Ce scrie pe biletul de externare al Andreei Bălan. Artista a dezvăluit ce s-a întâmplat cu adevărat când a născut: ”În ziua aceea fatidică...”

Publicat pe

Andreea Bălan face pași ușori și siguri spre vindecare, după ce a făcut stop cardio-respirator pe masa de operație, atunci când aducea pe lume cea de-a doua fetiță. Proaspăta mămică a arătat tuturor ce scrie pe biletul de externare.

Pe 4 martie, Andreea Bălan a fost la un pas de moarte, atunci când au apărut complicații în timpul operației de cezariană. Mulți au criticat-o și nu au crezut că tot ce i s-a întâmplat vedetei a fost adevărat. Andreea Bălan a suferit trei intervenții chirurgicale în doar o lună.

Într-un vlog pe Youtube, Andreea Bălan a arătat biletul de externare. „Am aici biletul de externare din 8 martie, adică la 4 zile după cezariană. Este cel mai important bilet de externare pentru că au mai fost, după aceea, încă două intervenții, dar acele bilete de externare sunt mult mai simple. S-a intervenit pentru înlăturarea hematoamelor. În schimb, acest bilet de externare este cel mai important de la cezariană. Și aici scrie negru pe alb ce s-a întâmplat, domle în ziua aceea fatidică de 4 martie?', spune Andreea Bălan.

'În data de 4 martie 2017, ora 17:30, se decide terminarea nașterii prin operație cezariană… În timpul extracției intraoperatorii a placentei de 550 gr, aspect macrospoic normal, pacienta prezintă bradicardie severă până la sistolă pentru care se practică de către medicul anestezist masaj cardiac extern, intubație oro-traheală și ventilație mecanică cu reluarea ritmului cardiac rapid cu stabilitate hemo-dinamică sub adrenalină până la sfârșitul operației… Pacienta rămâne sub supraveghere în sala de operații sub suspiciunea de embolie amniotică.

La 18:30, pacienta prezintă hemoragie abundentă. Se instituie comisie medicală pentru situații de urgență privind suspiciunea de CID. Se decide reintervenția de urgență pentru curățare'.

Odată cusută s-a făcut comisie medicală, s-a reintervenit, am fost din nou deschisă și am fost curățată', mai spunea ea. „Ulterior, pacienta este admisă în terapie intensivă având evoluție post-operatorie favorabilă, extubată la 4 ore post-operator, devine conștientă, e dezorientată, respiră spontan, eficient.

Și apoi mai sunt alte detalii de „hemodinamică'… Mai departe, scrie așa: „tulburări ale memoriei recente, se cere evaluare neurologică și IRM cerebrală'. Chiar am făcut în următoarele 30 de ore după chestia asta m-au trimis la RMN', încheie artista.

Andreea Bălan revine pe scenă

Recent, artista a anunțat că a fost la doctor și că este fericită, pentru că este foarte bine. Medicul i-a permis Andreei Bălan să facă mișcare, iar proaspăta mămică este încântată că poate să-și reia concertele în scurt timp.

'Am fost la doctor și mi-a spus că sunt foarte bine. Operația se vindecă foarte. Pot să-mi reiau activitatea fizică. O să încep să dansez așa ușor, ușor. O să fac și puțin sport. Este bine. Sunt fericită, pentru că în sfârșit îmi reiau activitatea fizică. Sunt fericită, pentru că o să pot merge și la concerte.', a spus Andreea Bălan.

FOTO: Facebook

Ce scrie pe biletul de externare al Andreei Bălan. Artista a dezvăluit ce s-a întâmplat cu adevărat când a născut: 'În ziua aceea fatidică...'Ce scrie pe biletul de externare al Andreei Bălan. Artista a dezvăluit ce s-a întâmplat cu adevărat când a născut: 'În ziua aceea fatidică...'
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter