De ce nu s-a căsătorit chef Cătălin Scărlătescu până acum: „Sunt geloase pe mine”

Publicat pe

Cătălin Scărlătescu este foarte discret atunci când vine vorba de viața sa personală. Totuși, toată lumea se întreabă de ce celebul bucătar de la Chefi la cuțite nu s-a căsătorit până în momentul de față. Sora acestuia, Carmen, a oferit o serie de explicații în ceea ce privește acest aspect.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cătălin Scărlătescu, în vârstă de 48 de ani, nu s-a căsătorit până acum, iar mulți se întreabă care este motivul. Să fie oare ghinion în dragoste? Chiar dacă nu a ajuns la altar, asta nu înseamnă că celebrul bucătar de la Chefi la cuțite nu a mai avut relații. Totuși, atunci când vine vorba de viața personală, Cătălin Scărlătescu își dorește să păstreze discreția.

De ce nu s-a căsătorit chef Cătălin Scărlătescu până acum: „Sunt geloase pe mine'De ce nu s-a căsătorit chef Cătălin Scărlătescu până acum: „Sunt geloase pe mine'

Carmen, sora lui Cătălăin Scărlătescu, a oferit o explicație în ceea ce privește motivul pentru care fratele ei nu s-a căsătorit până acum.

Discuția asta de multe ori a trezit controverse. La modul că el de  exemplu mergem în vacanță, el e cu iubita și sunt și eu, că de obicei  mergem așa, eu sunt singura și el cu iubita și tot timpul el îmi dă mie mai multă atenție și ele tot timpul sunt geloase pe mine și eu tot timpul încerc să le explic', a spus sora lui Cătălin Scărlătescu la Antena Stars.

Citește și: Cătălin Scărlătescu a gătit la botezul fiicei lui Smiley și Ginei Pistol:„Am avut cele mai gustoase preparate'

Citește și: Prima fotografie în care Gina Pistol își ține fiica în brațe.Josephine face deja bani din reclame

Citește și: Ce probleme de sănătate are fiul lui Tily Niculae, după COVID:„Antibioticul i-a făcut ravagii în corp'

Citește și: Antonia, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu și Enzo de la Chefi la cuțite sunt împreună!„Nu ne ascundem'

De ce nu s-a căsătorit Cătălin Scărlătescu

În continuare, sora lui Cătălin Scărlătescu  a spus că femeile au nevoie de atenție și că nu acceptă să împartă iubirea bărbatului de lângă ele cu o altă femeie, fie ea chiar mamă sau soră. În plus, Carmen a spus că de multe ori se simte ciudat din cauza acestei situații și încearcă să le explice femeilor care trec prin viața lui Cătălin Scărlătescu că trebuie să se străduiască să câștige atenția acestuia.

Pur și simplu știi cum sunt femeile. Au nevoie de atenție și oricare ar  fi relația, în momentul în care bărbatul de lângă tine nu îți dă ție  toată atenția și o împarți cu altă femeie, chiar dacă este mama, sora că  și cu mamele au fetele probleme. Eu mă simt ciudat de multe ori și eu  încerc să le explic. Pe calea aceasta le zic să stea liniștite și să  încerce să îi câștige atenția mai mult decât o fac', a mai spus Carmen.

Cătălin Scărlătescu: „De fiecare dată e ceva serios'

Cătălin Scărlătescu a declarat, la un moment dat, că nu a fost bun niciodată la relații, însă spune că nu este un om al aventurilor și preferă relațiile serioase, în care să se simtă iubit. Celebrul bucătar de la Chefi a cuțite a mai spus că cea mai lungă relație din viața sa a fost de cinci ani, dar s-a terminat în urmă cu mai mult timp.

„De fiecare dată e ceva serios. Că nu duci ceva neserios în casă. Nu de foarte mult timp. La relații nu am fost bun niciodată, pentru că mă sperie. Când văd ceva care nu este în regulă, dispar imediat. Cea mai lungă relație a vieții mele a fost de 5 ani, iar pe final mi-a zis: «Tu când erai înăuntru, erai de mult plecat».

Și-a dat fata seama că eu dacă am prins o chestie care nu îmi place fug. Eu sunt un veșnic îndrăgostit. Nu îmi trece niciodată', a spus Cătălin Scărlătescu atunci, la Antena Stars, decembrie 2020.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran Antena Stars

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter