Imagini de la înmormântarea lui Florin Condurățeanu. Ce obiect special a pus familia în sicriu

Publicat pe

Florin Condurățeanu este înmormântat astăzi, la cimitorul Bellu. Nea Țuțu este condus pe ultimul drum de către familie, prieteni, apropiați, dar și oameni pe care nu i-a cunoscut, dar care îl apreciau enorm.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Florin Condurățeanu s-a stins din viață la 78 de ani, lăsând un gol în sufletele tuturor. A murit în brațele fiului său, în urma unui stop cardiorespirator.

UPDATE ora 13.10. Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Florin Condurățeanu a fost scos din biserică, în aplauzele celor care au venit să-l conducă pe ultimul drum. Au fost și eliberați, totodată, 50 de porumbei albi, simbol al păcii și al libertății. Momentul a fost unul foarte emoționant, cu atât mai mult cu cât pe fundal s-a auzit vocea marelui poet Adrian Păunescu, aceasta fiind, de altfel, și ultima dorință a regretatului Florin Condurățeanu. Să-l mai audă încă o dată pe Adrian Păunescu.

Imagini de la înmormântarea lui Florin Condurățeanu. Ce obiect special a pus familia în sicriuImagini de la înmormântarea lui Florin Condurățeanu. Ce obiect special a pus familia în sicriu

Ce se va pune în sicriul jurnalistului Florin Condurățeanu

Familia este devastată după pierderea jurnalistului, iar gesturile oamenilor i-a impresionat puternic. Soția lui nea Țuțu a izbucnit în lacrimi, în urma unui gest impresionant din partea unei avocate. Aceasta i-a scris o scrisoare emoționantă, pe care au decis să o pună la căpătâiul artistului.

În sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Nea Țuțu se va pune o eșarfă cu echipa lui de suflet, Rapid, un tricolor, dat fiind că era un patriot veritabil, cartea lui Adrian Păunescu, 'Rugă pentru părinți', un ziar care Florin Condurățeanu a scris un articol chiar în ziua morții sale, dar și scrisoarea emoționantă scrisă de avocată, potrivit spynews.ro.

Gabriela Condurățeanu a fost emoționată până la lacrimi de gestul sublim făcut pentru soțul ei.

'El era un om bun și extrem de generos, lucru care s-a văzut acum un exod de iubire. Au venit aici oameni pe care el i-a cunoscut și i-a iubit. O doamnă avocat pensionară mi-a lăsat o scrisoare pentru el. I-am pus-o în coșciug. M-a impresionat. Mulțumesc acestei doamne și tuturor celor care au venit să-și ia rămas bun de la el. Durerea e foarte mare. Nu mă pot obișnui nici măcar cu ideea că deschid ușa și nu îi mai aud vocea', a declarat Gabriela Condurățeanu la România TV.

De asemenea, la înmormântare ar urma să se dea drumul la 50 de porumbei, în momentul în care se va îndepărta cortegiul.

Ce dar a adus fiul lui Adrian Păunescu la înmormântare

La înmormântare, se vor citi versuri ale lui Adrian Păunescu, așa cum și-ar fi dorit. Andrei, fiul lui, a venit la ceremonie și a adus un dar special pentru aceasta zi a despărțirii.

„Am adus poezie dacă ăsta poate fi un dar. Am adus pe care s-o putem asculta aici fiindcă familia a spus că bucuria lui în viață și, probabil, bucuria lui și acum, ar fi să fie condus până la sfârșit pe versurile lui Adrian Păunescu. Am adus câteva poezii pe care să le putem asculta. Mereu suntem în stare de cenaclu și de lucru și cred că asta trebuie să ne anime până în ultima secundă', a transmis Andrei.

Luis Lazarus: „Un om mare, un patriot, un altruist'

Luis Lazarus a transmis, de asemenea, câteva cuvinte la înmormântarea lui Florin Condurățeanu.

„L-am cunoscut acum 21 de ani și eram cu toții la Jurnalul și fosta mea soție era șefa vânzărilor. Făcea tot felul de lucruri pentru toată lumea și, la un moment dat, îl întreb, „Țuțule, dar tu pentru tine chiar nu vrei nimic? Un calculator, o excursie?'. Mi-a zis: „Lasă, dă-le copiilor ăstora că eu nu am nevoie de nimic'. Un om mare, un patriot, un altruist în adevăratul sens al cuvântului și un om care acum, după ce a realizat marea trecere, va fi primit sus, în Ceruri, în prima legiune de îngeri', a spus Luis Lazarus.

Florin Condurățeanu, condus pe ultimul drum

Sicriul cu trupul neînsuflețit a fost depus în cursul zilei de miercuri la Casa Presei și a fost acoperit cu Drapelul României. Familia, prietenii, dar și colegi de breaslă sau vedete, printre care Marius Tucă, Dan Diaconescu, Carmen Tănase, Monica Pop, Andrei Păunescu, Adriana Bahmuțeanu, Ovidiu Ioanițoaia, Vasile Dancu, Radu Popa, au fost prezenți pentru a-și lua rămas bun.

În ziua înmormântării au venit jurnaliști din toate generațiile, medici de renume. De asemenea, Meme Stoica și Cristian Popescu Piedone au venit pentru a-și lua rămas bun.

Citește și: Florin Condurățeanu, condus pe ultimul drum!Soția și fiul, devastați la căpătâiul jurnalistului

Citește și: Carmen Tănase, în șoc după moartea lui Florin Condurățeanu:„Îi datorez viața mamei mele'

Citește și: Unde a făcut Alexandra Stan cununia civilă și ce primar-vedetă i-a cununat:„Nu ne-am dorit să mergem la Primărie'/ EXCLUSIV

Fiul lui Florin Condurățeanu, devastat de durere

Răzvan, fiul lui Florin Condurățeanu, a transmis că este una dintre cele mai grele zile din viața sa.

‘Îmi este foarte greu. Este cea mai grea zi din viața mea, pentru că, până acum, în zilele în care au fost, știam că mă duc, mă schimb și mă duc și-l văd. De astăzi, de după-amiază încolo, nu o să-l mai văd, dar sper, din tot sufletul ca sufletele noastre să se întâlnească și chiar dacă merg cu mașina, dacă sunt acasă sau cu copiii în parc, el să mai coboare și să-mi mai spună două vorbe. Este foarte important să păstrăm o legătură sufletească, ca între tată și fiu! Țuțu Condurățeanu sper să rămână în amintirea oamenilor cu bunătatea lui și tot ce a transmis întregii țări și mie personal, ca fiu, eu o să transmit mai departe. Nu vreau ca acele sentimente și gânduri și acea bunătate să nu meargă mai departe de acum încolo.’, a declarat Răzvan, cu lacrimi în ochi, la Antena Stars.

Florin Condurățeanu a murit în urma unui stop cardio-respirator

Florin Condurățeanu s-a stins din viață în urma unui stop cardio-respirator. Anunțul trist a fost dat de Mihai Gâdea, la Antena 3.

Îmi este foarte greu să vă anunț ceea ce urmează. Colegul și prietenul nostru, unul dintre cei mai minunați oameni pe care i-am cunoscut vreodată, Florin Condurățeanu, a încetat din viață. De-a lungul timpului, prin natura lucrurilor, prin natura meseriei mele, am cunoscut foarte mulți oameni.

Am lucrat cu foarte mulți oameni. Nu am întâlnit pe nimeni ca Florin Condurățeanu. În urmă cu puțin timp am aflat că scumpul nostru coleg și prieten a intrat în șoc cardio-respirator și cu toții am sperat ca Florin Condurățeanu, așa cum a învins întotdeauna în profesie, în viață, să învingă și în această seară, a anunțat Mihai Gâdea. 

Sursa foto: Libertatea, Captura YouTube , Wowbiz.ro, Antena 3

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter