Cine sunt și cum arată nașii lui Josephine, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol. Primele imagini de la botez, din biserică

Publicat pe

Noi detalii ies la iveală despre evenimentul verii, și anume botezul micuței Josephine Ana, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol. O serie de fotografii dezvăluie cine sunt nașii fetiței și cum arată. La eveniment au participat mai multe vedete cunoscute de la noi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Botezul micuței Josephine Ana a avut loc în urmă cu doar câteva zile. Dacă Smiley și Gina Pistol au radiat, nici nașii fetiței nu au fost mai prejos. Deși nu sunt persoane cunoscute, fericiții părinți sunt foarte apropiați de ei.

Cine sunt și cum arată nașii lui Josephine, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol. Primele imagini de la botez, din bisericăCine sunt și cum arată nașii lui Josephine, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol. Primele imagini de la botez, din biserică

La evenimentul verii au participat mai multe vedete de la noi, iar Gina Pistol a publicat câteva fotografii care arată cum s-a desfășurat totul, dar și cum arată nașii fetiței.

Cum arată nașii lui Josephine Ana

Mulți s-au întrebat cum arată și cine sunt nașii lui Josephine Ana, iar Gina Pistol le-a oferit răspunsul mult așteptat. Ei bine, micuța a fost botezată de o prietenă de suflet a Ginei Pistol, Diana, și soțul ei. Cei doi nu sunt persoane publice, dar sunt foarte apropiați de proaspeții părinți.

Gina Pistol a mai publicat o serie de fotografii din cadrul evenimentului și pare că toată lumea s-a simțit minunat, deși nu a fost o petrecere fastuoasă.

Citește și: Primele imagini de la botezul lui Josephine, fetița cuplului Smiley – Gina Pistol.

Citește și: Smiley și Gina Pistol și-au botezat fiica, în secret.

Citește și: Oana Roman, primele declarații după ce s-a împăcat cu Marius Elisei:

Citește și: Andreea Bălan a împlinit 37 de ani.

Pentru noi este mai important ca Josephine să fie creștinată în biserică. Ne bucurăm de această perioadă nouă din viața noastră. Cred că părinții spirituali joacă un rol important în viața oricărui copil, tocmai de aceea am ales niște oameni apropiați, ce ne sunt foarte dragi', a spus Gina Pistol.

La petrecere au participat mai multe celebrități de la noi care sunt și prieteni apropiați ai lui Smiley și ai Ginei Pistol. Printre acestea s-au numărat Andreea Bănică și soțul ei, Speak și Ștefania, Feli Donose, dar și Cătălin Scărlătescu, care a fost și bucătarul evenimentului.

Ce ținute au purtat Smiley și Gina Pistol la botezul fiicei lor

Recent, Andreea Bănică a publicat o fotografie în care apare alături de soțul ei, Lucian Mitrea, dar și de Smiley și Gina Pistol. Cei patru sunt „încadrați’ de o ramă pe care scrie numele „Josephine’. Fericiții părinți au ales să poarte ținute deschise la culoare. Artistul a îmbrăcat o cămașă albă, lejeră și o pereche de pantaloni crem, însă, cel mai probabil, Gina Pistol a atras toate privirile.

Gina Pistol a ales să poarte o rochie superbă la botezul fiicei ei, Josephine. Aceasta, care s-a asortat cu Smiley în ceea ce privește nuanțele, a purtat o rochie lungă, superbă, bej, cu motive roșii. Cei doi radiau de fericire, ceea ce este absolut normal. De asemenea, Andreea Bănică a ținut să publice un mesaj superb în dreptul respectivei fotografii.

Fericire multa, Josephine! Ti-a dat Dumnezeu cei mai buni parinti din lume care sa te iubeasca si sa te ocroteasca! 🙏 Ne bucuram ca v-am fost alaturi intr-un moment atat de important, @smiley_omul & @ginapistol!’, a scris Andreea Bănică în dreptul fotografiei în care apare alături de soțul ei, de Smiley și de Gina Pistol.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter