Alex Velea, replică dură pentru Măruță, după ce prezentatorul TV și-a cerut scuze: „Totul e un rol pe care îl joci pentru bani!”

Publicat pe

Scandalul dintre Alex Velea și Cătălin Măruță nu este nici pe departe aproape de final! După ce prezentatorul TV i-a cerut scuze în mod public solistului, acesta a răbufnit și și-a spus adevărata părere despre declarațiile omului de televiziune. Iubitul Antoniei nu este încântat de afirmațiile lui Cătălin și le consideră… o strategie de marketing!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Scandalul dintre Alex Velea și Cătălin Măruță a fost început, de fapt, de Antonia! Atât omul de televiziune cât și solistul încetaseră să mai discute unul despre celălalt, dar partenera lui Alex Velea a dezvăluit în mediul online că s-ar fi săturat ca familia ei să fie implicată în scandaluri de către Cătălin Măruță. Ulterior, Alex Velea a fost invitat la un podcast, în cadrul căruia a oferit toate detaliile despre antipatia dezvoltată față de prezentatorul TV.

Citește și: Antonia a răbufnit la adresa lui Cătălin Măruță: „Obsesia de a ne menționa numele se transformă în campanie de denigrare”

Citește și: De ce a lipsit Cătălin Măruță de la emisiune: „Într-o viață, cu toții avem momente de…”

Citește și: Alex Velea răbufnește la adresa lui Cătălin Măruță: „Calcă pe cadavre. S-a dus prea departe'

Citește și: Cătălin Măruță, mesaj neașteptat pentru Alex Velea: „De pe margine meciul pare chiar pe viață și pe moarte”

Cătălin Măruță și-a cerut scuze, dar Alex Velea nu este dispus să facă nicio concesie și să le accepte! Astfel, cântărețul a explicat că prietenia se dovedește, iar Cătălin Măruță nu ar fi fost în stare să facă acest lucru, așa că nu are de gând să ia în seamă cuvintele sale. Mai mult decât atât, s-a ajuns și la replici dure, în momentul în care Alex Velea l-a caracterizat pe soțul Andrei ca fiind lipsit de coloană vertebrală. Deși a pretins că între ei există o relație de prietenie, Cătălin Măruță le-a permis invitaților săi să jignească familia lui Alex Velea, fapt care l-a scos din sărite pe celebrul cântăreț.

Alex Velea, replică dură pentru Măruță, după ce prezentatorul TV și-a cerut scuze: „Totul e un rol pe care îl joci pentru bani!'Alex Velea, replică dură pentru Măruță, după ce prezentatorul TV și-a cerut scuze: „Totul e un rol pe care îl joci pentru bani!'

Alex Velea, replică acidă pentru Cătălin Măruță

'Nea Măruță, hai să-ți zic și părerea mea despre 'scuzele' astea false și dorința de a da bune la final, după ce ai fost tras de urechi de public. Într-o prietenie ( dacă ea a existat vreodată) e nevoie de câteva ingrediente, printre care aș enumera: respectul, loialitatea și bineînțeles dragostea reciprocă. Din păcate în ultimii ani ai demontat pe rând toate aceste calități. Acum că am elucidat cum stăm cu prietenia, putem să vorbim și despre termenul bărbați.

În general ca să fii bărbat ai nevoie de coloană vertebrală, coloană pe care tu ți-ai fracturat-o în mai multe locuri, atât de multe încât te-ai încadra ușor în categoria nevertebrate, ai dat apă la moară oamenilor care mă jigneau, le-ai permis să-mi jignească familia gratuit și tu te-ai făcut că nu vezi, când eu, 'prietenul tău' eram atacat din toate părțile…', a transmis Alex Velea pe rețelele de socializare.

Alex Velea: „Nu ești capabil de sentimente sincere'

Mai mult decât atât, Alex Velea a declarat că prezentatorul TV își dorește, mai mult ca orice, să fie apreciat, motiv pentru care adoptă diferite strategii, printre care și cea de a-și cere scuze. Deși l-a respectat și la considerat prieten, Alex Velea este de părere că sentimentele nu au fost reciproce și în ceea ce-l privește pe omul de televiziune. Acesta a precizat că își dorește să încheie conflictul, ca peste ani să își amintească și de această situație stânjenitoare, dar iubitul Antoniei a avut grijă să îl anunțe pe „Mătălin Căruță' că acest lucru NU se va întâmpla!

'Vreau să te asigur la că la final nu voi fi lângă tine ca să ne strângem mâna, nu de altceva, dar eu am învățat în acești ani din ce ești făcut și că tu nu esti capabil de sentimente sincere sau de empatie reală, totul e o mască, e un rol pe care îl joci ca să dai bine și pentru bani. Te-am respectat, ți-am respectat familia, am colaborat cu tine de câte ori ai avut nevoie de mine, dar toate lcururile astea se pare că nu le-ai apreciat, așa că aleg să le las în trecut cu tot cu tine Mătălin Căruță.', a mai adăugat Alex Velea, în încheierea mesajului său dedicat lui Cătălin Măruță.

Sursa FOTO: Instagram.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter