Alexandra Stan, primele imagini de la cununia civilă. S-a îmbrăcat în costum popular!

Publicat pe

Alexandra Stan s-a căsătorit în mare secret, în urmă cu aproximativ două luni și ne-a spus în exclusivitate toate detaliile despre eveniment. Artista și soțul ei nu și-au dorit să facă la Primărie cununia, astfel că au ales un loc special și au purtat costume populare la cununie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Totul s-a petrecut în urmă cu circa două luni. Alexandra și Emanuel și-au programat cununia civilă pe data de 24 aprilie, pe care au făcut-o în Câmpulung, orașul natal al soțului. În plus, așa au avut ocazia și de a organiza totul cu discreție.

Alexandra Stan, primele imagini de la cununia civilă. S-a îmbrăcat în costum popular!Alexandra Stan, primele imagini de la cununia civilă. S-a îmbrăcat în costum popular!

Elena Lasconi a oficiat cununia civilă a Alexandrei Stan

Elena Lasconi, fosta vedetă de la PRO TV, care este în prezent primar în Câmpulung Muscel, a fost cea care a oficiat căsătoria și care i-a ajutat pe miri să țină totul secret.

Alexandra Stan a avut cererea specială ca detaliile şi imaginile de la căsătoria civilă de la Câmpulung Muscel să rămână secrete până la oficierea cununiei religioase.

Citește și: Cine este soțul Alexandrei Stan și cum s-au cunoscut:„A fost dragoste la prima vedere'/ EXCLUSIV

Citește și: Imagini de la înmormântarea lui Florin Condurățeanu.Ce obiect special a pus familia în sicriu

Citește și: Marius Elisei, declarație de dragoste pentru Oana Roman, după împacare:„Prințesa și zeița'

Elena Lasconi: „Cred că a fost cea mai emoţionantă oficiere de căsătorie'

Totul a decurs exact așa cum și-a dorit artista, iar dorința i-a fost respectată.

„Mr. Saxobeat este din Câmpulung! Mă bucur că, în urmă cu două luni, am oficiat, «în secret», căsătoria Alexandrei Stan cu câmpulungeanul Emanuel. Au fost multe lacrimi de bucurie, emoţii, atât din partea mirilor, rudelor, dar şi din partea mea. Cred că a fost cea mai emoţionantă oficiere de căsătorie pe care am avut-o de când sunt primar. 

Căsătoria lor nu mai este un secret pentru că tinerii au hotărât acum să facă public acest fapt. Am respectat şi respect dorinţele oamenilor şi cred că faptul că nu a «transpirat» nimic despre această căsătorie spune multe', a transmis Elena Lasconi pe pagina sa de Facebook.

Alexandra și Emanuel au purtat costume populare

Alexandra și Emanuel au purtat costume populare și au fost în culmea fericirii în ziua cea mare.

Astfel, cei doi au optat pentru Nămăiești unde au avut parte de o ceremonie extrem de specială, într-un loc încărcat de istorie.

„Am făcut la Nămăiești, care este un loc superb, unde există chiar și o icoană făcătoare de minuni. Măicuțele de acolo au fost foarte drăguțe că ne-au permis să facem cununia acolo. Chiar ne-au oferit un spațiu și camera respectivă era plină de manechine. Era, de fapt, un muzeu etnografic, unde se aflau o mulțime de manechine îmbrăcate în ii naționale, în costumul nostru tradițional. Unul dintre costume era chiar vechi din 1700 sau 1800, cea mai veche ie a noastră. A câștigat și premii, a fost chiar premiată atunci când s-a inaugurat Turnul Eiffel. Este un loc plin de istorie și de energie românească, tradițională‘, a povestit Alexandra Stan pentru VIVA!

Alexandra Stan: „Nici noi nu știam că vom ajunge într-un muzeu etnografic'

Alegerea lor vestimentară a luat prin surprindere chiar și măicuțelor care i-au așteptat pentru cununie.

Măicuțele nu știau cum ne îmbrăcăm noi și nici noi nu știam că vom ajunge într-un muzeu etnografic. Surpriza a fost când, din instinct, ne-am îmbrăcat și noi tot în costume populare. Când am ajuns acolo și ne-au văzut măicuțele, vă dați seama că au fost foarte uimite’, a mai povestit Alexandra Stan.

Sursa foto: Oltin Dogaru, Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter