Un vlogger român cunoscut în Anglia a murit la 17 ani: "Inima lui nu a mai rezistat"

Publicat pe

A murit Alex Dragomir, un vlogger român, care era stabilit în Anglia, unde devenise și celebru. Adolescuntul în vârstă de 17 ani avea probleme cu inima și, din păcate, nu a rezistat. Înainte de a se stinge din viață le-a transmis fanilor său un mesaj sfâșietor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

A murit Alex Dragomir, un adolescent în vârstă de doar 17 ani care a devenit cunoscut odată ce a ajuns în Marea Britanie. În mediul online era cunoscut ca Sir Kipsta și avea zeci de mii de urmăritori pe YouTube și pe Twitter.

Un vlogger român cunoscut în Anglia a murit la 17 ani: "Inima lui nu a mai rezistat"Un vlogger român cunoscut în Anglia a murit la 17 ani: "Inima lui nu a mai rezistat"

Alex Dragomir se confrunta cu probleme la inimă

Tânărul se confrunta cu probleme grave la inimă și nu a rezistat în urma unei operații. Adolescentul a trecut printr-o operație grea, care ar fi durat nu mai puțin de șapte ore, însă, din păcate inima lui nu a rezistat. Anunțul decesului a fost făcut de sora lui.

„După cum știți deja, fratele meu a murit astăzi. El a trecut printr-o operație grea de șapte ore, dar inima lui nu a mai putut rezista. Cerul a câştigat încă un înger. Alex era stânca mea, era totul pentru mine[…]. Vă mulțumesc foarte mult tuturor celor care l-ați susținut pe Alex”, a transmis sora lui.

Citește și: Tatăl Cristinei Spătar a murit.Imagini dureroase de la înmormântare

Citește și: Un fost concurent de la X Factor Italia a murit la 28 de ani.A avut leucemie galopantă

Citește și: Ștefan Borleanu, reacție dură după ce Narcisa Birjaru a câștigat Chefi la cuțite:„Bucătăria înseamnă mai mult decât o tocăniță'

Citește și: Adriana Bahmuțeanu și iubitul grec s-au despărțit:„Am pus punct acestei relații'

Ultimul mesaj transmis de voggerul român

Alaxandru Dragomir și-a petrecut ultimele zile pe patul de spital. El și-a ținut fanii la curent cu starea lui de sănătate, iar ultimul mesaj transmis a fost de-a dreptul sfâșietor.

„Mă pregătesc pentru o operaţie care mi-ar putea salva viaţa. Dacă, totuşi, nu reuşeşte, atunci a fost o plăcere oameni buni. Vă mulţumesc pentru tot ce aţi făcut pentru mine', au fost ultimele cuvinte ale tânărului pentru fani.

Cine era Alex Dragomir, care a murit la 17 ani

Alex Dragomir a devenit celebru în Anglia pentru videoclipurile sale. Pe YouTube, adolescentul avea aproximativ de 30.000 de urmăritori, iar pe Twitter, peste 21.000.

În ciuda stării sale de sănătate, el şi-a ţinut fanii la curent cu starea sa şi chiar a postat şi diverse videoclipuri amuzante. La un moment dat a fost copleșit de ceea ce i se întâmpla, și a transmis prin intermediul unui tweet că se simte „trist, distrus, copleșit și deprimat” și întâmpina probleme în a se odihni.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter