Ce cadou a primit Oana Roman de la Marius Elisei: "Plâng în hohote de bucurie, îmi doream mult"

Publicat pe

Marius Elisei a reușit să o impresioneze până la lacrimi pe Oana Roman după ce i-a făcut o surpriză uriașă. Vedeta a fotografiat cadoul primit și l-a postat pe contul ei de Instagram, alături de un mesaj emoționant pentru tatăl fiicei ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Marius Elisei i-a făcut o surpriză de proporții Oanei Roman, aceasta fiind impresionată până la lacrimi mai ales că nu avusese o zi tocmai bună. Vedeta a postat pe Instagram poza cu ce a primit de la fostul soț și i-a transmis și un mesaj plin de emoție.

Ce cadou a primit Oana Roman de la Marius Elisei: "Plâng în hohote de bucurie, îmi doream mult"Ce cadou a primit Oana Roman de la Marius Elisei: "Plâng în hohote de bucurie, îmi doream mult"

Oana Roman a primit în dar de la Marius Elisei un telefon de mii de lei. Vedeta a mărturisit că își dorea să-și schimbe telefonul, iar gestul afaceristului a emoționat-o.

Vedeta a publicat o fotografie pe Instagram cu darul primit și i-a transmis un mesaj plin de emoție fostului soț, mulțumindu-i pentru cadoul pe care i l-a făcut.

Am avut o zi groaznică și am ajuns acasă și am găsit asta…Și acum plâng în hohote de bucurie pentru că îmi doream mult de tot să-mi schimb telefonul. Mulțumesc Marius Elisei din toată inima mea ruptă în bucăți, dar plină de iubire', a spus Oana Roman pe Instagram.

Cum au sărbătorit Oana Roman și Marius Elisei 7 ani de la nuntă

Oana Roman și Marius Elisei au împlinit, pe 15 iunie, șapte ani de la nuntă, iar cei doi au sărbătorit evenimentul împreună, după cum reiese din story-ul publicat de afacerist pe rețelele de socializare.

Citește și: Marius Elisei vrea să se împace cu Oana Roman:

Citește și: Marius Elisei, afectat de depresie, după divorțul de Oana Roman:

Citește și: Burlacul Andi Constantin, despre dezamăgirea în dragoste care i-a „stricat' relațiile:

Citește și: Oana Zăvoranu a împlinit 48 de ani! Cum a sărbătorit:

Cu această ocazie, Marius Elisei i-a transmis un mesaj public emoționant Oanei Roman: „La mulți ani…iubirea mea. La mulți ani nouă… ❤️❤️❤️'

Nici Oana Roman nu s-a lăsat mai prejos și a postat o poză din ziua nunții unde i-a mulțumit lui Marius Elisei: „Acum fix 7 ani făceam nunta! Viața ne încercase deja foarte tare. Porneam pe un drum necunoscut care apoi s-a despărțit. Totuși, a fost lângă mine când absolut nimeni altcineva nu a fost. M-a iubit, dar m-a și rănit în egală măsură! Azi știu că a fost greu, poate va mai fi, dar cumva iubirea noastră trebuie să primeze în viață! Poate ne va lega din nou. Asta doar timpul va decide! Îți mulțumesc pentru că ești tatăl perfect pentru Isa și sprijinul meu necondiționat!‘.

Ce spunea Oana Roman despre împăcarea cu Marius Elisei

În urmă cu puțin timp, Oana Roman începuse să primească tot mai multe cadouri din partea lui Marius Elisei, acesta lăsând de înțeles că își dorește o împăcare.

Oana Roman, însă, spunea că momentan nu este posibilă o împăcare deoarece nu reușiseră să treacă peste problemele care au dus la despărțire.

Asta nu înseamnă că ne-am împăcat, lucrurile s-au schimbat radical deoarece e foarte complicat să treci peste o despărțire, peste probleme foarte multe care au fost, alea nu se pot șterge peste noapte cu buretele sub nicio formă’, spunea Oana.

Acum, contactată telefonic, vedeta nu a vrut să dea prea multe detalii despre ce se întâmplă în aceste momente între ea și Marius Elisei. „Deocamdată nu vreau să vorbesc despre acest subiect. Când o să se întâmple ceva în viața mea o să anunț, la fel cum am anunțat frumos că ne despărțim’, ne-a spus Oana Roman.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter