(P) Modelele de la Rich Girls sunt neobosite! Vânează premiu după premiu!

Publicat pe

Cine spune că este suficient să ajungi în vârf, înseamnă că nu le-a cunoscut pe modelele de la Rich Girls Studio din București! Modelele se pregătesc pentru o nouă serie de premii. Premergătoare acestora sunt peste 10 nominalizări la titluri extrem de râvnite în cadrul festivalurilor Lalexpo și LiveCamAwards 2019, printre care Best Cam Model of the Year', titluri pentru care se luptă crema videochatului din lume!

Câștigătoare pe scenele din Lalexpo și Live Cam Awards, triumfătoare la Rich Girls Studio

Cele mai frumoase femei se pot lăuda cu titluri de top obținute ca modelele de videochat în cadrul Rich Girls Studio din București, studioul frecventat (doar) de elite'! Este și cazul Andreei, modelul care luna precedentă s-a întors în România cu premiul Cam Model of the Year' în cadrul XBIZ Awards 2019. Acum, alte frumuseți se află în cursa pentru cele mai râvnite premii ce au devenit miza festivalurilor de profil. Datele evenimentelor au fost, deja, comunicate, acestea urmând să aibă loc în intervalul 19 – 20 februarie și 3 martie.

Industria de videochat devine tot mai puternică, motiv pentru care orice succes este un semn de ambiție și o luptă continuă în fața concurenței. Însă succesul se obține mai ușor atunci când faci parte din echipa celui mai luxos studio de videochat din București și ai la dispoziție 24 / 24 o armată de specialiști în make-up, hairstyle sau garderobă pentru a se ocupă de imaginea ta.

Echipa este parte din succesul care se soldează cu premiile pentru care se luptă modelele Rich Girls. Acestora le sunt dedicate premii ca Best Cam Studio',  Best International Cam Studio' , Best Live Cam Training Program', Best Live Cam Coach' sau Best Live Cam Marketing Strategy', alocate meritului celor ce au contribuit la succesul studioului de videochat Rich Girls din Bucuresti. Premiile ar însemna pentru studio și modelele care îl compun încă o dovadă a faptului că performanța este factorul comun ce întregește o echipă de profesioniști!

Lansare cu premii și șampanie fină, o tradiție la Rich Girls Studio

Una dintre cele mai importante nominalizari din cadrul Lalexpo 2019 este Best New Cam Model of the Year', unde in cursa pentru premiu se afla doua modele ale studioului, iar una dintre fete este un model proaspăt lansat în industria de videochat. Cine să fie, cine să fie, însă? Potrivit unor zvonuri din interiorul Rich, este vorba despre o tânără care nu se aștepta la această nominalizare. Acum, modelul este bine cotat și obține încasări record, peste câștigurile medii ale unui model debutant.

În cadrul Lalexpo 2019, Rich Girls Studio a mai primit o importantă nominalizare, respectiv Best Cam Model Private Cam site', nominalizare ce demonstrează încă o dată, dacă mai era necesar, că acest studio de videochat din București găzduiește o veritabilă elită de modele de top și că doar aici pot obține un debut optim pentru o carieră în acest domeniu. Alte nominalizari in cadrul Lalexpo 2019 : Best Cam Studio' , Best International Cam Studio' , Best European Cam Studio' , Best Innovative Adult Service of The Year' si Best Training System'.

Nicio lună fără premii la Rich Girls Studio! Modelele se pregătesc pentru două luni intense, pe perioada cărora vor călători în Cali (Columbia), pentru a fi prezente la festivalul Lalexpo 2019 și Caiscais (Portugalia), la festivalul LiveCamAwards ediția 2019. În total, studioul este listat la nu mai puțin de 20 nominalizări dedicate atât modelelor, cât și staff-ului format din cei mai buni experți. În cursa pentru cele mai râvnite premii din videochat au intrat modele cu notorietate, însă româncele de la Rich ne asigură că se vor întoarce în țară triumfătoare, așa cum ne-au obișnuit!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter