Cine sunt specialiștii show-ului Căsătoriți pe Nevăzute, de la PRO TV

Publicat pe

Cine sunt specialiștii de la Căsătoriți pe nevăzute? Este întrebarea care stă pe buzele tuturor, după ce s-a anunțat noul format la PRO TV. În cadrul show-ului oameni singuri vin să-și găsească perechea potrivită experimentând o nouă metodă bazată pe știință. Patru experți îi vor ajuta să-și găsească jumătate.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cei patru specialiști ai show-ului sunt: Oana Nicolau – psihosexolog, Mircea Iliescu – genetician, Taher Sonu – expert în relații și Victor Toriani – psihoterapeut.

Cu ajutorul celor patru experți, participanții show-ului Căsătoriți pe nevăzute vor fi 'potriviți' pe baza unor testări științifice cu o persoană pe care n-au văzut-o niciodată, dar compatibilă, și pe care o vor cunoaște abia în fața ofițerului stării civile.

Cine sunt specialiștii show-ului Căsătoriți pe Nevăzute, de la PRO TVCine sunt specialiștii show-ului Căsătoriți pe Nevăzute, de la PRO TV

Cine este Oana Nicolau de la Căsătoriți pe nevăzute

Cine sunt specialiștii de la Căsătoriți pe nevăzute? Oana Nicolau, unul dintre specialiștii de la Căsătoriți pe nevăzute, este psihosexolog și psihoterapeut de cuplu, soție și mamă a trei băieți.

Formează un cuplu cu soțul ei de 29 de ani, iar experiența personală a învățat-o să creadă în dragoste. În aceași timp, a realizat cum poate să-i ajute mai bine pe cei care trec prin perioade tensionate în cuplu. Oana Nicolau își propune să-i sprijine și să-i ghideze să dezvolte relații funcționale, sănătoase și împlinite.

'Cei mai mulți oameni se ghidează după chimie, atunci când își caută un partener. Mă bucur că putem să demonstrăm că ceea ce contează pentru o relație cu adevărat sănătoasă este compatibilitatea.

Prin testele, evaluările și întâlnirile pe care le facem, vom avea o imagine clară asupra fiecărui participant și vom reuși să găsim acele compatibilități care ne indică formarea unor cupluri de succes. Căsătoriți pe nevăzute este o emisiune educativă. Telespectatorii vor avea oportunitatea să afle informații utile despre relația de cuplu. Vor învăța cum să gestioneze anumite situații dificile care apar, inevitabil, într-un cuplu.

Nu este doar despre concurenți, este despre fiecare persoană care urmărește această emisiune. Ne vom regăsi cu toții în poveștile cuplurilor pe care le vom vedea', a transmis Oana Nicolau.

Cine este Mircea Iliescu, unul dintre specialiștii de la Căsătoriți pe nevăzute

Mircea Iliescu, unul dintre specialiștii de la Căsătoriți pe nevăzute, este doctor în genetică și evoluție umană (Universitatea Cambridge, Marea Britanie). În prezent, predă cursuri de evoluție și genetică la Institute of Continuing Education din cadrul Universității Cambridge.

E pasionat de diversitatea umană din întreaga lume. Împreună cu alți colegi din Marea Britanie, India și România se concentrează asupra evoluției genetice a diversității umane în populațiile cu o istorie evolutivă complexă.

'Mă văd în această emisiune ca exact ceea ce sunt în viața de zi cu zi: geneticianul, omul de știință, care va aduce în casele oamenilor ideea că genetica ne poate oferi răspunsuri neașteptate, dar fascinante în același timp, despre noi ca oameni frumoși și diferiți.

Participanții la această emisiune vor fi supuși unui test ADN prelucrat de o companie americană, iar eu voi contribui la descifrarea rezultatelor pentru a înțelege în ce măsură ele ne pot informa despre compatibilitățile biologice între potențialele cupluri care se vor forma în cadrul acestei emisiuni.

În plus, participanții vor trece și printr-un test de atracție pe baza simțului olfactiv, care ar putea aduce date interesante despre preferințele lor pentru un partener sau altul. Toate aceste informații vor oferi astfel o perspectivă inedită asupra matchmakingului, alături de concluziile colegilor mei', a spus Mircea Iliescu, genetician.

Cine este Taher Sonu de la Căsătoriți pe nevăzute

Cine este Taher Sonu de la Căsătoriți pe nevăzute? Psiholog, expert în relații, autorul celei mai citite cărți de seducție din România, de peste 10 ani, Taher Sonu este al treilea specialist de la Căsătoriți pe nevăzute.

Taher Sonu îi ajută pe oameni să învețe cum să atragă și să păstreze un partener de cuplu.

'Rolul meu în emisiunea Căsătoriți pe nevăzute este să pun sarea și piperul în relațiile ce vor urma să se formeze, pentru că atracția dintre doi oameni este extraordinar de importantă, în special la început. Iar asta este specialitatea mea', a spus Taher Sonu de la Căsătoriți pe nevăzute.

Citește și: Căsătoriți pe nevăzute, show matrimonial la PRO TV.Cum te poți înscrie

Citește și: Denisa Tănase, nuntă de lux la Nisa.Primele imagini de la marele eveniment

Citește și: Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu, primele imagini de la petrecerea de nuntă.Mireasa a avut o rochie superbă

Citește și: Culiță Sterp de la Survivor, despre nuntă și botez:„Îmi doresc să ne așezăm la casa noastră'

Cine este Victor Toriani, unul dintre specialiștii de la Căsătoriți pe nevăzute

Victor Toriani, unul dintre specialiștii de la Căsătoriți pe nevăzute, este psihoterapeut și psiholog clinician. De asemenea, e fondatorul Asociației Psihologice Române Toriani. În ultimii ani a proiectat și a construit programe psihologice care sprijină atât companiile, cât și persoanele fizice în eforturile lor de a realiza un echilibru între dezvoltarea individuală, viața personală și cea profesională.

În emisiunea Căsătoriți pe nevăzute, Victor va încerca să completeze profilurile psihologice ale concurenților. 'În calitate de psihoterapeut centrat pe terapie individuală și psiholog clinician, în scopul formării profilurilor psihologice, am aplicat două teste de personalitate, un chestionar despre tulburările de personalitate, o scală de evaluare a stresului, un chestionar despre tipologii de comportament și teste de inteligență cognitivă și emoțională'.

La ce concluzii vor ajunge specialiștii, prin ce teste vor trece concurenții, dar și cum vor reuși să-i potrivească, vedem în cel mai urmărit experiment social al momentului – reality show-ului Căsătoriți pe nevăzute.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter