Legătura neștiută dintre Florin Condurățeanu și Dan Diaconescu. Au fost mai mult decât colegi la același post TV

Publicat pe

Pe cât de cunoscut era prin prisma aparițiilor sale la TV și semnăturii din presa scrisă, pe atât de discret era cu familia sa Florin Condurățeanu. Se știa că are un fiu, însă nu multă lume era la curent cu viața lui Răzvan Andrei Condurățeanu, deși tânărul a activat în politică în partidul lui Dan Diaconescu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Răzvan Andrei, fiul lui Florin Condurățeanu, a fost poate cel mai discret politician român care a activat timp de 4 ani în Parlamentul României. Tânărul și-a început cariera în 2012, atunci când s-a înscris în cursa electorală pentru un post de deputat în colegiul Constanța din partea PP-DD.

Legătura neștiută dintre Florin Condurățeanu și Dan Diaconescu. Au fost mai mult decât colegi la același post TVLegătura neștiută dintre Florin Condurățeanu și Dan Diaconescu. Au fost mai mult decât colegi la același post TV

A fost o perioadă în care și Florin Condurățeanu a cochetat cu politica și a candidat, tot de pe listele partidului amicului Dan Diaconescu, pentru postul de deputat de Bacău.

Doar Condurățeanu Jr a reușit să intre în Parlament, acolo unde a avut 6 luări de cuvânt, a participat la 22 de interpelări și la 10 moțiuni, potrivit wowbiz.ro.

Răzvan Condurățeanu a părăsit PP-DD în decembrie 2013 și a trecut la UNPR, după care din 2015 a rămas neafiliat. După ce și-a terminat mandatul, fiul lui Condurățeanu a mai lucrat la Primăria Municipiului București și a mai candidat pentru un post de Parlamentar European, însă fără succes.

Și soția lui Răzvan Condurățeanu a ocupat funcții de conducere la stat, inclusiv una la Cancelaria Peședintelui, unde era 'responsabil pensii private'. Fiul și nora lui Codurățeanu dețin, conform ultimei declarații de avere, trei imobile în București, însă nu au și alte bunuri de valoare, terenuri sau mașini.

Florin Condurățeanu a făcut parte din conducerea TVR

Și Florin Condurățeanu a ocupat, în 2015, o funcție publică de conducere, el fiind membru în consiliul de administrație al Televiziunii Române, din poziția de senior editor la postul public.

Totuși, el a cunoscut celebritatea în urma colaborării pe care a avut-o cu postul de televiziune OTV și datorită prieteniei pe care a avut-o cu Dan Diaconescu. În ultima vreme, Condurățeanu a continuat să apară la televizor ca realizator de emisiuni te teme medicale sau ca invitat la emisiuni mondene, unde a dezbătut subiectele din showbiz.

Citește și: Trupul neînsuflețit al lui Florin Condurățeanu a fost depus la Casa Presei. Cine a venit să-și ia adio de la regretatul jurnalist

Citește și: Trecutul neștiut al lui Florin Condurățeanu. A avut o viață tumultuoasă, ca jurnalist

Citește și: Marius Tucă a izbucnit în plâns când a aflat de moartea lui Florin Condurățeanu: „Îmi pare rău că nu am apucat să…

Florin Condurățeanu a murit în brațele fiului său

Răzvan Condurățeanu a povestit că jurnalistul de 71 de ani s-a simțit rău la puțin timp după ce a venit de la serviciu și și-a dat ultima suflare pe neașteptate.

Florin Condurățeanu nu avea probleme importante de sănătate, iar cauza morții pare să fi fost un stop cardiac.

Ultimele cuvinte ale lui Florin Condurățeanu

Cu o oră înainte să închidă ochii pentru totdeauna, Florin Condurățeanu a purtat o scurtă discuție cu soția lui, ce avea să fie, din păcate, un rămas bun adresat femeii pe care a iubit-o mai bine de 50 de ani.

„Întotdeauna a luptat singur și el considera că voința, că puterea minții o să-l ajute și nu trebuie neapărat să mergem tot timpul la primul semnal la medic. Spunea un lucru extraordinar ‘eu vreau să mor în picioare, în activitate’, și Dumnezeu parcă l-a ascultat.

N-a avut niciun fel de durere, a murit fulgerător.

Cu o oră înainte de a muri am vorbit cu el și mi-a spus că nu s-a simțit prea bine, că a cheat de două ori salvarea. I-am spus să-și facă niște analize, poate îi schimbă tratamentul. Am dat puțin vina pe condițiile meteo. A zis ‘nu, nu, sunt foarte bine, tu stai liniștită’.

Eu eram, ca de obicei, plecată la nepoțica mea, și peste aproximativ o oră m-a sunat fiul meu și mi-a spus că este disperat, că l-a adus pe Țuțu acasă și că a picat pur și simplu în ușă.

M-am îmbrăcat repede, am ajuns cam într-o jumătate de oră, nu l-am mai prins conștient și foarte repede s-a pierdut. 

Nu i-am prins ultimele cuvinte. Eu am vorbit la telefon, ultimele cuvinte astea au fost ‘te rog du-te și fă-ți niște analize’, ‘nu-ți face griji, stai liniștită, plec acasă, mă odihnesc și totul este în regulă’, a declarat Gabriela Condurățeanu la Antena 3.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter