Adriana Bahmuțeanu și iubitul grec s-au despărțit: "Am pus punct acestei relații"

Publicat pe

Adriana Bahmuțeanu și Nikos Papadopoulos s-au despărțit! Cei doi au pus punct relației, însă separarea nu a fost cu scandal. Cei doi au decis de comun acord că este nevoie de o pauză și au decis momentan să meargă pe drumuri separate.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Adriana Bahmuțeanu și iubitul grec și-au spus adio! Mulți credeau că în curând vor bate clopote de nuntă, însă cei doi au luat decizia neașteptată de a se despărți.

Adriana Bahmuțeanu și iubitul grec s-au despărțit: "Am pus punct acestei relații"Adriana Bahmuțeanu și iubitul grec s-au despărțit: "Am pus punct acestei relații"

Adriana Bahmuțeanu și iubitul grec s-au despărțit

Adriana Bahmuțeanu a precizat că au avut o relație frumoasă, însă au decis că este momentul pentru o pauză. Au rămas foarte buni prieteni și încă mai păstrează legătură, însă de acum merg pe drumuri separate.

'Am luat o pauză, a fost o relație foarte frumoasă, noi suntem foarte buni prieteni, am hotărât să punem punct acestei relații sau să o reconsolidăm pe alte dimensiuni, deocamdată suntem în pauză, comunicăm, dar doar atat…Am câțiva foști prieteni în viața mea cu care și acum comunic, vorbim la telefon, ne oferim impresii, discutăm subiecte la zi, ne respectăm, nimeni nu cere ceva de la celălalt', a spus Adriana Bahmuțeanu la Antena Stars.

Adriana Bahmuțeanu: „Cred că lucrul ăsta e cel mai sănătos'

Fosta soție a lui Silviu Prigoană nu a vorbit despre motivele care au dus la despărțire, însă a subliniat că au existat lucruri care nu au funcționat în relația lor. Pentru a nu ajunge la ascandaluri sau jigniri, cei doi au ajuns la concluzia că cea mai bună soluție este să se despartă.

'Cred că lucrul ăsta e cel mai sănătos, în momentul în care nu ți convin niște lucruri să-i spui partenerului fără să-l jignești, să-i spui uite nu-mi convine lucrul ăsta, hai să găsim o soluție, ori mă faci fericită, ori hai să ne gândim să o luăm pe alt drum', a mai povestit Adriana Bahmuțeanu.

Citește și: De ce nu se căsătorește Adriana Bahmuțeanu cu iubitul grec:”Oamenii nu se schimbă”

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, despre relația cu Nikos Papadapoulos. Este extrem de gelos:'A venit o fană și l-a pupat pe gură'

Citește și: Ce mare regret are Lora, referitor la mama ei care a decedat anul trecut:„Nu am mai avut timp să…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cristina Șișcanu, criticată după ce a publicat imagini cu ea alăptând:„Zero pudoare și respect'

Adriana Bahmuțeanu nu avea gânduri de căsătorie

Adriana Bahmuțeanu a spus că nu are de gând să se mai mărite, dat fiind că a ajuns la starea civilă de atât de multe ori.

M-am măritat de atâțea ori încât mi-e lehamite. Una care nu s-a măritat, își dorește asta. Eu m-am măritat de mult prea multe ori la starea civilă. E mai mult o bătaie de cap. (…) Nu cred că un act unește două persoane‘, a mai spus Adriana Bahmuțeanu în urmă cu ceva timp.

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, un nou scandal în direct

Silviu Prigoană a acuzat-o pe Adriana Bahmuțeanu că a fost agresivă cu copiii ei și că i-a denigrat public. Adriana a negat cu vehemență acuzațiile aduse de omul de afaceri și i-a amintit acestuia că e mama copiilor lui.

Nu e mamă atâta timp cât își denigrează public copiii, nu ai dreptul să-ți denigrezi copilul public’, a spus acesta imediat.

Adriana Bahmuțeanu a răbufnit în direct și l-a amenințat pe Silviu Prigoană că va suporta consecințele dacă o va mai denigra.

Te rog frumos să, de azi înainte eu nu-ți mai permit să mă denigrezi. Dacă mai spui un singur cuvânt despre lucruri pe care eu nu le-am făcut, ai să suporți consecințele, domul așa-zis avocat. Nu mă mai jigni! Sunt mama copiilor tăi. Ai o hotărâre de la instanță că trebuia să faci ziua copilului cu mine, că sunt mama lor’, a spus Adriana Bahmuțeanu.  

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter