Cătălin Scărlătescu a gătit la botezul fiicei lui Smiley și Ginei Pistol: „Am avut cele mai gustoase preparate”

Publicat pe

Gina Pistol și Smiley și-au botezat fiica, pe Josephine Maria, duminică, 20 iunie. Evenimentul a fost unul restrâns, iar invitații au fost prietenii și familia. Prezentatoarea TV le-a dezvăluit urmăritorilor ei că cel care s-a ocupat de preparatele gustoase de la botez a fost chiar chef Cătălin Scărlătescu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Este cunoscut faptul că Gina Pistol a legat o frumoasă relație de prietenie cu cei trei chefi de la Chefi la cuțite. Drept urmare, cel care s-a ocupat ca invitații de la botezul fiicei ei și a lui Smiley să aibă parte de cele mai gustoase preparate a fost nimeni altul decât Cătălin Scărlătescu.

Cătălin Scărlătescu a gătit la botezul fiicei lui Smiley și Ginei Pistol: „Am avut cele mai gustoase preparate'Cătălin Scărlătescu a gătit la botezul fiicei lui Smiley și Ginei Pistol: „Am avut cele mai gustoase preparate'

Celebrul bucătar a gătit preparate gustoase pentru toți invitații de la botezul fiicei lui Smiley și a Ginei Pistol. Prezentatoarea TV a vrut să îl felicite public și să-i mulțumească pentru tot ce a făcut. Aceasta a publicat pe Instagram, la Insta Story, o fotografie cu chef Cătălin Scărlătescu în timp se ocupa de grătar.

Citește și: Cine sunt și cum arată nașii lui Josephine, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol.Primele imagini de la botez, din biserică

Citește și: Daniela Iliescu și Culiță Sterp și-au adus bebelușul acasă.Primele imagini din camera copilului

Citește și: Oana Roman, primele declarații după ce s-a împăcat cu Marius Elisei:„Noi împreună am fost și când…'

Citește și: Andreea Bălan a împlinit 37 de ani.Ce declarație de dragoste i-a făcut iubitul ei, Tiberiu Argint

Cătălin Scărlătescu a gătit la botezul fiicei Ginei Pistol

De asemenea, Gina Pistol a ținut să precizeze că nu îl laudă pe Cătălin Scărlătescu doar pentru că este prietenul ei, însă acesta a făcut „cele mai gustoase preparate la grătar'. De asemenea, iubita lui Smiley i-a încurajat pe internauți, într-o notă de amuzament, să apeleze la Cătălin Scălătescu pentru orice fel de eveniment, nunți, botezuri, cununii și chiar despărțiri.

Nu doar pentru că este prietenul meu. Însă vreau să-i multumesc pentru că am avut cele mai gustoase preparate la grătar. N-o spun numai eu, ci toți cei care au mâncat grătar. Băi, ce-i al lui este al lui. Aaaa, și are o echipă super mișto și profi! Cătălin a venit cu grătarele lui, acelea spectaculoase. Niște OZN-uri. Apelați la el pentru: cununii, botezuri, zile de naștere… chiar și pentru despărțiri (treceți mai ușor peste)', a scris Gina Pistol pe Instagram.

Cine au fost invitații de la botezul fiicei lui Smiley și a Ginei Pistol

La botezul fiicei lui Smiley și a Ginei Pistol au fost invitați prietenii și familia. Marele eveniment a fostul unul restrâns, însă ivitații s-au distrat pe cinste, locația unde a avut loc botezul având și o piscină. Printre invitați, s-au numărat Speak și Ștefania, Andreea Bănică, Cătălin Scărlătescu sau Feli Donose.

Josephine Maria, fiica Ginei Pistol și a lui Smiley, a fost botezată de una dintre prietenele prezentatoarei TV, pe nume Diana, și de soțul acesteia. În ceea ce privește vestimentația, Gina Pistol a ales o rochie superbă, care cu siguranță a atras privirile tuturor. Din fotografiile publicate pe rețelele sociale, în care Smiley și Gina Pistol radiază de fericire, ne putem da seama că evenimentul a fost un adevărat succes.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter