Căsătoriți pe nevăzute, show matrimonial la PRO TV. Cum te poți înscrie

Publicat pe

Începe „Căsătoriți pe nevăzute', un nou show matrimonial la PRO TV. Este un reality show bazat pe știință, destinat celor care nu au avut noroc în dragoste, dar n-au abondonat încă lupta de a-și găsi jumătatea. Iată câteva detalii despre noul format.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Căsătoriți pe nevăzute, cel mai urmărit experiment social al momentului, formatul TV care a schimbat viața multor persoane din diverse colțuri ale lumii, vine la PRO TV.

Căsătoriți pe nevăzute, show matrimonial la PRO TV. Cum te poți înscrieCăsătoriți pe nevăzute, show matrimonial la PRO TV. Cum te poți înscrie

Căsătoriți pe nevăzute, un reality show bazat pe știință

Căsătoriți pe nevăzute este un format de televiziune unic, în care oameni singuri vor să-și găsească perechea potrivită. După ce au încercat totul în trecut, experimentează acum o nouă metodă prin care-și pot descoperi partenerul perfect. Cu ajutorul unor experți în psihologie și genetică, participanții la acest show vor fi 'potriviți' de specialiști cu o persoană complet străină, dar compatibilă, cu care vor trebui să se căsătorească.

Din Danemarca până-n Israel, din SUA până-n Africa de Sud și alte 20 de țări, show-ul investighează dacă modalitățile tradiționale prin care ajungem la jumătatea perfectă sunt singura opțiune pe care o avem sau dacă poate fi dragoste între două persoane complet străine, potrivite exclusiv de știință.

Citește și: Când începe Next Star.Reguli stricte în sezonul 10

Citește și: Marele regret al actorului Florin Busuioc:„I-am pus pe toți într-o situație urâtă'/ EXCLUSIV

Citește și: Mihai Mitoșeru și Noemi au fost surprinși împreună, la restaurant.Ce anunț au făcut

Experții îi ajută pe concurenți să-și găsească sufletul pereche

Studiile au arătat că 40% dintre oameni repetă aceleași tipare distructive în relațiile lor de cuplu, iar dintre aceștia, 70% au declarat că doar intervenția specialiștilor și sesiunile de terapie i-au ajutat să aibă o relație mai solidă. În acest show concurenții experimentează dacă dragostea adevărată poate fi găsită printr-o căsătorie bazată pe știință, iar telespectatorii primesc informații care le pot îmbunătăți relațiile personale.

Cu ajutorul unor specialiști în psihologie, psihoterapie, psihosexologie, genetică si relații interumane, cei care vor intra în acest show vor trece printr-o serie de teste psihologice, teste de feromoni, atractivitate și chiar teste ADN, pentru ca experții să le găsească sufletul pereche. Cei doi se vor întâlni pentru prima dată în fața ofițerului stării civile, iar după nuntă, vor avea ocazia să se bucure de luna de miere și de timp petrecut împreună pentru a decide ulterior dacă sunt făcuți unul pentru celălalt sau se despart.

Cum te poți înscrie la show-ul Căsătoriți pe nevăzute

Dacă ai încercat totul, dar nu ai găsit încă dragostea vieții tale, pare că există o formula științifică perfectă ca să-ți întâlnești partenerul potrivit într-un show experiment, cu totul special.

Înscrierile în cadrul show-ului fenomen – Căsătoriți pe nevăzute! se fac pe înscrierishow.protv.ro sau la telefon 0751.121.806.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter