. 

Bianca era la începutul anilor 2000 o tânară ca oricare alta. Avea părul blond cârlionțat, o dantură imperfectă, multe alunițe pe corp și vreo 25 de kilograme în plus decât în prezent.

Iată că anii au trecut, iar ea a început transformarea fizică. Atunci când a apărut mai des în lumina reflectoarelor, vedeta îşi injectase foarte puţin buzele şi optase pentru o operaţie de mărire a bustului.

În anul 2014, ea făcea un inventar al operaţiilor estetice, dar şi cât a cheltuit.

„Referitor la ochi…Sunt ochii mei să ştiţi, nu sunt lentile de contact, nu am folosit niciodată. Nu am gene false la ora asta, deşi mai folosesc, ca şi extensiile. Nu am nasul operat. Nu mi-am scos coastele şi dacă vreţi o să fac o radiografie, ca să vă arăt că le am pe toate. La fund nu mi-am făcut nimic. În buze nu îmi mai pun acid hialuronic, pentru că doctorul meu, Kasem, mi-a interzis', a mărturisit Bianca Drăguşanu, la Kanal D.

Roşcata a făcut bilanţul, pe fiecare zonă a corpului ei, cu intervenţiile estetice şi preţul acestora, care ajungea la aproximativ 16.000 de euro. Iată care sunt acestea: extensii- 300 de euro, sprâncene tatuate – 300 de euro, gene false – 30 de lei, mărire de buze- 300 de euro, de două ori, faţete dinţi- 10.000 de euro, silicoane – 2.500 de euro, o singură dată, aluniţe socase- 200 de euro, picioare, strict medical- aproximativ 2.000 de euro, fond de ten pentru picioare- 360 de euro.

De atunci şi până acum, ea şi-a operat şi nasul, are şi sâni mai mari.

Cum arăta Bianca Drăguşanu înainte de operaţiile estetice. A investit zeci de mii de euroCum arăta Bianca Drăguşanu înainte de operaţiile estetice. A investit zeci de mii de euro

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi, scene erotice interzise pe plajele din Dubai

Timp de câteva zile, Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au părăsit România pentru a pleca în vacanţă. Aceştia au ales o destinaţie de lux, Dubai. S-au distrat în cluburi, au petrecut pânpă dimineaţa alături de prieteni.

Pe plaja, acolo unde s-au relaxat, au făcut câteva poze care imediat au dat de bănuit. Cei doi sunt mai îndrăgostiţi ca niciodată. Acolo au dat frâu liber pasiunii, s-au sărutat pătimaş, s-au strâns în braţe de parcă nimeni nu era în jurul lor.

Astfel de scene nu sunt permise în Dubai. Bianca și Bodi și-au asumat un mare risc, sărutul și gesturile de afecțiune în public fiind interzise acolo.  Cei doi ar fi putut chiar să fie arestați pentru încălcarea legii, însă totul s-a terminat cu bine.

Foto: Facebook, Libertatea 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter