Cine este Ornella Hentz de la Burlacul 2021. A mai participat la un show matrimonial

Publicat pe

Ornella Hentz este noua concurentă de la Burlacul 2021. Tânăra l-a luat prin surprindere pe Andi Constantin când și-a făcut apariția. Burlacul deja i-a oferit un trandafir.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ornella Hentz este cea mai nouă concurentă de la Burlacul 2021. Tânăra și-a făcut apariția în al 11-lea episod al emisiunii „Burlacul' într-un moment în care Andi era la o petrecere pe yacht cu toate concurentele show-ului.

Cine este Ornella Hentz de la Burlacul 2021. A mai participat la un show matrimonialCine este Ornella Hentz de la Burlacul 2021. A mai participat la un show matrimonial

Ornella Hentz, noua concurentă de la Burlacul 2021, vine din București și lucrează ca artist plastic. Tânăra a spus că vrea să îl „pescuiască' pe Andi Constantin.

Acum mă ocup de bijuterii, sunt bijutier. Am venit să-l pescuim pe Andi. Am străbătut multe mări ca să ajungem la inima lui. Eu ca persoană sunt foarte pasională. Iubirea pentru mine este o artă, îmi place să iubesc, îmi place să fiu iubită. E ceva important pentru mine să am o muză, un bărbat pentru care să fiu frumoasă, să fiu puternică, să-i dau din energia mea. Pentru care să lupt să fiu o variantă mai bună a mea. M-am înscris la această emisiune pentru că sunt o fire spontană și îmi place să fac lucruri nebunești pentru iubire. Cu mine un bărbat nu se va plictisi niciodată. Sunt o femeie care are ce să ofere. Sunt și frumoasă. Eu mă consider o femeie frumoasă, mă iubesc pe mine ca persoană. Dacă există și 1% șanse de a fi fericită și de a îmi găsi iubirea, compatibilitatea, atunci voi face un lucru nebunesc', a povestit Ornella Hentz.

Citește și: Cu ce s-a ocupat Burlacul Andi Constantin, înainte de a deveni cunoscut:

Citește și: Cum se înțelege Răzvan Fodor cu Burlacul Andi Constantin:

Citește și: Un ultim omagiu pentru Ion Dichiseanu.

Citește și: Prima cerere în căsătorie la Mireasa:

Cum au reacționat celelalte concurente la sosirea Ornellei Hentz

Cum era de așteptat, celelalte concurente ale show-ului Burlacul 2021 nu au fost încântate de sosirea Ornellei Hentz în competiție, deși știu că încă este deschis castingul.

Ornella Hentz a mai participat la o emisiune matrimonială

Noua concurentă de la Burlacul 2021 a mai participat la emisiunea „Rămâi lângă mine', prezentat de Liviu Vârciu, dar, se pare, fără succes. Nu a reușit să fructifice șansa de a-și lansa o carieră în showbiz, atunci, astfel că își încearcă norocul iarăși.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter