Cum și-a păstrat Andreea Ibacka silueta în timpul primei sarcini: "Doamne ferește de dietă"/ INTERVIU

Publicat pe

Andreea Ibacka este însărcinată pentru a doua oară și curând va deveni din nou mamă. Actrița s-a retras deja pe platourile de filmare din serialul Adela, burtica de gravidă fiind din ce în ce mai vizbilă. La prima sarcină, soția lui Cabral a luat doar 9 kilograme în greutate, fără să țină nicio dietă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Trebuie să recunosc că din  fotografiile tale îmi  zâmbește o tânără de… cel mult 25 de ani. Cum de reușești să arăți atât de bine la 35 de ani? Care este secretul tău de frumusețe?

Îți mulțumesc frumos pentru compliment! Îmi place să cred în vorbele tale. ADN-ul, drăguțul de el… deocamdată.

Cum și-a păstrat Andreea Ibacka silueta în timpul primei sarcini: "Doamne ferește de dietă"/ INTERVIUCum și-a păstrat Andreea Ibacka silueta în timpul primei sarcini: "Doamne ferește de dietă"/ INTERVIU

Andreea Ibacka nu a ținut dietă în sarcină

Îmi aduc aminte perfect o fotografie cu tine de când erai însărcinată în 9 luni. Părea că n-ai pus un gram pe tine… Cum ai reușit? Cum te menții de atâția ani la aceeași greutate? Ai ținut vreodată  vreo dietă?

Doamne ferește de dietă în sarcină! Nu vreau să pun presiune pe mămici, kilogramele sunt normale în sarcină și după naștere. Eu am avut  doar  noroc și nu am luat decât 9, fără să am vreun merit. Am poftit la acrituri și în rest am mâncat normal, dar pentru o singură persoană. Ba chiar în trimestrul  3  simțeam  uneori  că  rămân fără aer și dacă beau apă prea multă. Era o înghesuială acolo…

Citește și: Cum a aflat Andreea Ibacka că este însărcinată:„Am făcut testul în toaleta unui restaurant'

Citește și: Cum a reacționat Namiko, după ce s-a aflat că Andreea Ibacka este însărcinată:„Cel mai bun…'

Citește și: Cum se înțelege Teo cu iubitul fiicei sale:„Acasă nu sunt vedetă de televiziune, sunt mamă'/ EXCLUSIV

Citește și: Adela Popescu, fotografie cu burta de gravidă la vedere, pe Instagram.Cum arată înainte să nască

Andreea Ibacka: „Eu gătesc, Cabral mănâncă'

Tu ai  vreo 50 de kilograme,  iar Cabral peste 100… Sincer, păreți că nu mâncați în același loc! Cum faceți, de fapt? Tu doar gătești și el mănâncă? Pe soțul tău l-ai pus vreodată la regim?

Eu gătesc și el mănâncă, clar. Dar să nu ne audă, că, oricum, „de luni intră la regim.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter