Fiica cea mare a Anamariei Prodan a împlinit 20 de ani. Ce urare emoționantă a primit Rebecca din partea mamei

Publicat pe

E sărbătoare mare în casa Anamariei Prodan. Fiica cea mare a împlinit astăzi 20 de ani. Rebecca Dumitrescu este sărbătorita zilei. Tânăra duce o viață de succes departe de România și are parte de toată susținerea familiei. 

Își iubește copiii mai presus de orice și oricine! Anamaria Prodan se gândește la băiețelul și la fiicele sale, face totul pentru ei și s-a organizat deja încânt să le asigure viitorul. I-a dat la școli bune, în străinătate, s-a ocupat de ei și a vrut tot ce e mai bun.

Iată că acum, Rebecca este sărbătorita zilei. A împlinit 20 de ani, iar mama ei i-a făcut o urare deosebită.

„La mulţi ani, îngerul meu de vis. Rebecca, mama te iubeşte fără margini. Cuvintele sunt de prisos. Nu pot să spun cât de mândră sunt de tine”, este mesajul transmis e Anamaria Prodan pentru fiica sa.

La un moment dat, Anamaria Prodan Reghecampf a declarat că le dă salariu fiicelor sale, cam 1000 de dolari pe lună. Ei bine, adevărul este altul. Rebecca, fiica cea mare a vedetei, a mărturisit într-un interviu că mama ei a inventat de o sumă de bani și că le dă bani de fiecare dată când au nevoie.

Fiica cea mare a Anamariei Prodan a împlinit 20 de ani. Ce urare emoționantă a primit Rebecca din partea mameiFiica cea mare a Anamariei Prodan a împlinit 20 de ani. Ce urare emoționantă a primit Rebecca din partea mamei

Cum a făcut Anamaria Prodan primul milion de dolari

Banii nu sunt deloc o problemă pentru Anamaria Prodan. Sexy-impresara a recunoscut că ea nu avut niciodată o situație financiară modestă, ci că a avut norocul să se nască într-o familie cu bani. Anamaria Prodan a dezvăluit cum a făcut primul milion de dolari.

Foto: Facebook, Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter