Carmen Tănase, în șoc după moartea lui Florin Condurățeanu: „Îi datorez viața mamei mele”

Publicat pe

Moartea lui Florin Condurățeanu a luat prin surprindere întreaga țară. Una dintre cele mai afectate vedete de la noi este Carmen Tănase care nu se poate obșinui cu pierderea regretatului jurnalist. Actrița spune că datorită lui, mama ei este în viață.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Au trecut deja câteva zile de la moartea lui Florin Condurățeanu. Una dintre cele mai mari actrițe ale României, Carmen Tănase, nu poate trece peste pierderea jurnalistului.

Carmen Tănase, în șoc după moartea lui Florin Condurățeanu: „Îi datorez viața mamei mele'Carmen Tănase, în șoc după moartea lui Florin Condurățeanu: „Îi datorez viața mamei mele'

Artista a mers la sicriul lui Florin Condurățeanu și i-a adus un ultim omagiu. Carmen Tănase nu își revine din șoc și a mărturisit că îi este datoare cu viața mamei ei.

Carmen Tănase: „Ar trebui să fie veșnic!'

Vestea morții lui Florin Condurățeanu a venit ca un trăsnet pentru Carmen Tănase. Cunoscuta actriță încă nu își revine după tragica veste și a fost la sicriul jurnalistului pentru un ultim omagiu.

Citește și: Legătura neștiută dintre Florin Condurățeanu și Dan Diaconescu.

Citește și: Trecutul neștiut al lui Florin Condurățeanu.

Citește și: Cum și-a păstrat Andreea Ibacka silueta în timpul primei sarcini:

Citește și: Monica Bârlădeanu, despre scenele de amor din Vlad:

Carmen Tănase a vorbit la superlativ despre Florin Condurățeanu și a explicat de ce îi datorează viața mamei ei.

Nedrept, neașteptat… e greu de crezut că Florin este acolo. Eu îi datorez viața mamei mele lui Florin Condurățeanu. Mama mea va împlini peste o lună 90 de ani datorită lui. El i-a salvat viața. Probabil că sunt enorm de mulți oameni care spun lucrul ăsta despre el'.

Am întâlnit un om perfect, dacă pot să spun așa, un om care n-a greșit niciodată față de nimeni cu nimic și pentru care cred că există numai cuvinte minunate', a spus Carmen Tănase.

Actrița încă îndurerată a mărturisit că Florin Condurățeanu ar fi fost unul dintre oamenii care ar fi trebuit să trăiască veșnic. Carmen Tănase consideră moartea jurnalistului ca fiind nedreaptă și surprinzătoare.

Eu nu am auzit pe nimeni să vorbească ceva îndoielnic despre Florin. Așa un om este atât de rar încât consider că e nedrept. Un om incredibil. Sunt puțin stupefiată pentru că a fost ceva care m-a luat prin surprindere. Nu mă așteptam la așa ceva. E unul dintre oamenii aceia pentru care ai spune: «Ar trebui să fie veșnic!». Acum suntem mai săraci!', a mai spus actrița.

Florin Condurățeanu a murit în brațele fiului său

Florin Condurățeanu a murit la vârsta de 71 de ani, după ce a suferit un stop cardio-respirator. Jurnalistul a murit în brațele fiului său, Răzvan. Ecaterina Andronescu a declarat într-o emisiune TV că l-a sunat pe Răzvan și acesta i-a zis că tatăl său și-a dat ultima suflare în brațele sale.

L-am sunat pe Răzvan și mi-a confirmat că i-a murit în brațe. I-a venit rău de la muncă. Pentru mine a fost un fel de ‘patriarh’ al jurnaliștilor', a declarat Ecaterina Andronescu la România TV. Florin Condurățeanu a murit după ce o zi întreagă filmase pentru emisiunea sa.

În ultimul său interviu acordat, Florin Condurățeanu a mărturisit și care a fost singurul său regret: nu a putut să urmeze facultatea pe care și-ar fi dorit-o.

„Fiecare om se naște cu un anume soi de stofă, de la mămica și de la Doamne-Doamne, cu aplecare spre ceva. Întotdeauna am simțit că am aplecarea spre scriitură, spre vorbire caldă și apropiată cu oamenii, însă destinul m-a îmbrâncit, nu m-au împins, să nu pot să nu dau examene la niște facultăți care erau nematematice la vremea aia’, a povestit Florin Condurățeanu.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter