Primele imagini de la botezul lui Josephine, fetița cuplului Smiley - Gina Pistol. Cum s-au distrat invitații

Publicat pe

Nu mai este un secret că Gina Pistol și Smiley și-au boteza fiica, pe Josephine Maria, duminica aceasta. Evenimentul a fost unul restrâns, iar după slujba de creștinare a micuței de la biserică, familia și invitații s-au retras într-un loc departe de București și au sărbătorit, având natura în jurul lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Smiley și Gina Pistol au devenit părinți pe 9 martie, iar ieri, 20 iunie, fetița lor a fost botezată. Cum bine știți, Smiley și Gina Pistol sunt foarte discreți atunci când vine vorba de evenimentele private, așa că nu au anunțat public data în care va avea loc botezul fiicei lor.

Primele imagini de la botezul lui Josephine, fetița cuplului Smiley - Gina Pistol. Cum s-au distrat invitațiiPrimele imagini de la botezul lui Josephine, fetița cuplului Smiley - Gina Pistol. Cum s-au distrat invitații

Având în vedere dorința lor de intimitate, invitații de la botezul Josephinei au fost și ei discreți, însă Andreea Bănică i-a dat de gol pe Smiley și pe Gina Pistol. Aceasta a public un Insta Story în care le-a spus urmăritorilor ei că poartă un costum făcut special cu ocazia botezului fiicei lui Smilei și a Ginei Pistol.

Citește și: Kani de la Chefi la Cuțite s-a căsătorit.Primele imagini de la nuntă

Citește și: Roxana Vancea are o sarcină cu probleme:„O să nasc mai devreme'

Citește și: Alex Velea, replică dură pentru Măruță, după ce prezentatorul TV și-a cerut scuze:„Totul e un rol pe care îl joci pentru bani!'

Citește și: Cum a trecut Feli peste momentele grele din adolescență, când a fost victima bullying-ului:„Mi-am promis că niciodată…'/ EXCLUSIV

Unde a avut loc botezul fiicei lui Smiley și a Ginei Pistol

Botezul fiicei lui Smiley și a Ginei Pistol a avut loc în Corbeanca, la Paradisul Verde, unde invitații s-au distrat pe cinste. Acolo a existat și o piscină, unde Smiley și echipa lui de la HaHaHa Production au filmat cu câteva zile înainte câteva promouri.

Cu greu au găsit această locație de vis, care este un adevărat paradis. Din fericire au găsit o zi liberă, însă am înțeles că va fi ocupată toată vara iar patronii nici măcar nu i-au dat oficial drumul și nu au o prezentare pe internet. Smiley s-a descurcat foarte bine, a avut noroc de acest loc, care nu are un nume, încă”, au spus surse din apropierea solistului, potrivit clik.ro.

Cine au fost invitații la botezul fiicei lui Smiley

La petrecerea de botez a fiicei lui Smiley și a Ginei Pistol au participat și foarte mulți prieteni de la casa de producție a artistului. Totul a fost decorat cu numele celei mici, Josephine Maria: prăjitutele cu numele fetiței, cartonașe, dar și rame cu numele Josephine, unde invitații s-au putut fotografia.

Evenimentul a fost unul relaxant și restrâns, iar printre invitați s-au numărat Andreea Bănică, Speak și Ștefania, Jo și Juno, Emilian, Jean Gavril, Irina Voinea, Șerban Cazan, Andreea Savin etc. Având în vedere faptul că a existat și o piscină, invitații au profitat de acest lucru, iar odată cu lăsarea întunericului, s-au aruncat în apă. Smiley și Gina Pistol au putut organiza botezul fiicei lor în condiții normale, fără restricții pe fondul pandemiei.

Sursa Foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter