Andreea Bălan a fost pusă la zid, după ce a apărut machiată pe patul de spital. Ce a spus vedeta în apărarea ei

Publicat pe

Andreea Bălan a fost aspru criticată de toată lumea, după ce a apărut machiată pe spatul de spital. Vedeta a făcut stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană, iar problemele au făcut-o să-și petreacă mai mult timp internată.

Aflată pe patul de spital, Andreea Bălan a intrat în direct la Xtra Night Show, dar a și filmat pentru canalul său de YouTube. Proaspăta mămică ține foarte mult la imaginea ei și niciodată, dar niciodată nu a apărut nemachiată în fața fanilor.

Andreea Bălan a explicat motivul pentru care s-a machiat în spital și de ce niciodată nu renunță la machiaj. Cântăreața a dezvăluit că îi ia 15 minute să se machieze și nu reprezintă un efort pentru ea, iar din respect pentru fanii săi, artista preferă să fie mereu aranjată.

'Nu fac vlog de pe 4 martie de când am intrat în spital, eu fac vlog de 1 an. Vloggerii asta fac. Se filmează și la bine, dar și la rău, așa cum am făcut și eu. Acest machiaj îl realizez în 10-15 minute. Niciodată, dar niciodată nu o să mă vedeți nemachiată, pentru că așa îmi respect eu publicul și așa am obșinuit eu publicul de peste 20 de ani. Eu sunt cântăreață… nu sunt o fată oarecare. Sunt un brand și acest brand trebuie să apară într-un anume fel pe sticlă, YouTube sau pe unde apare. Indiferent de cât de rău m-aș simți sau ce probleme aș avea întotdeauna voi apărea machiată. Eu consider că publicul trebuie să mă vadă cât de cât machiată, aranjată. Pentru mine nu e un efort să apar așa în fața voastră.', a explicat Andreea Bălan.

Citește și: Filmările ei de pe patul de spital au stârnit cele mai mari controverse! Cât a câștigat Andreea Bălan de la YouTube, în ultima lună!

Citește și: Ce scrie pe biletul de externare al Andreei Bălan. Artista a dezvăluit ce s-a întâmplat cu adevărat când a născut: 'În ziua aceea fatidică…'

FOTO: Facebook

Andreea Bălan a fost pusă la zid, după ce a apărut machiată pe patul de spital. Ce a spus vedeta în apărarea eiAndreea Bălan a fost pusă la zid, după ce a apărut machiată pe patul de spital. Ce a spus vedeta în apărarea ei
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter