Bianca Drăgușanu, declarație șocantă despre operațiile estetice: ”Eu o să mă operez până mor”

Publicat pe
Bianca Drăgușanu, declarație șocantă despre operațiile estetice: 'Eu o să mă operez până mor'Bianca Drăgușanu, declarație șocantă despre operațiile estetice: 'Eu o să mă operez până mor'

Considerată de mulți campioana operațiilor estetice și criticată deopotrivă pentru că a întrecut măsura, Bianca Drăgușanu nu s-a ferit niciodată să vorbească fățiș despre acest subiect. Blonda a ajuns, însă, la capătul răbdării, dându-le cârcotașilor o replică acidă.

Când vine vorba de Bianca Drăgușanu, subiectul preferat al tuturor este cel al intervențiilor estetice pe care și le-a făcut de-a lungul timpului. În ciuda criticilor, blonda nu a încetat nicio clipă să își facă diverse modificări de ordin estetic, fiind extrem de deschisă în a vorbi despre acest subiect. Zilele trecute, însă, a răbufnit. 'Unii au impresia că eu mănânc botox la micul dejun. E adevărat că sunt operată. Eu nu am ascuns asta niciodată. Nu am venit ca unele să zic ca mi s-au umflat buzele, pentru că am mâncat ardei iute sau ca mi-am pus nu ştiu ce măşti şi de aia nu mai am riduri. Eu am recunoscut toate interventiile. Dacă nu le convine unor invidioşi, e problema lor. Eu o sa ma operez până mor', a declarat Bianca Drăguşanu pentru Click!

Cât a cheltuit Bianca Drăgușanu pe operații estetice

În urmă cu câțiva ani, Bianca Drăgușanu făcea la Kanal D un inventar al operaţiilor estetice, dezvăluind și sumele halucinante lăsate în cabinetul medicului estetician. Roşcata a făcut bilanţul, pe fiecare zonă a corpului ei, cu intervenţiile estetice şi preţul acestora, care ajungea la aproximativ 16.000 de euro. Iată care sunt acestea: extensii- 300 de euro, sprâncene tatuate – 300 de euro, gene false – 30 de lei, mărire de buze- 300 de euro, de două ori, faţete dinţi- 10.000 de euro, silicoane – 2.500 de euro, o singură dată, aluniţe socase- 200 de euro, picioare, strict medical- aproximativ 2.000 de euro, fond de ten pentru picioare- 360 de euro.De atunci şi până acum, ea şi-a operat şi nasul și și-a pus implanturi de silicon mai mari.

Foto: Instagram

Citește și:

Andreea Bălan a fost pusă la zid, după ce a apărut machiată pe patul de spital. Ce a spus vedeta în apărarea ei

Oana Roman a slăbit vizibil! Ce dietă ține vedeta

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter