Ce face Narcisa Birjaru cu banii câștigați la Chefi la cuțite: "Dau avans să îmi cumpăr..."

Publicat pe

Narcisa Birjaru a câștigat sezonul 9 al show-ului Chefi la cuțite. Pe lângă farfuria de aur, Narcisa Birjaru a câștigat și premiul în valoare de 30.000 de Euro, fiind astfel prima femeie care câștigă emisiunea de la Antena 1.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Narcisa Birjaru a câștigat sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite. Concurenta lui Chef Cătălin Scărlătescu s-a luptat, pentru marele premiu în valoare de 30.000 de Euro, cu Elena Matei din echipa lui Sorin Bontea și Cătălin Amarandei din echipa lui chef Florin Dumtirescu. Preparatele pe care Narcisa Birjaru le-a ales în ultima ediție Chefi la cuțite i-au impresionat pe Chefi și i-au adus victoria.

Citește și: Ștefan Borleanu, reacție dură după ce Narcisa Birjaru a câștigat Chefi la cuțite: „Bucătăria înseamnă mai mult decât o tocăniță'

Citește și: Cine este Narcisa Birjaru de la Chefi la Cuțite. S-a măritat la 14 ani

Citește și: Rețetă tocană țigănească. Narcisa Birjaru a pregătit-o la Chefi la cuțite

Citește și: Cum a reacționat soțul Narcisei Birjaru, după calificarea ei în semifinala Chefi la cuțite: „Ești un dar'

Cu toate acestea, foarte multe persoane se întreabă acum ce va face Narcisa Birjaru cu premiul în valoare de 30.000 de Euro. Ei bine, tânăra în vârstă de 24 de ani este pregătită să își cumpere o casă și să folosească premiul drept avans, sau să investească în propria ei afacere, într-un restaurant.

Ce va face Narcisa Birjaru cu premiul de 30.000 Euro câștigat la Chefi la cuțite

Ce face Narcisa Birjaru cu banii câștigați la Chefi la cuțite: "Dau avans să îmi cumpăr..."Ce face Narcisa Birjaru cu banii câștigați la Chefi la cuțite: "Dau avans să îmi cumpăr..."

„Încă nu știu exact. Mi-aș dori să dau avans, să îmi cumpăr o casă nouă, dar, pe viitor, mi-ar plăcea să am și un restaurant al meu în care să includ o bună parte dintre preparatele pe care le-am gătit în acest show. Pe meniu va sta la loc de cinste prăjitura lui mamaie și tocana specifică gătită în semifinală. Rămâne de văzut!', a dezvăluit concurenta, pentru a1.ro.

Mai mult decât atât, Narcisa Birjaru nu este doar o simplă concurentă a show-ului de la Antena 1. Tânăra este prima femeie care a reușit să câștige trofeul și 30.000 de Euro, așa că chef Cătălin Scărlătescu este mândru tare de concurenta lui. Acesta i-a transmis și un mesaj prin care a ținut să sublinieze importanța pe care Narcisa Birjaru o are pentru Chefi la cuțite.

Cătălin Scărlătescu își dorește să lucreze cu Narcisa Birjaru

În aceeași ordine de idei, Cătălin Scărlătescu a surprins potențialul concurentei sale, motiv pentru care deja a făcut public faptul că își dorește să lucreze cu Narcisa Birjaru. Atunci când își va inaugura noul restaurant, juratul de la chefi la cuțite ar vrea să o aibă alături pe Narcisa Birjaru, prima femeie care a câștigat Chefi la cuțite.

„Sezonul 9 mi-a depășit toate așteptările. Pentru prima dată în istoria Chefi la cuțite o femeie a reușit să obțină trofeul! Bravo, Narcisa! Te felicit!

În Narcisa am simțit cea mai mare luptă de-a lungul sezonului. Am simțit că ar face orice ca să învețe mai mult, să se autodepășească, să câștige. Este un om care a muncit extrem de mult ca să ajungă aici, un om care nu are multă încredere în forțele proprii, dar un om care dă un gust fabulos mâncării. Narcisa, te-ai născut să gătești! Să nu lași pe nimeni să îți ia asta.', a scris Cătălin Scărlătescu, pe Instagram.

Sursa FOTO: Facebook și Instagram.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter