Alex Velea răbufnește la adresa lui Cătălin Măruță: „Calcă pe cadavre. S-a dus prea departe”

Publicat pe

Conflict între Alex Velea și Cătălin Măruță. Artistul nu vrea să mai audă de prezentatorul TV după ce acesta ar fi vorbit de mai multe ori despre el și despre Antonia, punându-i într-o lumină proastă. Alex Velea i-a transmis lui Cătălin Măruță un mesaj dur.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Alex Velea s-a înfuriat la culme pe Cătălin Măruță, după ce prezentatorul ar fi vorbit foarte des în emisiunile sale despre el și despre Antonia, punându-i într-o lumină proastă. Mai mult, artistul spune că Măruță își instigă și invitații să facă același lucru.

Alex Velea răbufnește la adresa lui Cătălin Măruță: „Calcă pe cadavre. S-a dus prea departe'Alex Velea răbufnește la adresa lui Cătălin Măruță: „Calcă pe cadavre. S-a dus prea departe'

Nu este pentru prima dată când prezentatorul TV este atenționat de Alex Velea și Antonia. În urmă cu câteva săptămâni, cântăreața îi atrăgea și ea atenția lui Măruță cu privire la comportamentul lui.

Alex Velea, la cuțite cu Măruță

Alex Velea a răbufnit după ce i s-a umplut paharul și a dat o serie de declarații dure pentru Cătălin Măruță. Artistul este înfuriat la maxim din cauză că prezentatorul TV aduce mereu în discuție numele lui și al Antoniei, în emisiunile sale și îi pune într-o lumină defavorabilă lor.

Citește și: De ce au fost certați Oana Zăvoranu și Cătălin Măruță timp de 10 ani:

Citește și: Alex Velea, o nouă reacție în scandalul cu Fulgy:

Citește și: Ce face Narcisa Birjaru cu banii câștigați la Chefi la cuțite:

Citește și: Adriana Bahmuțeanu și iubitul grec s-au despărțit:

 „Mi se pare că în fiecare săptămână nu există emisiune în care să nu vorbească despre mine sau Antonia, dar într-un context nefavorabil nouă, un context nașpa, inclusiv momente în care le dă apă la moară ca să zică ceva nașpa', a spus Alex Velea.

Alex Velea: „Nu vreau să mai vorbesc cu Cătălin Măruță'

Artistul spune că nu este primul conflict pe care l-ar avea cu Măruță: „N-am ce să mai vorbesc cu Cătălin Măruță. S-a mai întâmplat când chema rudele fostei mele soții ca să vorbească despre mine aiurea, după ce avusesem niște ani de prietenie. După aceea l-am măscărit și l-am înjurat pe unde apucam'.

Alex Velea a mărturisit că situația nu este una recentă, conflictul existând de mai mult timp, iar Măruță chiar ar fi încercat o împăcare. La scurt timp după, conflictul a reapărut.

Alex Velea: „A vrut să ne împăcăm'

Cântărețul spune că Măruță încearcă să-și ridice emisiunea folosindu-se de numele lui si al Antoniei, gest care este, din punctul lui de vedere, de neiertat.

A vrut să ne împăcăm, după care a sunat-o pe mama și i-a spus «Doamnă știți cum e, e ca într-o relație, am mai greșit». Și-a cerut un fel de scuze și am lăsat-o așa, după care și-a luat din nou filmul ăsta de cancanism, calcă pe cadavre. S-a dus prea mult, s-a dus prea departe. Este prea târziu', a mai spus Alex Velea.

Și Antonia a răbufnit la adresa lui Cătălin Măruță

În luna mai, Antonia răbufnea și ea în mediul online și îi transmitea un mesaj dur lui Cătălin Măruță. Artista s-a arătat contrariată după ce numele ei și al partenerului ei, Alex Velea, a fost menționat de foarte multe ori în diverse întrebări sau provocări din cadrul emisiunii La Măruță. Antonia a avut cuvinte grele la adresa lui Cătălin Măruță, moderatorul emisiunii, deși între ei nu au mai existat disensiuni, până acum.

Cântăreața susține că totul s-ar transforma într-o campanie de denigrare al numelui cuplului și că, în timp ce așteaptă o reacție din partea lor, se face de râs, este de părere iubita lui Alex Velea.

„Există o diferență între abuz și dorința de a face audiență cu orice preț. Obsesia domnului Măruță (mare îmbârligător de fel) de a menționa numele meu și al lui Alex cu orice prilej se transformă treptat într-o campanie de denigrare al numelui nostru. Este clar că el ne caută reacția, însă mai mult se face de râs’,atransmis Antonia, într-un story pe Instagram.

Mai mult Antonia susține că și invitații care aleg să răspundă la întrebările negative care îi vizează, ar avea o frustrare legată de cei doi artiști. Iubita lui Alex Velea invocă faptul că ar plaja de artiști este destul de ofertantă, însă totul se rezumă la numele lor.

„Inclusiv cei care aleg să răspundă la întrebările negative, au o frustrare față de noi! Fiecare alege să iasă în față cu ce poate. Gratuit. Penibil. Răutate în prime time! Avem o plajă atât de largă de artiști/ persoane publice și cu toate acestea, întrebările se rezumă la Antonia și Alex Velea. De ce? P.s: Știm că ‘producătorii sunt de vină’, a mai transmis revoltată Antonia.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter