Oana Roman, primele declarații după ce s-a împăcat cu Marius Elisei: "Noi împreună am fost și când..."

Publicat pe

Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat săptămâna trecută, marcând momentul printr-un sărut pe plajă, la malul mării, în timp ce erau în vacanță. Vedeta a fost discretă, însă acum a avut o primă reacție pe marginea acestui subiect.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Oana Roman și Marius Elisei sunt din nou împreună! Fotografia de la malul mării, în care cei doi apar sărutându-se a vorbit de la sine, cu toate că momentan nu au făcut niciun anunț oficial în acest sens.

Oana Roman, primele declarații după ce s-a împăcat cu Marius Elisei: "Noi împreună am fost și când..."Oana Roman, primele declarații după ce s-a împăcat cu Marius Elisei: "Noi împreună am fost și când..."

Oana Roman, primele declarații după ce s-a împăcat cu Marius Elisei

La câteva zile de la vacanța pe care au petrecut-o împreună cu fiica lor, Oana Roman a făcut primele declarații despre împăcarea cu tatăl fetiței sale. Vedeta a fost rezervată și de această dată și nu a dorit să ofere foarte multe detalii privind relația pe care o are acum cu Marius Elisei. Ea anunțat, însă, că urmează să plece într-o nouă vacanță cu fiica ei.

„Eu nu dau niciun fel de detalii, așa cum n-am dat concret nici pe Instagram, nici pe Facebook, nici celorlalți care m-au sunat să mă întrebe, dar am făcut niște filmări pentru emisiunea Mămici de Pitici cu Lipici și o să vedeți foarte multe lucruri interesante săptămâna asta. Duminica plec în vacanță cu Isa pe Coasta de Azur. E locul în mare merg de peste 25 de ani în fiecare an', a declarat Oana Roman la Antena Stars.

Oana Roman: „Pentru Isa am fost împreună, cât de mult s-a putut'

Întrebată cât de fericită este acum fiica lor că-și vede părinții din nou împreună, Oana Roman a subliniat că nu i-au lipsit niciodată „cu totul' Isabelei, dat fiind că au fost împreună cât de mult posibil alături de micuță. Inclusiv în momentele tensionate au încercat ca fetița lor să nu resimtă despărțirea în niciun fel.

„Noi împreună am fost și când, mă rog, au fost perioade mai tensionate între noi doi. Pentru ea am fost împreună atât de mult cât s-a putut, adică nu i-am lipsit cu totul niciodată', a mai spus Oana Roman.

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat!S-au sărutat pe malul mării, în vacanță/ FOTO

Citește și: Ce cadou a primit Oana Roman de la Marius Elisei:”Plâng în hohote de bucurie, îmi doream mult”

Citește și: Cum se înțelege Teo cu iubitul fiicei sale:„Acasă nu sunt vedetă de televiziune, sunt mamă'/ EXCLUSIV

Citește și: Cristi Mitrea, adevărul despre relația cu Iuliana Luciu.Au fost sau nu împreună?

Oana Roman: „O iubire de vară nu, poate o aventură da'

Tot despre viața amoroasă, Oana Roman a fost întrebată dacă a avut cândva vreo iubire de vară. Fiica lui Petre Roman nu a evitat răspunsul. Ea a dezvăluit despre un episod din trecut.

„O iubire nu, poate o aventură da, dar demult de tot!', a mai spus ea.

Oana Roman: „Nu am trăit niciodată după gura lumii'

În ceea ce privește secretul ei, în general, Oana Roman a menționat că a ajutat-o foarte mult pentru că nu s-a luat niciodată după gura lumii.

„Cred că secretul meu este că nu m-am luat niciodată după părerea altora, nu am trăit niciodată după gura lumii și am făcut întodeauna numai ce am simțit eu că trebuie să fac. Asta m-a ajutat foarte mult să rămân eu însămi', a mai transmis vedeta.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter