Prima fotografie în care Gina Pistol își ține fiica în brațe. Josephine face deja bani din reclame

Publicat pe

Gina Pistol și Smiley se bucură enorm de tare de noua perioadă din viața lor. Josephine, fiica celor doi, a venit pe lume pentru a le umble zilele de clipe minunate și unice. Ei bine, Gina Pistol a publicat o fotografie inedită pe rețelele sociale în care își ține fiica în brațe.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Smiley și Gina Pistol trec prin momente unice de când au devenit părinții unei fetițe minunate. Cei doi nu au publicat, până acum, fotografii cu fiica lor în care să i se vadă și chipul micuței. Totuși, Smiley și Gina Pistol n-au vrut să nu le facă chiar deloc cunoștință urmăritorilor lor cu cea mică, așa că mai postează poze în care apare și Josephine.

Prima fotografie în care Gina Pistol își ține fiica în brațe. Josephine face deja bani din reclamePrima fotografie în care Gina Pistol își ține fiica în brațe. Josephine face deja bani din reclame

De data aceasta, Gina Pistol și-a surprins fanii cu o fotografie absolut superbă, în care își ține fiica în brațe. Pe chipul prezentatoarei TV se pot citi numeroase emoții, de la recunoștință, la fericire absolută, de la liniște sufletească, la iubire nemărginită. De altfel, fotografia respectivă reprezintă o reclamă a cărei protagoniste este chiar micuța Josephine

Citește și: Cum se înțeleg Gina Pistol și Smiley în privința fiicei lor:„Am știut de la început că misiunea cea mai importantă va fi…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cătălin Scărlătescu a gătit la botezul fiicei lui Smiley și Ginei Pistol:„Am avut cele mai gustoase preparate'

Citește și: Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei și fratele lui au împărțit aceeași iubită:„A fost o întâmplare'

Citește și: Cum s-au cunoscut Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil:„Eram în rochie de mireasă'

Gina Pistol, fotografie cu fiica ei

Fotografia cu Gina Pistol în timp ce își ține în brațe fiica a adunat numeroase reacții din partea internauților. Gina Pistol și Smiley și-au luat rolul de părinți în serios și se străduiesc să o crească pe fiica lor în cel mai armonios mediu cu putință.

Meseria de mamă implică și responsabilitatea de a face cele mai bune alegeri pentru copilul tău. Viitorul lor stă în mâinile noastre, ale părinților. Privind lumea prin ochii lor, le putem înțelege mai bine nevoile, ideile, dorințele. Iar asta începe cu cele mai mici detalii', a scris Gina Pistol pe Instagram, în dreptul fotografiei în care își ține fiica în brațe.

Smiley, despre fiica lui și a Ginei Pistol

Gina Pistol și Smiley sunt cu adevărat fascinați de fiica lor, Josephine. Artistul a mărturisit că micuța râde foarte, că este cuminte și că a fost surprins să o vadă zâmbind așa de des. Smiley a spus, într-o notă de amuzament, că este deja tatăl tipic care își laudă copilul.

Râde foarte mult, este senină, cuminte și bună. De când s-a născut am fost surprins să o văd zâmbind des și mereu m-am gândit că este fix așa cum iubesc eu oamenii și cum cred că ar putea face o lume mai bună: fiind optimiști și zâmbitori. Ah, deja sunt tatăl tipic care-și laudă copilul, nu?! Dar chiar așa este, nu exagerez cu nimic, întrebați-o și pe Gina care sigur va fi mai obiectivă decât mine. (râde) O, și chiar mi se pare că sunt și eu răsfățat, că și ea mă alintă pe mine atunci când îmi prinde în pumn degetul de la mână și mă privește cu gura până la urechi și cu chiote de bucurie. Ce ar putea fi mai frumos de atât?!', a declarat Smiley într-un interviu pentru revista VIVA!.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter