Oana Roman a slăbit vizibil! Ce dietă ține vedeta

Publicat pe

De-a lungul timpului, Oana Roman a avut destule fluctuații de greutate, dar iată că, acum, vedeta a învățat se pare o lecție importantă. Rezultatele vizibile se văd în timp, și nu cu frustrări și cu diete ce creează efectul yo-yo! Drept urmare, în ultimul timp Oana Roman a slăbit vizibil. Iată ce dietă ține și cum arată acum!

Oana Roman nu este genul de persoană care să se sinchisească de răutățile haterilor din peisajul media, drept urmare au fost puține dățile în care vedeta a ripostat atunci când s-au făcut glume proaste pe seama ei sau când a fost acuzată că s-a îngrășat peste măsură. De fiecare dată, Oana a răspuns cu eleganță, încercând nu să se justifice, ci să le explice celor al căror unic scop în viață era silueta ei rubicondă că ea are alte atuuri și că nu trăiește de pe urma imaginii… fizice.

Cu toate acestea, de-a lungul timpului vedeta a ținut câteva cure de slăbire, unele cu rezultate spectaculoase. În anul 2008, Oana Roman a slăbit enorm, vedeta afișând la nunta fotbalistului Cristi Chivu o siluetă de nerecunoscut. Anii au trecut, efectul yo-yo și-a spus cuvântul, iar Oana a devenit și mamă între timp… Mai mult, vedeta s-a luptat și cu probleme de sănătate, așadar kilogramele în plus nu au mai fost o prioritate. Iată însă că, de ceva timp, Oana Roman a slăbit vizibil, ea afișând o siluetă mult mai suplă la evenimentele la care a participat recent.

„Ai slăbit și arăți foarte bine”

Din fotografiile postate pe contul de Instagram zâmbește acum o altă Oană, iar fanii ei s-au grăbit să o felicite, dar și să-i dea sfaturi cu privire la stilul vestimentar pe care ar trebui să-l adopte: „Oana eu admir foarte mult omul care ești. La mulți ani și multă sănătate!!! A; vrea totuși să-ți sugerez o idee, anume, pune-te mai mult în valoare, ai slăbit și arăți foarte bine, renunță la volane, eu personal cred ca ar trebui să porți rochii drepte fără niciun fel de adaos pe șolduri, mi-ar place foarte mult să te văd și într-o astfel de ținuta. Te pup și îți doresc multă sănătate!”, i-a scris o admiratoare.

Cum să slăbești fără efort

Vrând să aflăm cum a reușit să slăbească, am întrebat-o, așadar, pe Oana care este secretul noii sale siluete. Din câte spune, nu este un regim greu de ținut. E nevoie doar de voință și de disciplină…

„Din ianuarie, mi-am schimbat stilul de viață. Am început să fac sport, dar nu exagerat, iar regimul alimentar e foarte simplu. Mănânc puțin și des, cam orice, dar în cantități mici. Altfel te frustrezi rău și te chinui psihic. Fac și proceduri de slăbit, de două-trei ori pe săptămână. Toate acestea, împreună, dau rezultate”, ne-a spus Oana. Pe scurt, puțin sport și frână la mâncare = rezultate vizibile, care pot fi menținute fără efort.

Foto: Instagram

Vezi si care este cea mai buna dieta de slabit in functie de varsta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter