Țiriac Jr. a confirmat relația cu Sorana Cârstea: "Tu ești puternică, iar noi..."

Publicat pe

De aproximativ doi ani se vorbește despre o relația a lui Ion Țiriac Jr cu jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea. După numeroase speculații și zvonuri, fiul lui Ion Țiriac i-a transmis un mesaj, prin care se confirmă relația lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Râuri de cerneală au curs pe subiectul relației dintre Sorana Cîrstea și Ion Țiriac Jr. După doi ani în care niciunul dintre ei nu a făcut niciun anunț oficial privind statusul relației lor, fiul lui Ion Țiriac a confirmat relația cu sportiva.

Țiriac Jr. a confirmat relația cu Sorana Cârstea: "Tu ești puternică, iar noi..."Țiriac Jr. a confirmat relația cu Sorana Cârstea: "Tu ești puternică, iar noi..."

Ion Țiriac Jr., mesaj pentru Sorana Cîrstea

Acum, Ion Țiriac Jr. i-a transmis un mesaj jucătoarei de tenis, înainte de a debuta la turneul de Grand Slam de la Wimbledon. Pentru prima oară, Ion Țiriac Jr. a transmis un mesaj care duce spre direcția oficializării relației cu sportiva.

'Câștigătorii nu pierd niciodată, ci învață și perseverează… Indiferent ce se întâmplă, tu ești PUTERNICĂ, iar noi suntem mai mult decât mândri, fie că soarele strălucește sau plouă', a scris Țiriac Jr. în dreptul unei fotografii în care Sorana anunță că a ajuns la Wimbledon.

Citește și: Ion Ion Țiriac s-a logodit cu jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea, la mai puțin de un an de divorțul de Ileana Lazariuc?Detaliul care i-a dat de gol

Citește și: Cum a reacționat Anastasia Lazariuc când a aflat că fiica ei Ileana divorțează de Țiriac Jr:”Totul e să rămână în relaţii civilizate”

Citește și: Cum se înțelege fiica lui Răzvan Simion cu Daliana Răducan, iubita lui

Citește și: De ce nu s-a căsătorit chef Cătălin Scărlătescu până acum:„Sunt geloase pe mine'

Ion Ion Țiriac a fost căsătorit timp de 10 ani cu Ileana Lazariuc

Cei doi au avut parte de o dragoste cu năbădăi. La fel de surprinzător ca divorțul a fost traseul iubirii lor, plin de răsturnări de situație, despărțiri și împăcări neașteptate. Cei doi s-au îndrăgostit în urmă cu 18 ani, povestea lor fiind încă de la început una intensă, cu suișuri și coborâșuri.

Relația a durat câțiva ani, apoi s-au despărțit, iar fiul lui Ion Țiriac a făcut în 2007 un gest total neașteptat: s-a căsătorit cu Maria Marinescu. La fel de brusc cum a venit, la fel de repede s-a evaporat mariajul cu Maria, după doar trei luni. La ceva vreme după divorț, Ion Ion Țiriac a revenit la marea lui dragoste, Ileana. Cei doi s-au căsătorit, într-un final, în martie 2009, la Monte Carlo. În vara aceluiași an, cei doi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu.

‘Ileana şi Alexandru nu mai sunt împreună de aproape doi ani. Erau străini unul de celălalt. El avea altă viaţă, ea era mai mult cu copiii. S-a răcit relaţia şi au decis de comun acord să divorţeze. Nu au spus nimic, pentru că la mijloc sunt bani mulţi şi acesta a fost pactul: discreţie totală, dovadă că doar apropiaţii ştiau de aceste lucruri. Ea nu se poate plânge, are o viaţă de regină, copiii au de toate. Au locuit o vreme la Monte Carlo, Paris, după care s-au întors în România. De-atunci începuse să se strice treaba. Copiii lor au fost protejaţi, pentru că au decis să se comporte ok, au evitat discuţiile în contradictoriu. Nimeni nu a fost fericit cu decizia asta, dar aşa e viaţa’, a declarat un apropiat al cuplului la finalul anului trecut.

Sursa foto: Instagram, Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter